מה אני יכולה לעשות???

מה אני יכולה לעשות???

יש לי בעיה שנורא פוגעת בי.... לפני איזה חודש הייתי תמיד נעלבת מהחברות שלי מחברה אחת שהיינו ממש קרובות ואחת שהיינו ביחסים טובים (אנחנו שלישיה כזאת) הן תמיד פגעו בי והשאירו אותי בצד ותמיד שדיברתי איתן על זה הן אמרו לי שזה לא נכון ואם אני מרגישה כך אז "סליחה" (כאילו שזה עזר). זה המשיך כך עד שכל הרגשות שלי התפרצו וממש שפכתי את כל הלב....וזה הגיע לנקודה נורא רגישה בכל אחד...עכשיו הכל בסדר אנחנו לא רבות.. אבל עכשיו אני מרגישה כל כך מרוחקת מהחברה הקרובה שלי עד שממש לא בא לי לספר לה שום דבר וזה מציק לי....והתחלתי לשנוא את ההתנגות של החברה "עם היחחסים הטובים" היא ממש נהפכה לסנובית ולשהיא מעל כולם וזה כזה מגעיל.. אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה למלא את הראש שלי במחשבות האלה אבל ככה אני מרגישה....מה אני יכולה לעשות????

אנושית~

New member
היי ברוכה הבאה

הדבר הכי טוב שתעשי לדעתי זה שתשוחחי איתה על מה שת,מרגישה ותבהירו דברים ..כי בצורה הזו אתן עלולות להתרחק אחת מהשניה וחבל היות ויתכן מאוד שזו רק הרגשה שתחלוף לאחר שהדברים יתבהרו ..וגם אם יתברר אחרת , עדיף לנתק קשר מאשר להסתובב בחברה הגורמת לך להרגשה שלילית. בהצלחה

אילתית27

New member
גם אני

חושבת שכדאי לך לשוחח על זה עם חברתך ואם לא עוזר עזבי אותה ותמצאי חברה אחרת כי אם לא מי שתפגע זאת את . שמרי על אופטימיות והכל יסתדר בהצלחה

למעלה