מה אני.. מי אני

מה אני.. מי אני../images/Emo35.gif

שלום לכל חברי הפורום
אשמח לקבלת את חוות דעתכם האישית בנוגע לסיפור שלי... יש לי חבר המון זמן שאני מאוד אוהבת ובתקופה האחרונה אני שמה לב יותר מתמיד שאני "פוזלת" לכיוון השני.. אני רואה בחורות ברחוב ואני מוצאת את עצמי מסתכלת עליהן, על החזה שלהן, ואז מסיתה את המבט מאי נעימות שאני חשה עם עצמי. ולפעמים עולות בי מחשבות איך זה להתנשק עם בחורה.. ומבלי להישמע בוטה מידי זה גם איך יהיה "לרדת" לבחורה, מתוך סקרנות. יצא לי לעלות את הנושא של שלישיה, להכניס עוד מישהי למיטה, אולי יותר בשביל עצמי, אבל הוא לא רצה
בכל אופן, המחשבות האלה לא ממש עוזבות אותי ואני מתחילה לחשוב אולי אני גם אוהבת נשים אבל אחרי כמה שניות המחשבה הזו נעלמת, לא שיש לי משהו נגד, אלא פשוט בגלל שאני חושבת שזה לא שזה נכון לגבי.. ואולי אני פשוט מבולבלת. יש לכם דעה בשבילי

yoni253

New member
בת כמה את?

שמעי אני מניח שאת בגיל ההתבגרות..... הרבה מאוד נערים ונערות חשים את הבלבול שאת חשה,זה יכול להיות תקופה,זה יכול להיות סתם בלבול וזה יכול להיות גילוי באמת של משהו.... הדבר היחידי זה סבלות לחכות ולראות לאז זה יתפתח,את לא בדיכאון ו/או בחרדה נכון? אם תעני לי בת כמה את אולי אני יוכל להרחיב... ממליץ לך לעשות חיפוש בארכיון ובעמודים נוספים בפורום שבו עוד עשרות כמוך חשים את אותו הדבר.

היי, תודה על התגובה..

אני בת 26 אני לא בדיכאון ולא בחרדה פשוט בהרגשה מוזרה של אי וודאות...

white star

New member
../images/Emo54.gif נראה שיש לך סקרנות גדולה לעניין

זה יכול להיות סתם סקרנות שאחריה לא יבוא לך יותר, ואולי תגלי שאת ביסקסואלית (כלומר אוהבת גם פה וגם שם) אבל הכי חשוב שאם את הולכת לעשות משו תדברי עם החבר שלך קודם. חוצמזה סטרייטים מתים להיות עם שתי נשים אז אולי תוכלי ככה לדעת

יכול מאוד להיות

אבל כמה דברים לפני... אין לי מושג מאיפה מתחילים בכלל ואם אני מסוגלת ממש ליצור סיטואציה כזו... ואם כבר אני אצור סיטואציה אז מה שבטוח זה שהחבר ידע. כרגע הוא לא מעוניין בכלל, אז לא כל ה"סטרייטים מתים להיות עם שתי נשים"
ותודה על התגובה של שניכם

RozeMary

New member
ליצור סיטואציה זה לא בעיה מיוחדת..

אבל, לדעתי החבר לא צריך להיות חלק מהחוויה הזו כדי שתדעי אם זה באמת רק בשביל "החוויה" או שזה כבר מעבר לזה, וזה מה שאת רוצה לעשות כל חייך זה משהו שאת צריכה לבדוק עם עצמך, אבל ליידע את החבר בכל תנועה שלך :)

רסקול

New member
עכשיו תשאלי את עצמך באמת, באמת

את רוצה לשכב עם אשה? את רוצה לרדת לאשה? ההצעה שלך לחבר שלך מזכירה לי כשחבר אחד שלי הזמין אותי לשלישיה עם חברה שלו. לא אהבתי את ההצעה. אם את ממש רוצה להתנסות זה לדעתי הכי קל בעולם. הרשת מלאה בנשים שמחפשות בנות זוג, לא חסרים פאבים ובארים וכל דבר אחר.

כשקראתי את השאלות שלך

קיבלת פחד קטן, משהו שאומר "לא" לכל השאלות.. מה עובר עליי

yoni253

New member
את נראתת לי סתם לחוצה

קודם כל תירגעי...חח... אם את לסבית - את לסבית,ואת תדעי את זה מתישהו,עוד יום עוד שבוע עוד חודש....מי יודע!! אם את סטרייטית - אז את סטרייטית,ואת תדעי את זה,................................................... עכשיו אל תכלילי את עצמך בהגדרות(הומו,בי,סטרייט) תלכי על מה שטוב לך,תנסי,תחווי,ותדעי!!חח מקווה שעזרתי...

למעלה