מה אני לא עושה נכון?

efectהפרפר

New member
מה אני לא עושה נכון?

הפסקתי עם הפיצות ומתמקדת בתזונה נכונה, פעילות ספורטיבית במשך שעתיים כל יומיים, אין שתיה מתוקה רק מים ואני משמינה... אמנם אני לא אוכלת מסודר מתפריט אלא רק כשרעבה אבל רוב התפריט שלי מורכב ממוצרי חלב, ירקות, ביצים וטבעול תירס [אני לא אוכלת פיצות גלידות ועוגיות - ובתקופה הזו דווקא ירדתי במשקל ואני צמחונית]. אני לא מטגנת בשמן עמוק אם אני כבר מטגנת, אין לי קשר לחמאה, לא צורכת יותר מכפית שמן ליום אם אני כבר צורכת שמן [בסלט, בבישול ובטיגון חביתה]. הדבר הכי משמין בתפריט שלי זה טחינה - חצי כף בסלט פעם בשבוע וכפית מיונז פעם בחודש. מעבר לכך, רוב האוכל גם כך נזרק לפח אני ממש לא חונקת את עצמי ולא מוצאת את עצמי פושטת על המקרר והרוב מתקלקל ונזרק נ.ב יש לי PCOD

תשובה

שלום רב, אני מניחה שאת מתכוונת ל-PCOS. במצב של PCOS יש קושי לרדת במשקל על רקע אינסולין גבוה. את מוזמנת להתקשר לזימון תורים בביה"ח איכילוב ולקבוע תור למרפאת שחלה פוליציסטית שם תוכלי לקבל טיפול גם על ידי גניקולוג וגם על ידי דיאטנית קלינית המתמחה בטיפול ב-PCOS שתוכל לסייע לך להרכיב תפריט מתאים למצבך שיאפשר הורדת אינסולין וירידה במשקל. בברכה נטלי

efectהפרפר

New member
זה משנה אם סינדרום או דיסאורדר?

אני מאובחנת כדיסאורטר מה המספר?

efectהפרפר

New member
זה ל אפשרי

קופת חולים עושה לי בעיות כי הם לא עובדים עם איכילוב

תשאלי אותם לאיזה בית חולים את כן יכולה ללכת

ולשם תלכי. בכל מרכז רפואי נורמלי אמור להיות שירות כזה.

efectהפרפר

New member
זה לא הופך את זה לבסדר

אם חלילה יקרה לי משהו בתל אביב ואצטרך בית חולים אין לי שום כוונה לפסול את איכילוב כאפשרות. ועוד משהו, אני נולדתי עם זה, כמעט 20 שנה מאובחנת וזו הפעם הראשונה שאני שומעת שיש מחלקה שמרכזת את הכל. עד היום הייתי צריכה ליסוע למרפאת כבד בפתח תקווה [רופא גסטרו מחורבן], לאנדוקרינולוג מעולה שקיבל בהוד השרון ובקרית אונו פעמיים בשבוע בשעות מצומצמות ולדיאטנית מפגרת מרמת גן שרשמה תפריט שכולל דגים לצמחונית [דיאטניות אני בכלל מחליפה אחרי פגישה אחת] ואף אחד מהם [מלבד האנדוקרינולוג] לא הבין ממש את משמעות הסימפטומים של השחלות הפוליציסטיות.

ההסדרים האלה נוגעים רק למרפאות חוץ

לא למקרים בהם את צריכה מיון. מה עם תל השומר?

efectהפרפר

New member
לא חושבת

אין שם התמקדות בשחלות פוליציסטיות ותכלס - זה משפיע גם על חילוף החומרים שלי באופן מטורף. נמאס לי מטיפול חסר תועלת ובגלל זה שנה וחצי הייתי מרותקת למיטה

תשובה

אין הבדל בין המינוחים זה רק סמנטיקה. את יכולה להגיע לטיפול גם באופן פרטי אם זה מתאפשר לך. בכל מקרה - מאחלת לך בהצלחה בהמשך הטיפול. נטלי

למעלה