מה אני מאחלת לנשיא בוש?

מה אני מאחלת לנשיא בוש?

מה אני מאחלת לנשיא בוש? אני מאחלת לו מפלה מוחצת וכשלון ובזיון שכמוהו לא עוד היה, במלחמה האידיוטית והפושעת שהוא התחיל. אני מאחלת לו שקיעה עמוק עמוק בבוץ. אני מאחלת לו שבספרי ההיסטוריה האמריקאית של העתיד יכתבו הרבה על טראומת עיראק, טראומה קשה וחריפה עוד יותר מטראומת וייטנאם. אני מאחלת לו סיום עצוב ועלוב והעיקר מהיר לקרירה הפוליטית שלו, והעלמות מוחלטת של משפחת בוש מהפוליטיקה - ברוך שפטרנו! ולמה אני מאחלת לו כל זה? לא מפני שאכפת לי מסדאם חוסיין. מצדי שהמנוול הזה ייהרג בכל פצצה שתיפול על בגדד - אבל זה בכלל לא הנושא. הנושא האמיתי היא הכוחנות האמריקאית והיהירות ותאוות ההשתלטות הבלתי מורסנת, שהיא היום הסכנה העיקרית לשלום העולם. צריך שהאדון ג'ורג' וו. בוש ילמד שהוא לא שריף והעולם הוא לא עיירה במערב הפרוע, שהוא לא יכול לצפצף על כל העולם ולהיכנס עם צבא אדיר לאן שבא לו ומתי שבא לו. ומכיוון שזה אדם קשה למידה שלא מבין רמזים דיפלומטים, כנראה שהוא יצטרך ללמוד את זה בדרך הקשה שתעלה בהרבה מאד דם. האיש הזה הוא פונדמנטליסט נוצרי שמסוכן לא פחות מפונדמנטליסט מוסלמי. בעצם, הוא מסוכן הרבה יותר, מכיוון שיש לו עוצמה הרבה יותר גדולה מכל פונדמנטליסט מוסלמי. ג'ורג' בוש מחפש נשק להשמדה המונית - בבקשה שייגש למחסני הצבא האמריקאי וימצא את זה בשפע גדול. וארצות הברית גם השתמשה בנשק הזה, הרבה יותר מכל אחר בעולם. מי חוץ מארה"ב השמיד ערים שלמות בפצצות אטום? מי הרג (נכון יותר, רצח) מאה ארבעים אלף אזרחים חפים מפשע. מאה וארבעים אלף שנהרגו בשתי פצצות אטום, הירושימה ונגסאקי, ועוד הרבה אלפים שמתו שם מהקרינה לאחר שנים של סבל נורא. מי שבר את השיא הזה ברצח אזרחים? אוסאמה בן לאדן? מגדלי התאומים? הצחקתם אותי. כל הטרוריסטים בחמישים השנה האחרונות, כולם יחד, עוד לא התקרבו למספר ההרוגים שארצות הברית, הדמוקרטיה הגדולה והנאורה, רצחה בתוך שלושה ימים באוגוסט 1945. ומה עם לוחמה ביולוגית, אבעבועות שחורות? את זה, לידיעתכם, האמריקאים המציאו, כבר לפני שלוש מאות שנה. במאה השבע עשרה והשמונה עשרה נתנו בכוונה לאינדיאנים שמיכות שעליהם שכבו חולי אבעבועות שחורות. מאד מוצלח, שבטים שלמים נדבקו והושמדו ונמחקו לחלוטין, והלבנים באו ולקחו את אדמותיהם. אז זה הכח הנאור שבא היום לעשות סדר בעולם? זה מי שיוצא למלחמה לחפש נשק להשמדה המונית? ימח שמך ושם זכרך, ג'ורג' וו. בוש. אני מתפללת מכל הלב לכשלונך!

ע שחף

New member
תרומתך לדיון בנוגע לצידקת המלחמה

היא פשוט עוד קצת שנאה שמתווספת לשנאות הקיימות בעולם, ישנות וחדשות. כמו כן, השימוש בהסטוריה בצורה סלקטיבית והוצאת ארועים מהקשרם היא סתם מניפולציה שקופה ושטחית.

slayer1

New member
את בכלל מבינה מה את אומרת?

