מה אני מפספסת?

לדקר

התלבטתי מאוד בין שני הניתוחים. כולם המליצו לי על שרוול. זה ישמע מצחיק, אבל מה שהכריע את הכף הוא ההחלמה מן הניתוח. ידעתי שההחלמה מהשרוול היא חודש בערך ואילו מהטבעת היא כשבוע. לא יכולתי להרשות לעצמי לא לתפקד חודש (ילדים קטנים, בעל עובד קשה וחוסר עזרה מאף אחד). אבל לא רק. גם פחדתי מהשרוול. אני פחדנית מטבעי. וגם בעלי התנגד. בקושי רב הסכים לטבעת. לא חשוב .זה כבר לא משנה. אני שמחה שאת אוכלת אכילה נורמלית ולא רגשית. שתצליחי להגשים את חלומך.

דקר31

New member
חודש?!?!?!?!? היית אומרת לי חודש הייתי מתעלפת

את הניתוח עשיתי ב1.2 ...ב6.2 חזרתי לעבוד חצאי ימים וב10.2 כבר עבדתי משמרות מלאות [9 שעות] ב13.6 לקחתי חצי יום חופש כי הלכתי להוציא את הסיכות במרפאה ובסוף חזרתי לעבודה ליום מלא כי חשבתי שיכאב לי רצח כי זה מה שאמרו לי.... ובסוף סתם עיצבן [תיארתי את זה לאחות "כמו להוציא שערה מעצבנת בפינצטה"] וחזרתי לעבוד רק עם מדבקות על הבטן
לא מציירת לך תמונה ורודה..אני עכשיו תקועה על משקל מעצבן שעדין גבוה כבר קרוב לחודש .. [מחר כל המשרוולים הולכים לקבל הנחתות של שאלות ממני על מה עושים] אשמח אם תבואי למפגש ונדבר..

קובי d1

New member
דקר

בכל ניתוח את צריכה להיות שוטרת של עצמך כל ניתוח אפשר לרמות ,אם תאכלי שוקולד ומתוקים ,וגלידות ,ומאכלים עתירי קלוריות לא רק שלא תרדי אלא שתעלי במשקל שמח לקרוא שלמדת לנשום בן ביס לביס ,ולמדת להנות מהאוכל ,זה השינוי שצריך לעשות ושוב את לא צריכה להתנצל בפני המטובעים כל אחד יעשה את הניתוח שמתאים לו בהתיעצות עם המנתח ,אבל רק שידע כל אחד שאין תרופת פלא קובי

ליבי3617

New member
לא מדוייק

וכבר דיסקסו בנושא מספר פעמים. בטבעת לא הכל נכנס אבל מה שנכנס - יש דברים שייכנסו בכמויות בלי עין רעה. לפני שעשיתי את הניתוח היה סרטון ביו טיוב עם מנתח בריאטרי (אמריקאי). הוא אמר שבין ההבדלים טבעת ושרוול הוא שמנותח טבעת ישתה כוס שלמה של אייס קפה ועוד יישאר לו מקום. מנותח שרוול ישתה חצי כוס במקרה הטוב. לא כל אחד מסוגל להסתדר עם הטבעת. יודעת בודאות שאני לא הייתי מסוגלת. ואגב, יהיה כיף לראות אותך במפגש

חמ סה

New member
../images/Emo41.gif אולי תגיעי מחר למפגש ?

כלומר,היום (חמישי). תפגשי מנותחי טבעת ושאר הסוגים (שרוול/מעקף קיבה) ותוכלי לדבר איתנו ישירות ולהתייעץ. אם את רוצה אשלח לך פרטים במסר

המון תודה על ההזמנה. אבל...

אני מרגישה שלא הרווחתי את זה עדיין ביושר. לא כתבתי כחמישה חודשים ואני גם לא סיפור הצלחה... עדיף לכם אנרגיה של מרזים מצליחנים... אבל באמת באמת תודה. תבורכי.

