מה אני אעשה...

keren007

New member
מה אני אעשה... ../images/Emo7.gif

החתולה שלי....... נעלמה... ברחה.... שכנה ראתה אותה מסתובבת בבניין אתמול ב-11 בלילה ולא אמרה לנו... אני כבר שעות מחפש אותה, תליתי מודעות, כל המשפחה שלי באה לעזור לי לחפש אותה למטה ואני לא מוצאת... מה לעשות?

**לילך**

New member
אל תדאגי ,היא בודאי תחזור

רוב החתולים אוהבים להעלם לפעמים לכמה שעות ואפילו ימים וחוזרים בסוף. תמשיכי לחפש אותה בסביבה ולשאול ,אני בטוחה שהיא תופיע פתאום. שמעתי כמה סיפורים כאלה בזמם האחרון וכולם הסתיימו עם סוף מצויין - החתול חזר והופיע כאילו כלום לא קרה.

keren007

New member
אני מאוד מקווה...

כי היא אף פעם לא הסתובבה בשכונה והיא לא מכירה את המקום. איך היא תדע איך לחזור?

**לילך**

New member
חתולים יודעים איפה הבית שלהם

לחתולים יש יכולת התמצאות מופלאה ביותר: יש להם כניראה יכולת לזהות את הבית שלהם לפי השדה המגנטי של כדור הארץ. עשו ניסויים ומצאו שחתולים שהורחקו מבתיהם ואפילו שהסתירו מהם את הדרך בה נסעו ע"י כיסוי הכלוב ,הצליחו לזהות את הכיוון המדוייק לבית שלהם ,רק כאשר שמו לידם מגנטים ובילבלו את השדה המגנטי ,הם התקשו במציאת הדרך. אבל כדאי שתמשיכו לחפש בסביבה ולשאול אנשים ,כי אולי השובבה עלתה על עץ גבוה או שהיא מסתתרת ומפחדת לצאת מהמחבוא.

אל תאבדי תקווה!

קרן, תמשיכי לחפש אותה, ולשאול שכנים, את יכולה לפרסם מודעות בשכונה שלך ובאתר של אס.או.אס אני מאוד מקווה שתמצאי אותה. שאלה רלוונטית- היא מעוקרת? בכל מקרה, באמת הרבה פעמים החתולים חוזרים לבד, ואני די בטוחה שכאשר היא תהיה באמת רעבה, "פתאום" היא תחזור מעצמה!

עוד משהו

קרן, את יודעת אולי איך היא ברחה? אני אכתוב על משהו דומה שקרה לי: לפני שלוש וחצי שנים, דלת הבית שלנו הייתה פתוחה קצת, לכמה רגעים, והחתולה שלי ברחה. שמנו לב לכך מהר מאוד, אבל עדיין לא מצאנו אותה! חיפשנו אותה בכל השכונה, וקראנו השמה, ועדיין... תלינו מודעות בשכונה , ובבניין ויש סוף טוב! אחת השכנות ראתה את המודעה עם תאור החתולה ובמקרה כשהלכה לשכונה הקרובה ראתה אותה. זה היה בלילה ולא הצלחנו לתפוס אותה אך למחרת אחי הגדול תפס אותה והכל היה בסדר!

דובי123

New member
חפשי אותה , קראי לה [בהנחה שיודעת ל

לזהות קולך] והכי חשוב עם אוכל! אחרי יום יהיה תהיה רעבה מאד ולחתולים חוש ריח מצוין אם לא תבוא אליך היא תבוא לאוכל....

bimbo.

New member
חתולים נאמנים למקום מגוריהם ../images/Emo20.gif

(יותר מאשר לבני אדם), ולכן כל הסיכויים שהיא תחזור. מחזיקה לך אצבעות!!

keren007

New member
תודה לכם...

עדיין לא מצאתי אותה, וכן, תליתי כבר מודעות בכל השכונה, אני כבר פעם שלישית יצאתי לחפש אותה ולקרוא לה. חוץ מזה אני בספק אם ימצאו אותה, כי היא דומה לכל חתולת רחוב אחרת, היא אפורה עם פסים שחורים, יש מאה חתולות כאלה, כבר ראיתי שתיים שחשבתי שזאת היא... וכן- היא מעוקרת. מה אני עוד יכולה לעשות?

קרן

יש לחתולה שלך איזה שהוא "סימן מזהה?" כל דבר שאת יכולה לכתוב במודעה שאנשים ייזהו אותה, כמו: קולר, אוזן חתוכה כמו לחתולת רחוב מעוקרת, איזה שהוא כתם... כל דבר! אם כן אז תצייני את זה במודעות, ותכתבי גם בפורומים שונים ובלוחות מודעות של בעלי חיין שנאבדו באינטרנט. אני מקווה מאוד שתמצאי אותה!

keren007

New member
בינתיים תליתי עוד מודעות,

ואמרו לי כל לילה ללכת לקרוא לה, עם פנס או משהו כזה. אמרו לי שבימים הראשונים היא די מבוהלת ואחר כך היא תמצא את עצמה..... תחזור לפי הריח..... לא יודעת...

למעלה