את מאחלת לבוש מפלה מוחצת? את בעצם מאחלת לסדאם חוסיין ניצחון מוחץ! את מאחלת ניצחון לדיקטטורה ולשנאה. אולי פעם אחת תסתכלו על הצדדים הטובים במלחמה הזאת??? תסתכלו על העובדה שלעם העיראקי יש הזדמנות להשתחרר סוף סוף משלטון הטרור של סדאם חוסיין ואולי לחיות חיים נורמלים. ותסתכלו על העובדה שסדאם חוסיין הוא דיקטטור רשע ואכזר שאם לא יעצרו אותו בזמן כמו שבוש מתכוון לעשות הוא יפתח נשק להשמדה המונית ויהרוג אותנו ועוד כמה מדינות. אם סדאם לא יעצר בזמן יהיה לנו פה היטלר חדש. תפסיקו כבר להתלונן על כל דבר שקורה ותסתכלו על כל התמונה המלאה ותבינו שאין שום פיתרון אחר חוץ מלהיכנס לעירק ולעצור את סדאם עכשיו אחרת כל העולם בסכנה. אם תימצאי לי פיתרון אמיתי ושגם ניתן באמת למימוש אז תודיעי לי, אבל בינתיים זה הדבר היחיד שיש לעשות אם רוצים שהעולם ימשיך להתקיים. אני מאחל לג'ורג' בוש הצלחה במלחמה הזאת ושיפרק את סדאם מנישקו ושיעצור את הרוצח הזה ושיידאג גם לשיחרורה של עירק מהדיקטטורה הזאת. אני לא מאחל ניצחון לדיקטטור מטורף שרוצה להשמיד אותנו ולהשתלט על העולם, מצטער.

sheda0ktana

New member
ומי נתן לו נשק?

נחמד באמת שאתה רוצה שבוש יפרק את סדאם מנשקו, כשארצות הברית היא זו שחימשה אותו (כן, גם בגז עצבים תוצרת US of A). רק כשהנשק היה מופנה כלפי איראן והאמריקאים יכלו להשתכשך בנפט העירקי כרצונם זה היה בסדר, אבל כשסדאם הפסיק לציית ורצה להשתכשך בעצמו קצת בנוזל השחור הזה (אם ג'ונסון& ג'ונסון עושים מזה שמן תינוקות, אז זה בטוח בריא לעור, לא?). מה קרה כשסדאם הרים ראש? בוש האבא נתן לו מכה, ובוש הבן, שאין לו שום מושג איך להתחיל לפתור את הבעיות בבית, חזר "לסיים את העבודה" עליק. אישית, אני מאחלת גם לסדאם וגם לבוש שימותו מוות שקט וראוי, מוקפים באנשים שאוהבים אותם (ואם אפשר במהרה בימינו, אמן).

tookmy

New member
במהרה בימינו אמן סלה

ושיקחו איתם ביחד עוד כמה נשמות טובות אם אפשר.

MxIxAx

New member
מה שיש לי להגיד זה...

שצורת הלחימה הזאת היא תוצאה של המחאה, ושהאמת לגבי הנשק הסודי שהעלילו על סאדם חוסיין היא שאין כזה דבר, ושלא תחשבו שאני רוצה שסאדם חוסיין ימשיך לחיות אם הוא לא נהרג כבר. זכותי.

ALMIGHTY

New member
למה המלחמה הזאת?

זה לא ברור? הכלכלה האמריקאית בשפל, והפערים בחברה גדלים. בוש מנסה לזכות בקרב פופלריות נגד ה"רודן האכזר והנתעב". הרי אין שום קשר בין בין לאדן(המלחמה בטרור) וחוסיין, בוש מסווה את המלחמה הפרטית שלו (או של אבא שלו) כדי לזכות בעוד קדנציה בה יוכל לשחוט את הכלכלה, לזהם את הסביבה ולהחנק מבייגלה.

חובבן

New member
בלי קשר לדעותי על המלחמה

ועל ארה"ב, חבל מאד שאת חושבת שארה"ב שברה את כל השיאים של הרג אזרחים. הייתי ממליץ לך לעבור שב על ההסטוריה הקרובה של עמך, לפני שאת לומדת את מצב האינדיאנים במאה ה 17.

אריק פ

New member
מקום שני זה גם לא מוצלח כל כך...

להיות מקום שני בהרג אזרחים זה גם לא ממש מכובד... @אריק

Mנטה

New member
נדמה לי שבחלק המערבי של הכדור השיא

שייך לספרדים, שבמאה החמש עשרה הרגו 90 ומשהו אחוז מהאינדיאנים, חלקם במלחמות ואת רובם במחלות שהביאו מאירופה. אבל יכול להיות שמישהו במזרח ניצח אותם

חובבן

New member
לא הייתי מחשיב את המוות של מיליוני

אינדיאנים ממחלות לרצח. לא היה אז ידע כזה על מחלות ויותר סביר שהספרדים הדביקו את האינדיאנים במחלות שלא מתוך כוונה תחילה, גם אם יכול להיות שלא בכו על כך... התחרות של "מי הרג יותר" מיותרת מכיוון שכולנו מסכימים שרצח של אזרחים הוא דבר לא מוצדק. לארה"ב אין מעצורים שהיא מנסה להגן על עצמה או סתם לפעול לטובת האינטרסים שלה, אבל אני לא חושב הצגתה כ"שטן הגדול" נכונה. למדינות ולאנשים כמו סאדם ודאי אין יותר כללים מוסריים מלארה"ב, מקסימום פחות כח.

למעלה