Looovely Girl
New member
מה אני עושה איתם? ../images/Emo4.gif
שלום לכולם, אני כתבתי כאן קצת בעבר..ועכשיו אני חוזרת..
אז לכל מי שלא מכיר אותי אז, אני קרן בת כמעט 16 (עוד 4 ימים יש לי יומולדת) גרה בקנדה כבר כמעט שנתיים. יש לי אח ואחות. אח שלי בן 13 ואחותי בת 8.
היחסים ביני לבין האח ואחות שלי לא הכי משו..
אנחנו חצי מהזמן רבים ומתווכחים... אחותי, כל פעם שאני מנסה לעזור לה, היא צורחת עליי לעזוב אותה... ואני עוזבת אותה... וכשאני מבקשת ממנה חיבוק והיא צורחת עליי:"עזבי אותי, אני קוראת/ משחקת!".. וכשפתאום היא רוצה לעזור או שהיא רוצה חיבוק, פתאום היא כבר לא כועסת..פתאום היא שכחה אבל, אני לא.. אני פשוט אומרת לה שלא באלי בגלל התייחסות שלה אליי והיא נעלבת... וככה זה כל הזמן וכשקצת יותר רגוע, אני לוקחת אותה עד למרכז המסחרי כש"בא לה משהו מתוק" (קחו בחשבון המרחק בין המרכז המסחרי לבית הבית שלי הם עצום) וכל זה מיוזמתי. אני תמיד יודעת שמתישהו, כשנחזור, היא שוב פעם תצרח עליי כי אני מפריעה לה בחיים או משהו... ועם אח שלי זה גם קשר לא טוב... הוא בן ואני בת.. אני אוהבת משהו אחד והוא משהו שונה וזה לגיטימי לא?
אבל, אתמול ניסיתי לדבר איתו על זה שהוא בכל זאת יותר קטן ממני ויש לו פחות זכויות ממני (למשל, אני יכולה ללכת לישון מאוחר) אבל הוא התחיל להתחכם ולהסית את הנושא לכיוון של הקשר בינו לבין אחותי קטנה. ניסיתי להגיד לו שלא טוב לי עם הקשר בינינו אבל,כל פעם שאני ניסיתי להסביר לו שיש הבדל בין הקשר שלו עם אחותי לבין הקשר שלו איתי, הוא החזיר את הגלגל לקשר שלו עם אחותי... אני בדרך כלל לא מדברת על דברים שמפריעים לי עם אנשים אלא, קודם מתייעצת עם חברות ואחר כך לפעמים מתעלמת.. ואתמול יזמתי את השיחה ביני לבין אח שלי מבלי להתייעץ עם אף אחד... בכל אופן, אני, מבחינת קנדה, עוד 4 ימים נחשבת למבוגר והוא נחשב עדיין לנער או יותר נכון לילד (הוא רק התחיל את גיל ההתבגרות).. ניסיתי להגיד לו את זה אבל אז הוא התחיל להגיד שגם אחותי ילדה ושמגיע לו ללכת לישון יותר מאוחר ממנה ושזה לא פייר שהיא הולכת לישון באותה שעה שהוא הולך לישון וכל מיני בלה בלה... וברצינות לא ממש מעניין אותי הקשר שהולך בינו לבין אחותי.. לפחות לא באותו רגע.. אני שומעת הרבה סיפורים מהחברה הכי טובה שלי כאן בקנדה שהקשר שלה עם אח שלה הוא נהדר (היא ביא' ואח שלה ביב') ורק הקשר שלי עם אח שלי הוא רע...
לא, אני לא משווה בין הקשר שלי עם אח שלי לבין הקשר של חברה שלי עם אח שלה אבל, אני לא מבינה למה אי אפשר לדבר עם אח שלי כאל ילד בוגר.. איך מסבירים לו שהוא עדיין(ותמיד יהיה) יותר קטן ממני ולא תמיד מגיע לו את אותו דבר כמוני? דיבורים זה לא עוזר.. כי אני כל הזמן מנסה לדבר איתו אבל, הוא מתעלם או מתחכם... ניסיתי לערב את אבא שלי אבל, הוא אמר שגם אם הוא ידבר איתו,כי אחי לא ממש יתייחס..
ובקשר לאחותי, מה עושים שהיא תפסיק לכעוס עליי בגלל שום סיבה? איך אפשר לשפר את הקשר שלי איתה? ואיך אפשר לשפר את הקשר עם אח שלי?
אשמח לכל עצות שהן, בתודה מראש לכל מי שקרא... קרנושית
שלום לכולם, אני כתבתי כאן קצת בעבר..ועכשיו אני חוזרת..