מה אני יעשה?

מה אני יעשה?

קשה לי לבחור בגדים לפגישות..... קניתי סדרת בגדים..ופתאום הם נראים בעייני לא יפים...ולא מיוחדים וגם הנעליים שקניתי לא כזה מוצאת חן בעייני..בקיצער כל המלתחה שלי מפוצצת בגדים אבל את רובם אני לא מחבבת... מה הפתרון? ועם איזה בגדים כדאי לבוא לפגישות? חשבתי על סגנון של סריגים עדינים ונעלי עקב קטן בצבע לבן/וורוד
....או שאולי לקנות סרפנים?או אולי חליפות?או חולצות מכופתרות שבתיות? או מה בדיוק?כולי מבולבלת.......ומצד שני פוחדת שוב לקנות ושוב לא לאהוב את הבחירה.... צהריים מקסימים לכולם/ן
משיח נאו

קליט

New member
אולי

הסובבים אותך -במקום להחמיא לך על הטעם/בגדים שלך, הם בעיקר מבקרים/צוחקים ממך ? . . . יש לך מישהיא שאת אוחזת מהטעם שלה בבגדים שאת יכולה לצאת לקנות איתה, והיא גם תאשר לך אם הבגדים שיש לך הולמים אותך ? . . . בהצלחה !

אממ

אתה צודק.....כי ישנם בגדים שכשקניתי אהבתי ובגלל הבקורת של אחותי פתאום לא אהבתי........ הבעיה שתמיד שאני רוצה לצאת לקניות אף אחת לא פנויה לצאת איתי....ואם לא אקנה מהר הכסף יתבזבז על כל מיני דברים קטנים...ולכן אני מזדרזת לקנות.....בקיצער באסה

ששש72

New member
../images/Emo131.gif

שלושה כללים כשהולכים לקנות בגד למשהוא באמת חשוב: 1. הגדירי את המטרה שעבורה את קונה את הבדג (שבת, פגישה וכו') - כשאת מוצאת בגד הצמדי למטרה וחשבי האם את קונה כי סתם הבגד יפה או כי היית רוצה ללכת איתו לפגישה\ חתונה של חברה וכו'? 2. את קונה בגד לעצמך לא לאחותך\לחברת\לאמך ולכן הבגד צריך להיות בטעם שלך ולא שלהן! 3. הבגד הוא בשבילך כדי שתרגשי טוב איתו ולא כי המוכרת ממש רוצה למכור אותו ואת מרחמת עליה\לא נעים לך ממנה\ את רוצה שהיא כבר "תרד ממך. לא יודעת מה עם בנות אחרות, אך זה בגד שממש חשוב לי שיהיה הטעם שלי אז אני הולכת לבד, וכשאני מוצאת בגד אאז רק קוראת לחברה שתבוא לתת אוקי. אני לא יודעת מה איתך, אבל הרבה פעמים ראיתי חברות שלא נצמדו לכללים הנ"ל (על המחשב הם נראים פשוטים אך בחיים עצמם לא) והארונות בבית שלהם מלאים בגדים שהן לא מוצאות בהן את עצמן. תצליחי, איך אומרים אצלנו? לא משנה מה תלבשי, אם תרגישי יפה - תשדרי יופי, אם תרגשי עלובה גם אם תהיה יפה בעיני זה שמולך תראי מכוערת... קשה להאמין, תנסו תצליחו... אגב, זה עובד גם על עוד דברים, גבר שמגיע לפגישה וחושב אני אדם עוצמתי, גם אם הוא מטומטם זה מה שהבחורה תקלוט - שהוא עוצמתי וכו'. בדוק ומנוסה! מצטערת, בטעות זה יצא תגובה ארוכה מדי...

אהבתי

שאת קונה בגדים שהם בטעם שלך אבל כן את צריכה את האןקיי מחברה לפני הקניה ...

למעלה