מה אני יגיד לכם

RIPPER

New member
אבל גם שאני

יודע שאני חולם אני עדיין {בחלום שלי} כפוף לחוקים רגילים אני כמו בן אדם רגיל לחלוטין לפעמים שיש לי סיוטים אני נמצא באיזה שהוא מקום לא יודע איפה ומישהו מרביץ לי ואני לא מגיב כי אני לא יכול אני כאילו משותק ושאני יכול אני כל הזמן חלש כמו לא יודע מה אבל כל הזמן אני יודע שאני חולם ואני לא יכול לשנות את החלום למרות שאני חולם ואזה בבוקר אני קם עם נקע ביד או מכה כחולה ברגל פעם אחת אפילו נשברה לי היד {לקח לי כמה שעות טובות להמציא להורים שלי תירוץ איך נשברה לי היד}

Cheetah

New member
תשמע

אני מבין לא מעט בשליטה בחלומות אז אם לא תיהיה לך בעיה להיכנס לחלומות שבהם אתה יודע שאתה חולם, אני ואחרים כאן יכולים לתת לך כמה עצות שיעזרו לשנות את מה שקורה בחלומות. ישנם לפעמים מקרים שחווים משהו שלא בדיוק נכנס להגדרה של חלום נורמלי, ואז כל הרבה מהידע שקשור לשליטה לחלומות הולך לעזאזל... אבל... גם בחוויה הכי היפר מציאותית, רמה מסויימת של ניסיון בשימוש כוח רצון והבנה לגבי החוויה שאתה עובר(הבנה כזאת תרחוש בכך שתחווה את החלומות שלך בצורה מודעת ותנסה לפעול בהם) תעזור לך לשנות את החוויה/להתגבר עליה/לברוח ממנה, מה שצריך. אבל המפתח לזה הוא קודם כל להגביר את המודעות למצב בזמן שאתה חולם.. לגרום לחלימה צלולה

RIPPER

New member
זה מה שאני מנסה

להסביר לפי ההגדרה שלכם אני כבר נמצא במצב של חלימה צלולה אבל אני לא יכול לעשות כלום כאילו הדמות השניה שולטת בחלום והיא זאת שנמצאת במצב חלימה צלולה

דנה^^

New member
לא הבנתי

מי זו בדיוק הדמות השנייה? והכוונה היא שאתה רואה את זה כאילו שאתה חלק מהחלום שלה??

RIPPER

New member
כן בידיוק

והדמות השניה לא זיהיתי כי היא מכוסה בגלימה שחורה

Cheetah

New member
מגברי כוח , ותגובה

מגברי כוח ובקשר לזה שאמרת שמדובר בחלום שהוא לא שלך... הייתי יכול להביא תיאוריות משונות, ולהפנות אותך לאנשים שמבינים בתיאוריות כאלה יותר ממני. עד כמה שזה מעניין לשמוע מה תיהיה התגובה של אנשים מסויימים, לדעתי עדיף לא להיכנס לזה, ממש לא. אנשים ינסו להתאים את האמונות שלהם למה שחווית, (ואלה אנשים שיש להם אמונות שאפשר להתאים למה שאתה אומר), אבל לדעתי בכל זאת מדובר באמונה, וקודם כל כדאי לנסות את הגישה שמתייחסת לחלומות כאל חוויות אישיות בלבד. (לא שאני אומר שזה דווקא נכון שהחלומות שלך הם ללא גורמים "לא-אישיים", אני בהחלט מכיר באפשרות שזה אולי המצב, אבל לא כדאי להתחיל בגישה שמבוססת על אמונה, לדעתי) (ד"א אני מתנתק)

Cheetah

New member
אז עברנו לחלק של השליטה...

