מה אני יגיד

מה אני יגיד

בעלי התקשר כרגע ובדיוק אני קוראת את השורה של מרין שאריאל השתנה בעקבות המפגש וסיפרתי לו שהוא הגיב בהתחלה כמו שבעלי מגיב ואז אמרתי לו אתה תראה למפגש הבא אני סוחבת אותך ומההההההההה הואאאאאאאאאא אמרררררררררר טוב ניראה כבר יש יש יש כבר אין את הלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מוחלט

mariana

New member
תאמיני לי גם אריאל היה עקשן כמו פרד

הוא לא רצה לשמוע בכלל על פורום והיה מקנא בחברים הוירטואלים שלי, עד שלפני הפורום היה יוצא עם החברים ומבלה וכשהיה את המפגש אמרתי לו אתה בא איתי וזהו, הוא הבין שאם הוא לא יבוא זה לא פייר מבחינתו כי אני הייתי פרית איתו, אז אמר לי שינסה. בהתחלה הוא היתייבש והיה לו משעמם ואז נכנס לראש של כולם שמע סיפורים של החבר´ה שם, הוא פשוט היה בהלם, ראה איך יהודה אוהב את ניקולי ואיך שהוא דואג לה אז מאז הוא ממש שונה, דואג מביא לי עושה לי, אני פשוט לא מבינה אבל מודה לאל ושישמיך ככה. מאז המפגש הוא מחפש רק דרכים להיכנס לפורום ולאינטרנט למרות שהוא לא יודע להיחבר, אפילו דרך הפלאפון שלו הוא ניסה להיכנס

מרין, מה שלומך?

מה סחבת את החבר שלך לכאן? כל הכבוד לך וגם לך נופר, אם אני אגיד לחבר שלי בוא נלך למפגש נראה שהוא יסלק אותי מהבית
הוא לא בקטע... אבל שטויות גם אם לא ירצה למפגש הבא אני אגיע.

ניקולי

New member
מרינושקה ונופרוש וקטנה..

מרין יקרה ריגש אותי לקרוא את מה שכתבת עליי ועל יהודה. דרך אגב יש לי מושג מה זה כשמישהו לא כ"כ מאמין במישהי זה כ"כ פוגע וכ"כ כואב היה לי בעל כזה (כזכור לך) שלא נתן בי אמון בשום דבר ומנע ממני להתחבר לאנשים שלא היו חברים שלו, כל חברה או ידיד שהיה לי גרם לו לחשוב שאולי אני בוגדת בו או אולי מסיטים אותי נגדו, אני מאושרת שבאדם עלי האדמות שיש לי בעל כמו יהודה. עוד אני שמחה שאריאל ראה את עינין הפורום מנקודת ראות אחרת ועכשיו (כך אני מקווה) שיהיה חלק מאיתנו הוא בחור מקסים ומתוק שימרי על מערכת היחסים שלכם ועוד בדעתי ואת זה אני חייבת לציין שכל עקבה לטובה, כחו קצת החייפזון מהשטן זה שאתם נמצאים ביחד שנתיים וחצי או יותר, זה לא אומר שאתם בשלים לחתונה ולמערכת יחסים יציבה בנישואין.. נשמתי קחי דוגמא מאחת שעברה את זה בחייה אומרים אין חכם כבעל נסיון. קבלי ממני
ענק כי באמת אני אוהבת אותך. נופרוש יקרתי..שמחתי לשמוע שיותר לא תשמעי לא!! אני חושבת שיש לנו (הנשים) כוח שיכנוע רב ועלינו לנצל אותו, עם קצת חוכמה כנות ויושר הכל מסתדר, אני שמחה לשמוע שבעלך אמר אפילו נראה ומאוד מקווה שלמפגש הבא הוא יהיה נוכח, נראה לי שהוא יאהב את מה שהוא יראה כי אנחנו בסה"כ חברים לפורום שאוהבים את הדרך בה גילנו אחד את השניה. קבלי ממני
ענק כי באמת אני אוהבת אותך קטנה וחמודה שם מתוק בחרת לך, תראי בחיים לימדו אותי בלי לחץ הכל יבוא לבד.. לא נראה לי שהחבר שלך יעיף אותך מהבית אם תגידי לו להגיע למפגשים. ידוע לי עוד שלא כל אחד מקבל את עינין האינטרנט הרבה שוללים את זה כי קרו דברים מעולם היו מקרים של בגידות אונס רצח וכו´, אולי חבר שלך קובע עובדות ע"ס מה שהוא שמע בתקשורות או שמע מחברים.. ישנם הרבה חברים שאומרים "תיזהר שלא יתחיל איתה מישהו או שלא יקרה לה משהו" לאט לאט חביבתי הוא בסוף ישתכנע ויגיע. קבלי ממני
ענק למרות שאני לא מכירה אותך כלל

ניקולי מה שלומך קודם כל?

איפה נעלמת לנו עד כה? טוב אז ככה: החבר לא יסלק אותי זה היה בצחוק וכפי שאמרת שיש כאלה שלא מקבלים את עיניין האינטרנט, אז הוא אחד מאלה למרות שהוא אוהב לצחוק על אנשים בצ´ט. אבל אני מאמינה שביום מן הימים הוא ישלים עם העובדה, לא תהיה לא ברירה

ניקולי

New member
לא נעלמתי

הייתי בעבודה ואני מגיעה הביתה כל יום בשעה 14.00 שעד לפני חודש הייתי מגיעה בשעה 18.00. לצחוק זה בריא..אבל שורה תחתונה הוא לא מעוניין בכל הקטע הזה.. אני מקווה שיסכים באיזה הוא שלב ונשמח לארח אותכם. באהבה ניקול*

למעלה