LATIN GIRL77

New member
../images/Emo140.gifמאביגל לאביגיל

כי אומנם בניק אני בחורה לטינית, אבל השם הוא אביגל
לפני שמתייחסת לכול, מאוד כאבה לי ההודעה הזאת שלך שלא הרווחת ביושר את ההגעה למפגש. אין דבר כזה!!! גם אם כתבת או לא כתבת, רזית פחות או שרזית יותר המפגש הוא המקום להפרות אחד את השני, ללמוד מניסיונו של האחר ולקחת דברים איתך הלאה. אני יותר מאשמח אם תגיעי למפגש. ולגבי הניתוח. מתחברת להרבה נקודות שהעלת וכול כך מבינה. אף אחד מאיתנו לא הגיע לניתוח כי הצליח להתמודד עם הדיאטות, לכולנו אני חושבת, יש סיפורי הצלחה מסחררים עם דיאטות אחרות ואחריהם עליה עוד יותר מסחררת במשקל
כולנו בקלחת של ניסיונות אין סופיים ומרדף אחר ה-דיאטה, לא סתם הגענו לפיתרון הניתוחי. מבינה את החשש מהניפוחים, מבינה שנגרמה לך טראומה בעקבות הניתוח הנלווה אבל כמו שאמרו חבריי, ההגבלה בטבעת אכן מגיעה עם הסגירות וכן צריך סבלנות. אני יכולה לספר שחודש בחודשו התייצבתי במרפאות החוץ לסגירה, עוד סגירה ועוד סגירה וניסיתי להבין איפה ההגבלה המיוחלת, איפה ההגבלה המדוברת?? עד לסגירה 8 בכלל לא הבנתי מה זה המושג "עובר בטבעת" וכול כך רציתי להבין... אז עכשיו כן התחלת לסגור אז תראי שאם תקפידי ותסגרי בקביעות, עד לאותה ההגבלה המיוחלת , הירידה לא תאחר לבוא. ולגבי השמירה , גם אני לא חיה בדיאטה, כי בכאלו מסתבר שלא הצלחתי ואם כן הצלחתי (פעמיים בחיי הצלחתי לרדת את כול המשקל העודף) העליה לא איחרה לבוא... אז אני יכולה להגיד שאני לא חיה בדיאטה, אבל כן למדתי לשים לב למה נכנס לפה, כמו שכתבו פה אם אוכלת מעדן אז הבחירה היא במעדן דיאט למשל, למרות שלחמים עוברים אני בוחרת לי פתית שאני מאוד אוהבת, למרות שאם מאוד בא לי אז כן אוכלת לחם. אני משתדלת לבחור נכון, להגיד שתמיד מצליח?? ממש לא, זה מה שעושה אותנו בני אדם. אפילו מצאתי את עצמי מתנצלת שירדתי "רק" 25 ק"ג בשנה הראשונה לטבעת , יודעת שאם הייתי שומרת קצת יותר אז היו יורדים (או שלא...חח) ה6-7 ק"ג המיותרים שחסרים לי. את לא לבד, אנחנו פה איתך. כתבו לך הרבה דברים ואני ממליצה כמו שהיתה אומרת המדריכה שלי בדיאטה קלאב, מה שמתאים לך כרגע שימי בכיס ימין ומה שלא שימי בכיס שמאל אולי בהמשך יעזור לך. ושוב, אשמח אם תגיעי למפגש, בהצלחה

לאביגיל הלטינית...

