מה אני אגיד לכם ...

מה אני אגיד לכם ...

תאונת דרכים זה איכסה

תאונה ...

ביום שישי נסעתי בדרך לגן של איתי ורכב שחנה ברחוב ליד המדרכה במקביל אלי (נהוג על ידי ילד בן 19) יצא מהחניה מבלי להסתכל ולראות אותי. הוא נכנס בי בעוצמה בחלק הקדמי של הרכב וכל החלק הקדמי נכנס פנימה, מזל שהוא פגע בי בחלק הקדמי ולא בחלק האחורי כי איתי ישב מאחורה באותו צד של הפגיעה. מעוצמת הפגיעה כל הרכב עף לאמצע הכביש וכל הכביש התמלא בשברי המכונית וזכוכיות מהפנסים שכמובן נשברו .. איתי כל כך נבהל והיה בהלם. הזמנתי גרר שהגיע דווקא די מהר וגררו את הרכב למוסך, מחר נתחיל את הביוקרטיה מול חברת הביטוח והסוכן .. מזל שלי ולו לא קרה כלום .. אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

אוריקס

New member
כמה שזה נשמע מוזר

אתה צריך להיות שמח שיצאת בריא ושלם. בתור בן 18.5 זה לא מפתיע אותי, ילדים בגיל הזה פשוט נוהגים כמו משוגעים. יהיה בסדר

Deviation

New member
../images/Emo45.gif לצערי אני חייב להסכים

עם המשפט האחרון.. נ.ב. אתה רואה שאתה מסנן אותי..

האמת שהוא התאושש די מהר

ובצהריים כשאישתי הוציאה אותו מהגן הגננת סיפרה שהוא היה גיבור היום בגן וסיפר לכל מי שרצה (וגם מי שלא רצה) איזה גיבור הוא היה בזמן התאונה
מה אני אגיד לך, לפעמים את חיה את החיים שלך בשיגרה ובנחת ולא מודעת לזה שמספיק של שבריר שניה כדי לשנות אותם בלי היכר אבל חפיף, כל עוד זה מסתכם בפגיעה בפח הכל בסדר .. את הפח אפשר לתקן .. פגיעה באנשים כבר יותר מסובך לסדר שיהיה לנו רק טוב

למעלה