../images/Emo140.gifמאביגל לאביגיל
כי אומנם בניק אני בחורה לטינית, אבל השם הוא אביגל
לפני שמתייחסת לכול, מאוד כאבה לי ההודעה הזאת שלך שלא הרווחת ביושר את ההגעה למפגש. אין דבר כזה!!! גם אם כתבת או לא כתבת, רזית פחות או שרזית יותר המפגש הוא המקום להפרות אחד את השני, ללמוד מניסיונו של האחר ולקחת דברים איתך הלאה. אני יותר מאשמח אם תגיעי למפגש. ולגבי הניתוח. מתחברת להרבה נקודות שהעלת וכול כך מבינה. אף אחד מאיתנו לא הגיע לניתוח כי הצליח להתמודד עם הדיאטות, לכולנו אני חושבת, יש סיפורי הצלחה מסחררים עם דיאטות אחרות ואחריהם עליה עוד יותר מסחררת במשקל
כולנו בקלחת של ניסיונות אין סופיים ומרדף אחר ה-דיאטה, לא סתם הגענו לפיתרון הניתוחי. מבינה את החשש מהניפוחים, מבינה שנגרמה לך טראומה בעקבות הניתוח הנלווה אבל כמו שאמרו חבריי, ההגבלה בטבעת אכן מגיעה עם הסגירות וכן צריך סבלנות. אני יכולה לספר שחודש בחודשו התייצבתי במרפאות החוץ לסגירה, עוד סגירה ועוד סגירה וניסיתי להבין איפה ההגבלה המיוחלת, איפה ההגבלה המדוברת?? עד לסגירה 8 בכלל לא הבנתי מה זה המושג "עובר בטבעת" וכול כך רציתי להבין... אז עכשיו כן התחלת לסגור אז תראי שאם תקפידי ותסגרי בקביעות, עד לאותה ההגבלה המיוחלת , הירידה לא תאחר לבוא. ולגבי השמירה , גם אני לא חיה בדיאטה, כי בכאלו מסתבר שלא הצלחתי ואם כן הצלחתי (פעמיים בחיי הצלחתי לרדת את כול המשקל העודף) העליה לא איחרה לבוא... אז אני יכולה להגיד שאני לא חיה בדיאטה, אבל כן למדתי לשים לב למה נכנס לפה, כמו שכתבו פה אם אוכלת מעדן אז הבחירה היא במעדן דיאט למשל, למרות שלחמים עוברים אני בוחרת לי פתית שאני מאוד אוהבת, למרות שאם מאוד בא לי אז כן אוכלת לחם. אני משתדלת לבחור נכון, להגיד שתמיד מצליח?? ממש לא, זה מה שעושה אותנו בני אדם. אפילו מצאתי את עצמי מתנצלת שירדתי "רק" 25 ק"ג בשנה הראשונה לטבעת , יודעת שאם הייתי שומרת קצת יותר אז היו יורדים (או שלא...חח) ה6-7 ק"ג המיותרים שחסרים לי. את לא לבד, אנחנו פה איתך. כתבו לך הרבה דברים ואני ממליצה כמו שהיתה אומרת המדריכה שלי בדיאטה קלאב, מה שמתאים לך כרגע שימי בכיס ימין ומה שלא שימי בכיס שמאל אולי בהמשך יעזור לך. ושוב, אשמח אם תגיעי למפגש, בהצלחה