ראשית - ירידה של 25 קג' היא ירידה ממש מושלמת - חצי קג' לשבוע. ממש לפי כל ספרי התזונה... שנית - ברור לי שאצטרך לנפח עוד כדי להגיע להגבלה שתגרום לירידה במשקל. אצטרך להתגבר על החשש ולא להשלות את עצמי שאצליח גם כך, כמו שקיוויתי לרגעים... לגבי מה שנכנס לפה - רוצה לספר שעשיתי כל כך הרבה דיאטות בחיי (אבל באמת באמת המון - החל ממרזי מורית בילדותי למי שזוכר אותם, כדורים טבעיים, כדורים ממש לא טבעיים, שומרי משקל. דיאט לי, דיאטת המכורים לפחמימות, דיאטת הלחם ועוד הרבה מאוד סוגים של שיטות ואנשי מקצוע וכל סוג מס' פעמים מכובד...). באיזשהו שלב בחיי קצה נפשי מכל זה - גם מההגבלות באכילה וגם מהמזונות הדיאטטים - והגעתי לשיטה של הרזיה ללא דיאטה. בשיטה זו מלמדים שהדיאטה בעצם משמינה. שבהרבה מקרים הדיאטה היא זו שגורמת להשמנה. בשיטה זו מחברים את האדם לגוף שלו ומלמדים אותו לאכול לפי הרעב והשובע שלו ולא לפי תכתיבים חיצוניים. מלמדים אותו לאכול מה שהוא אוהב באמת ולא מזונות דיאטטים שהרבה פעמים יוצרים חסך. מאוד התחברתי לדברים וניסיתי לעשות זאת זמן מה אולם הייתי יותר מדי חסרת סבלנות ופחדנית מכדי להמשיך כי בשיטה זו רואים תוצאות מאוד לאט ואילו אני רציתי להיות רזה מחר... כך שגם אותה לא הצלחתי... אם כי עד היום אני חושבת שזו הדרך האמיתית והנכונה. מאז פיתחתי "התנגדות" למזונות הדיאטטים והחלטתי שאוכל מה שטעים לי, כי גם עם המזונות הדיאטטים השמנתי יפה, אז לפחות שאהנה מהמזון... לכן ציינתי שאני אוכלת חמאה, גבינה צהובה ושוקולד... באמת האמנתי שאוכל לאכול אותם בכמות קטנה ולרזות. בכל אופן אולי אני צריכה להתפקח גם מזה ולמצוא את הדרך שנכונה לי עכשיו עם הטבעת. ראיתי תמונה שלך פה בפורום ואת ממש יפיפיה. לא צריכה להוריד גרם לדעתי..

שמחה37

New member
אביגל יקרה

עצם זה שהעלת את הפוסט הזה, הרווחת ביושר להגיע למפגש
ועכשיו בשיא הרצינות בהודעה המקורית של המפגש היה כתוב שכולם מוזמנים אלה שלפני אחרי ובאמצע סמויים וכותבים. המפגש הזה מעבר להיותו מפגש חברתי הוא מפגש שבו מחליפים ידע ומקבלים הרבה כוח. אנחנו האחרונים שנקבל אדם לחיקנו בהתחשב בתוצאותיו. אל תשכחי שכולנו באותה סירה כל אחד עם הדילמה שלו אבל כולנו שווים וכולנו מתמודדים עם אותו אתגר. אז עכשיו את יותר ממוזמנת ואני יותר מאשמח לפגוש בך.
שמחה

אביגיל היקרה, מה זאת השטותיות הזאת של

להרוויח ביושר??? חצי שנה זה חצי שנה, כלום לא קרה. את תסגרי לאט לאט, תרדי לאט לאט ותראי תוצאות. כל מי שנותח או ינותח או שמתלבט בקשר לניתוח, מוזמן.

אופירA

New member
מנהל
אם עשית אצל ד"ר אבינוח

אין לך בעיה. הניתוח הצליח, וההרזיה שלך תצליח במשך הזמן, כאשר תקבלי כוחות להמשיך לסגור. יש פה עוד אנשים שאין להם כוח לסגור ולקדם את התהליך בגלל פחדים. בפחדים לא נלחמים מלחמה חזיתית, אלא כל אחד עם הקצב שלו, והקצב שלך לגיטימי לחלוטין. במפגש לא צריכים אנרגיה של מצליחנים. במפגש קודם היתה מישהי עם אותה בעיה שלך (לא הולכת לסגור, מפחדת להאיץ את התהליך), ואף אחד לא הרגיש חוסר אנרגיה. הבעיה עם הפורט כאובה, אבל צרת רבים חצי נחמה. יש רבים שעברו את ההליך הזה לצערנו. אני מעריצה אותך על שלא נכנעת לפחד, ועשית את ניתוח תיקון הפורט. זה מאחורייך. כמו כן, גייסת אומץ והלכת לסגירה השנייה. זה אומר שאת מתמודדת עם הקשיים, רק בקצב שלך, וזה טוב מאוד. את תמשיכי ותלכי לסגירות הבאות, ותגיעי להרזיה המיוחלת - בזמן הנכון לנפש שלך. חשוב להיות כל הזמן בקשר עם הפורום ולקבל הדרכה. אסור להיות לבד בסיפור הזה, עם הפחדים וחוסר הבהירות. שאלת מה את מפספסת, גילית שאת לא מפספסת כלום, אלא פשוט צריכה להמשיך לסגור. עכשיו יש לך וודאות ואין לך ספיקות בנוגע להצלחת הניתוח. אני מאחלת לך המון הצלחה.

