מה אני עושה איתו...

סערונת

New member
מה אני עושה איתו...

בד"כ אני קוראת סמויה ומשתתפת לעיתים רחוקות מאוד...אני קוראת את רוב הבעיות של הכותבים כאן ומנסה ליישם את העצות שניתנו במערכת היחסים שלי ויש לציין שזה מאוד עזר. אם כך אתם בטח שואלים אז למה אני כותבת אז ככה... אני וחבר שלי חברים מזה שנה ו3 חודשים מערכת יחסים טובה ואוהבת שנינו משוחררים מהצבא אני ממלצרת והוא לומד ועובד. שנינו עובדים יחד הוא מברמן ואני ממלצרת לרוב אני נוטה שהמשמרות שלנו יהיו יחד על מנת שנוכל להיות יחד גם אם לא ניפגשנו באותו יום. יש לציין שהוא גר לבד בת"א ואני בהרצליה מאחר ויש לו קושי לישון אצלי יוצא שרוב הזמן אני ישנה אצלו ולא להיפך. לאחרונה הוא פשוט התחיל לזלזל במערכת יחסים אני לא יודעת אם לקרוא לזה ככה אבל התירוץ הקבוע שלו הוא "אני צריך ללמוד, אני צריך לעשות שיעורים". אל תגידו שאני צריכה להבין שהלימודים הם בסדר עדיפות ראשונה כי אני בהחלט מבינה את זה אך נראה שהוא מסדר את סדר העדיפויות שלו בצורה שונה (לא הלימודים על פניי ) לדוגמא: יום שישי שנינו לא עובדים הוא לא מוכן שנצא בערב שישי יותר מוקדם על מנת שנוכל לחזור מוקדם כדי שלא נפסיד את רוב השבת מאחר וכבר בשעה 19:00 אנחנו מתחילים לעבוד. כשאני נמצאת בבית ומציעה לו לקפוץ אליי הוא מתרץ את התירוץ ואני מוותרת לו...בימים החופשיים שלו ושאני מתכננת בכונה לא לעבוד גם הוא מתעורר מאוחר ואז הולך לעשות שיעורים מה ששורף לנו חצי יום של ביחד. גם כשאני מנסה להעיר אותו הוא אומר לי להפסיק ולתת לו לישון. ובכלל אחרי שאנחנו יוצאים ואיש איש חוזר לביתו מסיבות כאלה ואחרות אני מבקשת שיודיע לי שהגיע וכלום! הוא לא שולח SMS לא טלפון לא כלום...ואז אני אכולת סרטים כל הלילה. אולי זאת סתם הרגשה של הזנחה של הקשר כי הוא צריך ללמוד ואני סתם מתרגשת ייתר על המידה. מה גם שלאחרונה אנחנו נוטים לריב על מה שקורה בעבודה למרות שביקשתי ממנו שנשאיר את זה מחוץ לקשר... כרגע אנחנו לא ממש מדברים אחרי היום....לא היה לי חשק... אז בנים,,,תסבירו לי מה עובר עליו... בנות מה אני אמורה לעשות..... תודה מראש וסליחה על החפירונת סער.

nate2000

New member
מה עובר עליו?

שאלה טובה. כנראה שהוא רוצה לצאת מהקשר אבל אין לו אומץ לבוא ולדבר איתך, אז הוא עושה הכל כדי שאת תעלי את הנושא. השאלה שלי היא מה את רוצה לעשות? ליישר אותו אחת לכמה זמן או לעזוב ולחפש מישהו "נוח" יותר?

סערונת

New member
אמממ אני לא חושבת שזה העניין ...

כבר קרה מצב שהגענו לידי כך שדיברנו על אם אנחנו רוצים "לפרק את החבילה" ומהר מאוד הבנו שלא... אז לא נראה לי שזה הכיוון שלו.. תודה

תלת חי

New member
בחייו של אדם

יש תקופות שונות ואני לא חושב שבהתנהגותו יש בכדי להעיד אם הוא רוצה להיות איתך או לא. לא ציינת במכתבך, אבל יכול להיות שזאת שנה ראשונה שלו בלימודים, מה שאומר שהיא מאוד אינטנסיבית, מעבר לעובדה שזה משהו שונה וחדש שעובר עליו ואולי עדיין הוא לא כל כך יודע איך לאכול אותו.. בכל מקרה, ברור, שפתאום מאז שהתחילו הלימודים, העומס עליו כפול ולא הייתי מכריח אותו ללמוד פחות או להתעורר מוקדם עד שיש לו הזדמנות לישון (ובמיוחד אם הוא צריך ללכת לעבוד בלילה באותו היום..) לטעמי, התקופה הזאת זמנית ואת פשוט צריכה לתת לו קצת מרחב מחייה ועם הזמן הדברים יחזרו למסלולם...

