מה אני יעשה?

asi831

New member
מה אני יעשה?

קצת ארוך למי שבא לו וקרוא ולהגיב,בכל אופן אשמח לקצת עצות טובות בן 45 אב ל2 חיילים לא למדתי ואין לי תואר כלשהוא,התחתנתי צעיר ויצאתי החוצה להביא פרנסה בכל מה שיצא (קבלן פוליש,נהג,וכו) לא התמדתי בשום דבר סתם משכתי כל דבר ובהחלט לא הייתי רציני והכי חשוב לטעמי החלטי לגביי חיי ב-4 שנים האחרונות קיבלתי כמה מכות חזקות-אחות נפטרה ולא הרבה זמן גם אבא נפטר (אימי נפטרה לפני יותר מ-10 שנים) ונפתח קרב ירושה מיד לאחר שאבא נפטר (קצת מסובך סיפור הירושה ובאמת שאין הרבה ) אני נקלעתי למצוקה נפשית גדולה נכנסתי למרה שחורה וכל מיני מחשבות על החיים (לא חשבתי לרגע על התאבדות או משהו כזה) יצא שאבא נפטר 10 שנים אחרי אמא באותו התאריך העברי !!!! הלכתי לפסיכולוג וגם לפסיכיאטר שנתן לי כדורים שמיסטלו אותי ולא המשכתי איתם(אשכרה אקסטזי ברישיון) מאז לא מוצא את עצמי,לא עובד,ניתקתי קשר עם כל העולם,לא חברים,לא משפחה (לא נשאר כמעט) לא יוצא ולא נהנה מכלום וזה מוביל להרבה בעיות בבית,כלכלית,וכהנה וכהנה הרשימה לא נגמרת עכשיו שאני מוצא מעט כוחות לנסות לצאת מהבור שנפלתי אליו גם לא מוצא עבודה מפאת הגיל?מפאת ה"רזומה" המפואר שיש לי ? איך לעזעזל יוצאים מזה? מרגיש שיצאתי מחוץ למחזור החיים או גלגל החיים כלום אין כלום סגור בבית לא מתקשר עם האשה ,הילדים באים מסופי שבוע מהצבא אז הנחמה שלי זה לבשל להם (מאד אוהב לבשל וגם לא רע בזה) את מה שהם אוהבים ומזמינים ממני וכך יוצא שאני כמו חייל חי משבת לשבת :) (מצחיק אבל עצוב) דרך אגב אובחנתי בפגישה אצל הפסיכיאטר שסובל מהפרעות קשב וריכוז( סתם קפץ לי פתאום) סתם אשמח לעצות טובות תודה לכל מי שירצה לענות

ASI

קראתי את הדברים שכתבת נראה כי עברו עליך דברים לא קלים אני מנסה לחשוב על נקודות "אור" קיימות או אפשריות. אני לא יודעת איך מערכת היחסים עם בת הזוג, איך היא מרגישה עם השינוי בחל בך, האם היא תומכת מחזקת, האם אתה משתף אותה. הייתי מציעה לך להתחיל "לרומם" את מצב רוחך בעשייה של דברים שאתה אוהב. תחביבים, ספורט, הרצאות, משהו שיתן לך בשביל עצמך. יחזק את התחושה ואת השעות ה"מתות" במהלך היום. כשתהיה יותר מחוזק תוכל לחשוב ולהתמודד חזרה עם חיפוש עבודה, אולי שינוי מקצועי, אף פעם לא מאוחר לעשות שינוי כזה או אחר. בהצלחה

גרא.

New member
asi631,הבעייה של מבקשי עבודה בגיל מעל לשלושים

מוכרת,ובכל זאת,יש בכל מדורי חיפוש עבודה,הצעות רבות לטבחים.מאחר ואתה חובב בשול,וגם לא רע בזה, מה דעתך ללכת לקורס בשול רשמי שח משרד העבודה,כאן הגיל לא יהיה לך למכשול.מכיר גב' בת 60 שעברה לאחרונה קורס כזה שהוא אינו קשה ומקנה לך תואר מוכר.היא לא רק עברה,אלא כבר עובדת במקצוע.אם הובחנת כסובל מהפרעת קשב ורכוז,זה בוודאי לא סוף העולם בשבילך.אתה יכול לה/שתמש בריטלין או בקונצרטה ולתפקד היטב,ככל האדם.בכל מקרה,אם תמשיך לשבת בבית ולקונן על מר גורלך,שום0 דבר טוב לא ייצא מזה.לכן צא,למד טבחות ותמצא די מהר עבודה.בהצלחה.

למעלה