אופירה יקרה

את לא יודעת כמה שהתשובה האופטימית שלך שימחה אותי. כי לפעמים אני מרגישה כבר משוגעת לגמרי וכשלון טוטאלי. איזה כיף לקרוא שאני לא מפספסת כלום ושאין לי בעיה ושהניתוח הצליח ושאני ארזה במשך הזמן. עם כזו חשיבה חיובית בטוח שארזה... אני בהחלט רוצה ללכת לסגור עוד. מתלבטת אם לסגור ישר על 8 או להתקדם בחצאים (אני על 7). טוב. יש עוד זמן כי סגרתי רק לפני שבוע והתורים באסותא מלאים לגמרי. תודה על הראיה הרחבה ושאת מזהה גם את האומץ וההתגברות על הפחד. תבורכי

אופירA

New member
מנהל
קחי תור לסגירה הבאה

ובנוסף אליו תקחי תור לעוד 3-4 שבועות אחרי כן, לסגירה שלאחרי כן (לבטל תמיד אפשר). אם יש לך כוח ללכת פעמיים חודש אחר חודש, אז תסגרי 1/2CC כל פעם, כדי שתהיי שקטה ולא תילחצי מחשש לסגירת יתר. תכבדי את הפחדים שלך ואת הקצב שלך. זה בסדר גמור. אם אין לך כוח ללכת, אז תסגרי 1CC ותשתי 3 כוסות מים ותוודאי שהם עוברים בסדר גמור. אומץ מתהווה רק כאשר יש פחד. אם אין פחד, אי אפשר להגיע לאומץ. אז פחד זה לא כל כך נורא כמו שזה מרגיש לנו, כי הוא מאפשר לנו להתגבר ולהיות אמיצים. אנשים שמצליחים להתגבר על פחד ראויים רק להערכה. אני יודעת שיש לך קושי בהערכה עצמית, אבל תילחמי גם בזה, בזמן ובקצב שלך. עוד תראי, שההצלחה לרדת במשקל תיתן לך פוש חיובי בעבודה על ההערכה העצמית. זה מעגל קסמים כזה. תכתבי לנו על החוויות שלך עם הסגירה הנוכחית ואחרי הסגירה הבאה - תשתפי במה שתרצי, בכיף. האנשים כאן מאוד אוהבים לעודד, להחזיק אצבעות, לתמוך ולשמוח ביחד בהצלחות המושגות. ההתמודדות של האנשים שאנו עוזרים להם, מחזקת את הכוחות שלנו וההתמודדות שלנו עם עצמנו. לעודד את האחרים מחזק אותי עצמי בדרך שלי. אם תרצי הדרכה יותר צמודה ואישית, תוכלי ליצור קשר טלפוני. מה שמתאים לך ונעים לך וטוב לך.

ליבי3617

New member
יש לך הכי הרבה זכות להיות במפגש

אין מה "להרוויח" כדי להתארח במפגש. רק תביאי את עצמך והשאר יזרום. את חושבת שכולם מצליחנים? אין כאלה שעברו מניתוח לניתוח? אין כאלה שלא כל כך מצליחים? אז נכון שלפעמים פאדיחה להגיד "לא הצלחתי" אבל את הצעד הראשון עשית כאן. אם תרצי עזרה יעזרו לך ואם לא תרצי - זכותך להגיד "ככה טוב לי" בכל מקרה נשמח לראות אותך.

לשמחה,רונה, ליבי, דר אייל, אופירה,דקר, קובי,

אתם ממש עושים לי חשק להגיע למפגש. תודה על זה. יש לצערי עיכובים לוגיסטיים. באמת הייתי רוצה לפגוש אתכם ולהחכים מכם. שיהיה לכם מפגש מוצלח ושיהיה לתועלת .

אביגיל - יש פתרון

אם יש לך בעיה לוגיסטית. נוכל אנחנו להגיע אליך. רק כמה חבר'ה. בערך 30.

למעלה