מה אני עושה אם...

עוגייה

New member
מה אני עושה אם...

אני מנסה לעשות מדיטציה ופשוט לא מצליחה..? הדבר היחיד שאני באמת רוצה לעשות בכל הקשור למאגיה (רק לבנה!) זה טלקינזיס, אבל גם קריאת מחשבות(נראה לכם שאפשר?), ובשביל זה צריך כמובן לפתח מדיטציה אבל אני פשוט לא מצליחה להתרכז... מה עושים? (אה כן ואני לא יודעת אם זה קשור אבל בדר``כ כשאני מנסה להתרכז במשהו-חפץ-חזק חזק הראייה מטשטשת לי, יכול להיות בגלל שאני לא רואה כ``כ טוב-יש לי משקפיים-וזה קורה לי בדר``כ עם העדשות-מגע, לפעמים גם כשאני בלי ובלי משקפיים...העין פשוט קופצת לי ואני לא מצליחה להתרכז בחפץ) מי יכול לעזור לי...? שלכם, עוגייה.

Jerald_Admonds

New member
אין דבר כזה להכשל במדיטציה

לאט לאט מתרגלים להירגעות.. אולי אתה מנסה יותר מידי חזק להרגע? מה שסותר את כל הכוונה של המדיטה פשוט תשקעי לתוך הרגיעה.. אם קשה לך יותר מידי להתמקד בנקודה כלשהי את יכולה לחזור על מנטרה כלשהי כמו למשל -אום מאני פאדמה הום-ולהוסיף לזה מן רטט לחזור על זה בקול רם ואז לאט לאט לתת לקול לדעוך עד שאת חוזרת על זה רק בראש ומתמקדת רק בזה המנטרה המסויימת הזאת מתייחסת למן תפילת בוקר הודית אבל את יכולה להתשמש בכל צליל... ואם גם זה לא מתאים לך את יכולה להשתמש במדיטציה שבה את עוברת על כל שריר בגוף שלך מותחת אותו ואז מרגיעה אותו עד שאת מגיעה לראש.. וכו וכו באתר של מכשפה אמיתית יש כמה שיטות נחמדות למדיטציה. שי.

כמו ששי כבר אמר אין דבר כזה להכשל

במדיטציה באתר הזה תוכל ליראות כמה שיטות למטידציות רצוי להיות רגועים....

למעלה