הזוייה

New member
יקירתי, סוף הסמסטר מתקרב

אין ספק שחשוב לו להצליח בפרק חשוב בחייו והוא הלימודים. ולכן כל שעה שפויה היא עדיפות עליונה עבורו. אתם צעירים, בגיל כזה יש תחושה שאת בתוכנית הישרדות- להצליח בלימודים, לשרוד כלכלית, להחזיק דירה, ולשלם הוצאות נלוות ולפעמים גם לחיות: ). מצד שני, הזכרת לי כעת את הסיטואציה של זוג שעובד באותו מקום עבודה. זה קשה מאד כנאמר, להיות בתחת של השני עשרים וארבע שעות. תני לו לסיים את העול הזה שנקרא לימודים. אם תתחילי בסרטי אימה ודרמה, הוא ינטוש אותך כי לגברים אין סבלנות לעשות עניין מכל דבר קטן וטריוויאלי שקורה לאישה. תתנהגי במקצועיות כלפיו כשאת מולו בעבודה- תתייחסי אליו כחבר צוות ולא כבן זוג. אין אפרודיזיאק משובח יותר מפחד נטישה .אבל כאן מתחיל העניין של בגרות ועבודה קשה. כי כשזה בא מתוך הבנה וותרנות ולא כעס וטינה- הזוגיות ממשיכה לדפוק, תרתי משמע. ואם בונים את הקירות והיסודות של מקדש האהבה מאבנים גדולות ויציבות הזוגיות תעמוד לעולמים, אבל אם יש בה סדקים, ברעידה הבאה היא תתמוטט. וכשלא מתייחסים לזוגיות כמובן מאליו אפשר למצוא בו את גן העדן.

סערונת

New member
תלת חי והזויה הוא בסה"כ משפר

כמה ציונים מתעודת הבגרות אם זה היה לימודים לתואר ראשון הייתי משתדלת יותר אבל גם זה לא אומר שצריך לנטוש אותי ואת הקשר. בנוסף אני זאת תמיד שיוזמת מציעה, מבקשת, פרט לפעמים שאנחנו יוצאים עם חברים שלו שאז הם מחליטים... לדוגמא אם אנחנו רוצים לצאת לסרט אז אני מבקשת מממנו שנחליט יחד על מה לראות הוא מבקש ממני להחליט מה לראות.. בד"כ אני לא מסכימה כי שנינו הולכים לסרט לא אני לבד... ואז אנחנו מתווכחים או אם במידה ומשכתי אותו להישאר אצלי מעל לזמן שהוא חשב הוא אומר בזמן הזה הוא יכל לעשות שיעורים.. אני פשוט מרגישה כאילו הוא מעדיף את הלימודים או את הסידורים שיש לו לעשות על פניי...... אז מה אני אמורה להגיב לו על דברים כאלה...?

קלייר19

New member
תראי בגדול אני מזדהה איתך

כי גם אני עבדתי עם שני בני זוג שהיו לי,והייתי מתכננת את המשמרות שלי ואת הימי חופש שלי לפי הלו"ז של המשמרות שלהם. ואחרי השני קשרים האלה הבנתי שפשוט לקחו אותי כמובן מאליו,וגם חנקתי אותם באיזושהיא צורה. תנסי קצת לתפוס מרחק,לתכנן את המשמרות שלך לפי מה שנוח לך, לא להיות תלויה בו.

אני חושבת שחשוב שתדברו על זה

ותבדקי אם זה באמת נכון, בתור סטודנטית אני יכולה לומר לך שהלחץ הוא ענקי במיוחד עכשיו כסוף הסמסטר מתקרב והעבודות ניתנות בשטף ויש המון לחץ. אבל יש הבדל בין להיות עסוקים בלימודים לבין החוסר יחס הזה שכתבת עליו- העובדה שהוא לא שולח אס אמ אס שהוא הגיע כפי שסיכמתם, העובדה שהוא לא טורח כן לנסות למצוא זמן שתיפגשו. מהצד זה נראה לפי איך שהצגת את זה, שאת היחידה שמנסה ומשתדלת בקשר הזה.

סערונת

New member
אז אחרי יומיים ללא דיבורים

הוא הגיע אליי ודיברנו ... בד"כ הוא לא מדבר על מה מפריע לו אבל הפעם הוא נפתח והסביר איפה קשה לו ומה הוא מצפה ממני לתקופה הקרובה עם חלק מהדברים אני מסכימה ועם חלק לא.. אבל אני אשתדל. תודה לכולם בהחלט עזרתם לי שבת שלום סער

נסי להיות מחוזרת...

מנסיון שלי נסי לגרום לו לחזר..את כנראה מידי קלה בשבילו ומה שבא בקלות פחות מעריכים אותו. תנסי להיות בשקט כמה ימים,אל תשלחי סמסים ונסי לא להתקשר,וזה המבחן. אם ישאל לשלומך ויוודא על מה השקט תדעי שהכל רק דמיון ואכן הוא בתקופה לחוצה. ואם לא יתייחס ויהנה כביכול מהעלמותך אז תבדקי היטב מה מצבו בעניין האהבה אלייך.בהצלחה.

שלום

יתכן שהוא עסוק יותר בימים האחרונים. השתדלי לנצל את הזמן שאתם ביחד לטפוח הקשר ולהבעת אהבה. פתחי הרבה ענין משותף, עשי מעשים טובים ואמרי מלים טובות. בהמשך אולי תוכלו לחזור לקשר נוח יותר.

s f a r a d i t

New member
גם אני חושבת שיש משהו שהוא../images/Emo14.gif

רוצה להגיד לך ולא מוצא את הדרך לעשות את זה, יחד עם זאת כדאי לך להאמת את הדברים.....בהצלחה מכל הלב

למעלה