הילדים נותנים למילים משמעות אחרת
האחיינית שלי היתה בת 3 שאמי נפטרה, אמרו לה שסבתא היתה חולה ולכן עברה מבית האבות לבית החולים ואז היא נפטרה ועלתה לשמים ומשם היא שומרת עליה ושהבנות בגן אמרו לה סבתא שלך לא באה \ היא ענתה סבתא שלי בשמים הילדות הסתכלו על השמים התחולים ואמרו לא רואים אותה אז הקטנה ענתה להם , לא צריכה לראות אותה , אני יודעת שהיא שם היא המשיכה לשלוח אהבה לסבתא בשמים והכל היה בסדר ואז רוצה הגורל שאני מתאשפזת לצינטור , אז היא שואלת אותי את חולה כמו שסבתא שנכנסה לבית החולים הסברתי אני הולכת לבדיקה, אבל אמא ואבא הולכים לבדיקות אבל חוזרים הביתה ( לצערי שניהם בביקורות אנקולוגיות , כי לשניהם היה סרטן שהיא היתה כבר ברקע , הינו איתה בבית שהם אושפזו ונותחו ) אז הסברתי שאני צריכה לישון שם אחרי הבדיקה ויומיים אחרי זה אחזור הביתה היא היתה בת 5 והתעקשה לדבר איתי בפון ולאחל לי החלמה מהירה ותמיד שאלה מתי את חוזרת הביתה שחזרתי הביתה אחי /האבא הביא אותה היא חבקה חזק ואמרה דודה בבקשה אל תהיי חולה כמו סבתא אני צריכה אותך פה לכן אני אומרת לך המילה לא חשובה חשוב מה הם המשמעות שהם נותנים למיטלה וכל גיל נותנים למילה משמעות אחרת , תקשיבי לה ותחזקי אותה שאבא אהב אותה מאד , שהיא לא תשכח את הדמות שלו , הכי חשוב לחבק ולתת חיזוקים חיוביים , תראי שלקראת ה30 יחזרו השאלות ואז נכנסים לשגרה והיא תפסיק לבכות ותרגע קצת ,