אתה מודע לזה שאתה חולם אבל אין לך שליטה, הבנתי נכון? כמה הצעות תחזור על משפט, תחזור חזק והרבה, לפני שאתה הולך להירדם. ברגע שאתה רואה ששכחת להגיד את המשפט ואתה עדיין לא יושן אז תחזור לחזור על המשפט. (תתפלא עד כמה יעיל זה יכול ליהיות) המשפט צריך ליהיות משהו שישנה את התפיסה שלך לגבי החלום, יעזור לך לשנות משהו בחלום בצורה עקיפה או ישירה. נגיד משהו כמו "בחלום הבא אני יידע שאני חולם ותיהיה לי שליטה על ___" (כאן תפרט בדיוק איזה שליטה אתה חושב שאתה צריך, מה הדבר שאתה חושב שקודם כל אתה צריך ליהיות מסוגל לעשות אותו), גישה אחרת זה להגיד משהו כמו "החלום שלי יהיו שקטים רגועים ורגילים" אתה יכול לנסות ליצור חפץ שתוכל להשתמש בו בחלום שלך, קצת קשה להסביר. קודם כל דרך יעילה להשתלט על אירועים בחלום היא דרך "מגברי כוח", מכיוון שהחלומות שלך מאוד מציאותיים נראה לי שתאלץ למצוא מראש "מגבר כוח" ולהתכוון אותו, כלומר לגרום מראש לכך שהוא יתקיים בחלום שלך ותוכל להשתמש בו(בערך... הממםם קשה יותר להסביר ממה שחשבתי, אני יעשה הפסקה, תגיד אם משהו ממה שאני אומר בכיוון בכלל) בקשר למגברי כוח, זה משהו שכתבתי פעם... תעשה חיפוש בכותרות "מגברי כוח" עצה שלישית, תשכיר קלטות של כל סידרת "סיוט ברחוב אלם" שם תראה איך מתמודדים בדרכים יצירתיות עם דמות בחלום היפר-מציאותי...
אני סתם צוחק... עדיף שלא תעשה את זה

RIPPER

New member
סיוט ברחוב אלם

ראיתי מזמן אבל בשלב הזה אני מוכן לנסות הכל

fishi14

New member
איך שקראתי את ההודעה הראשונה...

...ישר חשבתי על סיוט ברחוב אלם! ואז על החוש השישי... אני יודעת שאני קצת דפוקה בראש- אבל יכול להיות שמישהו מנסה להעביר לך מסר כלשהו? ואם לא בן אדם אז התת- מודע שלך. יש לי רעיון, אז אם תוכל לפרט על חלום שחוזר על עצמו פה באתר, זה יהיה נחמד... (אם אתה לא רוצה לפרסם או משהו- אתה יכול ללכת לאינפו שלי ונדבר באי סי קיו) הממ.... הרעיו שלי דפקא די טוב
. ביי

RIPPER

New member
אחרי שקראת את

כל זה את חושבת שאת דפוקה בראש אם יש פו מישהו דפוק בראש זה אני

fishi14

New member
נו באמת... ../images/Emo8.gif

אתה לא דפוק בראש! יש לך הפרעת שינה.... עם קצת עזרה תוכל לפתור אותה, וכפי שאמרתי, יש לי רעיון... תפרסם ב-ב-ק-ש-ה אחד מהחלומות שלך.... ודג"ב- אני ללא ספק ה-כי דפוקה בראש פה... וגם ללא ספק שהדפיקות נגרמה עקב צפיית יתר...
(רוצה תחרות?!
) אז..... תפרסם חלום שחוזר על עצמו ויש לי רעיו דפקא דיי טוב (כפי שכבר ציינתי...), וחוצמזה- אני מפתחת כישורים בתקווה להיות פסיכולוגית... יש האומרים שאני דיי טובה (במילותיה המדוייקות של ורדה היועצת בבצפר:"אם את לא תהפכי לפסיכולוגית זה יהיה ביזבוז מוחלט לעולם הפסיכולוגיה!", וכמובן שורדה היא אדם נורא חכם ולא מופרע בכלל...
) בכל מקרה, ביי

fishi14

New member
אוי, כן : בדיוק בעוד חודש יש לי...

י-ו-ם ה-ו-ל-ד-ת!!!!!!
(רציתי להוסיף עוגה אבל אין...)

Cheetah

New member
אני ירחיב...

אני מתכוון להימצאות מתמשכת של תופעות כמו חוסר בהירות במודעות כלפי הסביבה, חוסר יכולת להתמקד, לשמור על תשומת לב בעייה בזיכרון... המממ חוסר בזיכרון בעייה בתפיסה... הרגשה בלבול, אי-התמצאות בסביבה חוסר יכולת לבצע פעולות מוטוריות, חוסר יכולת לזהות חפצים, צבעים, קולות, מילים. הדברים שאני כותב כאן הם לא רשמיים אז אם שכחתי משהו שקיים אצלך ואתה חושב שיכול ליהיות שהוא משפיע אז בקשה

RIPPER

New member
כן

יש פעמים שאני רוצה להגיד איזה משפט ואני לא יכול כי אני לא נזכר במילים אז אני פשוט עושה דרך עקיפה ומתאר את מה שרציתי להגיד

למעלה