השגתי כבר
F Funky Giraffe New member 9/8/05 #24 מחייגים ל0529999400 ועוקבים אחרי ההוראות ואחרי זה ממתינים לבומבה של אס.אמ.אסים
ה הדג איתן נחש New member 9/8/05 #28 אני יודע איפה בגן שנקרא גן החבל מי שבא שישאל איפה גן החבל כולם יגידו לו כי שמה עושים את כל הארועים מי שלא מאמין רק שידע אני גר בשהם!
אני יודע איפה בגן שנקרא גן החבל מי שבא שישאל איפה גן החבל כולם יגידו לו כי שמה עושים את כל הארועים מי שלא מאמין רק שידע אני גר בשהם!
F Funky Giraffe New member 9/8/05 #32 אני בספק אם בספטמבר בכלל יהיה תאריך למעבדה :\ אבל צריך לשגע את המון ווליום יש את הטלפון בחוב' של לזוז
אני בספק אם בספטמבר בכלל יהיה תאריך למעבדה :\ אבל צריך לשגע את המון ווליום יש את הטלפון בחוב' של לזוז
R RESTO New member 9/8/05 #34 לא הבנתי את הכתובת של האתר שאליו צריך להיכנס!!! אב, אם יש לי הקלטה בפלאפון של צילצולים יש מצב שאני מקמבן אותם?!
לא הבנתי את הכתובת של האתר שאליו צריך להיכנס!!! אב, אם יש לי הקלטה בפלאפון של צילצולים יש מצב שאני מקמבן אותם?!
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 9/8/05 #36 מה הכתובת של האתר??? הם אומרים שזה ווליום מקף טי אל וי... וזה לא הולך!!! מישו יכול לתת לי את הכתובת של האתר???
מה הכתובת של האתר??? הם אומרים שזה ווליום מקף טי אל וי... וזה לא הולך!!! מישו יכול לתת לי את הכתובת של האתר???
F Funky Giraffe New member 9/8/05 #43 מה אני אדיוט רציני מה?! טעות באתר www.volume-tlv.com - זו הכתובת ולא כמו שרשמתי למעלה תמהרי.