מה אני מאוהב במחשב?

skito

New member
מה אני מאוהב במחשב?

המחשב של חיי אני יודע אתה המחשב של חיי בי נשבעתי כי אין אחר מלבדך כל השנים לצדך אל תחלה בוירוס כי אז דמעות יפלו מעני איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואתך אני יודע אצבעותיי מלטפות באותיות המקלדת אותנו רק מלכדת אישתי היקרה.. כל הלילות אותך חלמתי... איך השקט הורס מסעיר את הלב את שוברת גלים שאותך מלטפים כל הלילות אותך ידעתי .. את שותקת לא כמו הגלים את לא שוקקת חיים את אישתי השניה מוארת וזוהרת בצבעי הצ´אט והפורום אני אוהב אותך ..או מכור אלייך ? הלו מחשב אישתי נכנסת ושוב ...לא חשוב בייייי

*-*SUNSHINE*-*

New member
ענקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

וואיי.....מעלף!!!!!!! אני נחנקת מצחוק פה,כבר יש דמעות מצחוק...וואיי...תזכירו לי איך נושמים ..... הייתכן וצץ כאן כוכב נולד?! -שני-

skito

New member
היי שני אני חדש בפורום

היי תודה שני אני חדש בפורום אולי כן כוכב ואולי סתם מחרבש תודה בכל אופן

*-*SUNSHINE*-*

New member
בבקשה......אולי..

תרעיף עלינו את הכישרון שלך?????? יהיה נחמד..... תשארו,יש פרסים,קוסם והפתעות!!<ילדים,זה מה שקורה כששעמום כרוני תוקף אותך...> -שני-

skito

New member
טוב שניה שני שניה....

ואללה רגע לפני שאני הולך לישון וככה מחטט מתלבט אם להשיב או לעזוב יש לי טור בדיחות באתר המצורף ראי בעוד באתר בדיחות חידות זה הטור שלי בהזדמנות אכתוב כאן חלק מהם בנתיים אני עייףףףףףףףףףףףףףף ליל מנוחה ילדה כישרונית...

ה-תמי-ם

New member
צודקת במאה אחוזים !!!

מה אתה לא נורמלי? מתאהב במחשב? איזו עוד סטיות יש לאנשים? תתנרמל, תתאהב במכונית, במערכת הסטריאו החדשה, בטלביזיה, בנעליים הישנות, בתג היחידה המסדיר, בבסיס המלואים ... כל דבר נורמלי ... אבל במחשב ?!

למעלה