מה אני עושה עם זה ?

namlol

New member
מה אני עושה עם זה ?

אני כבר מצייר די הרבה זמן על בד עם אקריליק והמון אנשים רוצים לקבל או אפילו לקנות יצירות שלי הבעיה היא שאני יותר מדי קשור ליצירות שלי ואני מרגיש שלמסור אפילו אחת מהן זה כאילו למסור חלק ממני, אפילו שהם יושבות בארון ואני ביכלל לא מסתכל עליהם... פשוט הידיעה שהם שם. עכשיו נוצר מצב שיש לי המון ציורים בחדר שאין לי ממש מה לעשות איתם ואני גם יודע שאנשים אחרים ממש ישמחו לקבל אותם וזה יוצר די תסכול.

אתה לא חייב שומדבר לאפאחד

אם אתה אוהב את התמונות שלך ולא רוצה למסור או למכור - אל תמסור ואל תמכור. יש אנשים שממלאים את הבית באוספי בולים וקופסאות גפרורים. אתה אוסף את היצירות שלך. זכותך המלאה! רק אם אי פעם יתחשק לך להיפרד ממשהו, תיפרד. אל תיכנע לשום לחץ חיצוני - תעשה רק מה שמתחשק לך באמת. להיפרד מיצירות תמיד אפשר, להחזיר אם נותנים תחת לחץ, לא תמיד.

טלולה1

New member
בעיה מוכרת

גם אני מציירת מאז שאני זוכרת את עצמי וכל ציור לוקח לי 10 שעות ומעלה שבהם אני לא מרימה את הראש מהעבודה עבודות מסוג זה שאני מתמסרת כולי ליצירה למעט משפחה קרובה אני לא מוכנה לתת או למכור גם תמורת הצעות מפתות כי אני נקשרת אליהם לעומת זאת אני מציירת תמונות שלא גוזלות לי הרבה אנרגיות ומלכתחילה נועדו למתנות וכאלה אז אל תרגיש לא טוב עם זה אתה בחברה טובה

למעלה