מה אני אגיד לכם..

מה אני אגיד לכם..

אמנם הציפיות לא היו בשמיים,
אבל בהחלט לא ציפיתי לזה..

נתראה במונדיאל הבא

jnus1

New member
באמת שמגיע לאלין גוטמן סליחה שאני מתייחס אליו

בתור התחלה, אבל זה חשוב! קודם כל- זו התוצאה כשמרכיבים שחני אקס הבועל בהרכב, וליגיונרים שלא משחקים בכלל אלא מחממים יציעים וספסלים בחו"ל העיקר להגיד שאני משחק בליגה גרמנית.. פחחח שכטר הזה אפסון!

גוטמן כי מגיע לו הוא מתנשא עלוב ויהיר כמו הקבוצה האדומה שאימן, זחוח, וחי בסרט! וזה הפך לסרט אימה במגרש. כשסוף סוף הגיע נהחרת מאומנת היטב היא נתנה בראש לקבוצה הוא מאמן, רק על זה אני שמח בלבד שהוא נדפק! כשהוא גנב אליפות בטדי הוא עקץ אותנו, אז מגיע לו ולקרקס האדום שהוא מנהל בדמות נבחרת ישראל.

בנוגע לשחקנים- חוץ מלהגיד חבורת אפסים חסרי עמוד שדרה וכבוד, ומלבד לרצות להעיף את כל ההרכב כמעט הביתה כולל בניון הצוחק על כולם בפנים-אין לי מה להוסיף.
ביזו את המדים, את המדינה, את הכדורגל, והחזירו אותונ לשנות השבעים או השישים כי בשבעים עלינו למונדיאל... פחחח

jnus1

New member
אה והתכוונת נתראה במוקדמות המונדיאל הבא

כי למונדיאל הבא ברור שלא נגיע, שוב..

אריאל5

New member
אני מסכים שהאשמה העיקרית היא בגוטמן

והוא צריך לעוף. דבר ראשון מי ששיחק לא הוכן מנטלית כמו שצריך וזה תפקיד המאמן. דבר שני כשהחלוץ המצטיין של ישראל מככב בליגה הטובה בעולם והוא אפילו לא מחליף (אני מתכוין לתומר חמד) משהו כאן מסריח. הוא היה צריך לפתוח בכל משחק בכושר הנוכחי. שכטר שחקן עם פוטנציאל שלא משחק כנ"ל סהר למה לא לתת לבדש שפורח בקרית שמונה והוא מביא גם נסיון ונוכחות ברחבה? למה בשער לא להביא את שוער קרית שמונה שהראה יכולת טובה בניגוד לאוואט שהיה אשם בשניים מארבעת השערים אתמול וגם בשער מול האזרים? ההגנה שלנו לא בשמיים אבל פעם אחר פעם מביאים את שפונגינג שמעולם לא היה ברמה של נבחרת כמוהו יש אלף. גם ברדה משחק ומבקיע ויכול לשחק ביחד עם חמד או עם בדש זה יהיה חוד קטלני. אני לא צריך להגיד לכם כמה אני שונא את טוטו תמוז והוא לא משחק אבל טוטו שלא בכושר יכול עדיין להבקיע שכטר או סהר לא בכושר לא יכולים. אפילו בבית"ר במצבה בקלוקל יש שניים שלושה שחקנים שיכולים להועיל כמו דיאמנט או ערן לוי. אני עכשיו עייף מהרגיל כך שקשה לי לזכור את כל השחקנים שהיו צריכים לשחק. אני חושב כמו שפרשנים אמרו לפני הטורניר שגם בכדורסל וגם בכדורגל יש אוסף שחקנים שלא היה עשרות שנים. בכדורסל זה הוכח שאחרי שני משחקים ראשונים ישראל הראו חלק ממה שיש להם וגמרו בית שניים. מעולם לא היה לנו שחקן אן בי איי שמשחק. מזמן לא היו לנו כל כך הרבה רכזים כשרוניים (אוחיון, הלפרין, לימונד, נעימי, מקל) מזמן לא היה לנו מתאזרח כל כך בולט מתחת לסל (טיוס) כך גם בכדורגל מזמן לא היה לנו אוסף שחקנים כל כך טוב מי ישחק כמה ואיך זה כבר תלוי יותר במאמן. מתוך 35 לגיונרים אפשר לבחור כמו שכתבתי אחרים.

מאור 448

New member
אני דווקא ציפיתי...

כל קמפיין מחדש מאכילים אותנו בדמיונות "שהפעם זה יקרה" , הפסקתי לקנות את השטות הזאת כבר מזמן.
אין פה תרבות כדורגל , השחקן הישראלי הממוצע עצלן. הטובים שבשחקנים שלנו בקושי רואים ספסל בקבוצות תחתית \ אמצע טבלה באירופה. אז למה שנעלה?

אריאל5

New member
זה נכון שאין תרבות כדורגל ורוב השחקנים עצלנים

אבל יש כמה שלא. להגיד על תומר חמד או דודו אווט עצלנים זה לא נכון. בן בסט משחק הרבה, נאתכו משחק הרבה, אם אינני טועה גם רפאלוב משחק לא מעט בקבוצתו וגם בליגה יש משקיענים כמו שחקני קרית שמונה ואחרים.

מאור 448

New member
חברים זה לא בדיוק פורסם...

אבל צריך שתדעו. המצב עם ניצן על הפנים , הוא קיבל את המחלה בצורה קשה. וכמובן אין סיכוי שהוא ימשיך לאמן. מדובר פה עכשיו על לחיות או למות , בואו נשים את הכדורגל בצד ונתפלל חזק שהוא יצא מזה. באמת זה חשוב השם שלו הוא: ניצן בן שרה. ובעזרת ה' נקווה שהוא יחלים.

sirpad

New member
אירוני שזה קורה למאמן הפועל

שכן אם היה קורה למאמן ביתר, מכבי תא או חיפה היינו זוכים לשירים מהאוהדים האדומים...

גוטמן בונקריסט מסריח שהעצים את דור הפקה פקה!!

תסלחו לי אני קורא להם דור הפיפי קאקי!!
השחקן ה ישראלי עלוב ללא מנטאליות ספורטיבית ראויה ,הכל בלוף!!
שני משחקים רצופים עלה עם הרכבים הזויים ובקושי חלוץ אחד שכטר שלא פוגע כבר הרבה זמן.
האמת התגלתה עלאק גרמני עם שיטה?
גוטמן נטול כישרון ,נטול צוואר, טקטיקה או שיטה הכל היה יחסי ציבור של התקשורת החולנית בישראל.
אני באופן אישי מבקש סליחה מאוהדי בית"ר שגירשו את גוטמן מטדי לפני 12 שנה כשהיינו במקום הראשון
הם ראו כבר אז את הקטסטרופה של ב-ו-נ-ק-ר !!! ואני לא הבנתי אז???

למעלה