מה אני אמורה להגיד?????????????????

בת-עמי

New member
מה אני אמורה להגיד?????????????????

באחד הימים יצאתי לעיר לקניות והייתי אמורה לחזור באוטבוס ניגשת אלי אימא מהיישוב ושואלת אם נאי יכולה להשגיח על הילדה שלה בנסיעה כי היא צריכה להשאר שם והסכמתי כמה זמן פני שאנחנו מגיעים ליישוב נפתחים עליינו מספר צרורות (7-8) אם אתם לא יודעים אז חלון האוטבוס האחורי איננו ממוגן וגם החלנות העליונים מה שאומר שהרבה רסיסים חדרו לאטובוס ואני יושבת שם וילדה בוכה לי בין היידם עם השריטת ושואלת את אותי במין עצב של ילדה במין תמימות כזאת שרק לילדה יכולה להיות למה הם יורים עלינו בת-עמי? הם לא יודעים שאנחנו כאן אז מה אני יגיד לילדה שתמימותה אבדה ברגע כן הם יודעים שאת כאן ובגלל זה הם יורים עלייך?? שמתם לב למה שקרה כאן הייתה כאן רק אמת אחת שלתמימות של ילדה קשה לקלוט שרוצים להרוג אותה והיא מטרה אז אולי אתם אנשים טיםה יותר בוגרים תבינו

eliasys

New member
התשובה היא

הם כן יודעים שאנחנו כאן אבל הם גם יודעים שאנחנו לא צריכים להיות כאן רק אנחנו לא יודעים שאנחנו לא צריכים להיות כאן אתם מדברים על האמא הפלסטינית ששולחת את ילדיה לחזית. ומה אתכם??? אוליי תצאו כבר מהזירה הזו. אתם לא רק נטל על הפלסטינים אתם נטל על מדינת ישראל כולה. הסקרים מוכיחים זאת.

בת-עמי

New member
אנחנו לא שולחים את ילדנו לחזית

כל הארץ חזית אחת כאן בכלל לא מסוכן יותר מכל מקום אחר בארץ כאן יש פיגועים ושם יש פיגועים כאן יש יריות ושם יש תאונות טרור יש בכל הארץ ושוב כל הארץ חזית אחת וסת שתדע משהו בחסימות צירים עם צמיגים ובהקמות מאחזים ילדינו לא נמצאים אנחנו לא נטל בכלל ברגע שאנחנו נלך מכאן היריות יהיו במרכז הארץ ואז נצטרך לענות להרבה שאלות של ילדים קטנים

קלייר

New member
היצחקת אותי/מביאים תינוקות לכל מקום

לפחות אל תשקרי ,בכל אירוע של יש``ע הצנועים ,מביאות האמהות לא ילדים תינוקות ,בועטות בשוטרים יהודים יורקים להם בפנים,וקוראים להם נאצים אז תפסקי לחפש תירוץ לזה שאתם ,עם היו ערבים נוהגים כך בשוטר יהודי היו יורים בו כי סיכן שוטר יהודי,מענין מה תגידי לילד שישאל אותך למה נשארת פה ולא נתת סיכוי לשלום ,ףבגלל אדמה העדפת שאני יחיה כל חיי במלחמה ממש חסרת מצפון את העיקר לשבת לא משנה מי משלם את המחיר

בת-עמי

New member
את מזכירה את הארוע בחברון

לא הכל ככה למשל עכשיו באחד המאחזים מתקיים ערב קריוקי בל מריבות בלי בלאגן את יכולה לשאול חילים ביש``ע והרבה מהם נהנים כי יש ישובים שמפנקים אותם ומתעמיתם רק כשלא מרשים לחסום ציר אני יגיד לילד שנתתי פעמיים סיכוי לשלום אבל בגלל זה הוא לא מכיר עכשיו הרבה אנשים שנרצחו ``כקורבנות השלום``

למעלה