כדי שנדע למה להתיחס- הנה תגובת צופית גרנט:לומדים מצופית גרנט
בתשובתה על אברהם גרנט בעלה לשעבר
האם היא הגנה על אברהם??
האם היא הגנה על עצמה- כאשה ,
לא נוטרת לא נוקמת,,מסירה מעל עצמה כל רכילות??
כול עוד אין הוכחות, הוא חף, ואין לה סיבה לא לתמוך בו.כדי שנדע למה להתיחס- הנה תגובת צופית גרנט:
גרנט, באופן תמוה, בחרה למתוח ביקורת על הקולגה שלה, אתגר שפרסם את התחקיר, ולתמוך באב ילדיה. בסטורי בודד שפרסמה בעמוד האינסטגרם שלה כתבה לגרוש שלה, "אתה גאווה לאומית וגאווה משפחתית. היום זה היום שלהם, מחר האמת לאמיתה תצא. אני אוהבת אותך אברם".
תומכת בהחלט. אבל הייתי רוצה לדעת אם לסיפורים הללו יש איזו השפעה על החלטתם להתגרש.![]()
אברהם גרנט זוכה לתמיכה מצופית: "גאווה לאומית ומשפחתית"
אתמול פורסם תחקיר חשיפה המטלטל על מקרי הפגיעה בנשים של אברהם גרנט לכאורה. מי שנחלצה לצידו היא דווקא צופית גרנט, גרושתו מהערוץ המתחרה שפרסמה סטורי לחיזוק אבי ילדיהwww.ice.co.il
כדי שנדע למה להתיחס- הנה תגובת צופית גרנט:
גרנט, באופן תמוה, בחרה למתוח ביקורת על הקולגה שלה, אתגר שפרסם את התחקיר, ולתמוך באב ילדיה. בסטורי בודד שפרסמה בעמוד האינסטגרם שלה כתבה לגרוש שלה, "אתה גאווה לאומית וגאווה משפחתית. היום זה היום שלהם, מחר האמת לאמיתה תצא. אני אוהבת אותך אברם".
תומכת בהחלט. אבל הייתי רוצה לדעת אם לסיפורים הללו יש איזו השפעה על החלטתם להתגרש.![]()
אברהם גרנט זוכה לתמיכה מצופית: "גאווה לאומית ומשפחתית"
אתמול פורסם תחקיר חשיפה המטלטל על מקרי הפגיעה בנשים של אברהם גרנט לכאורה. מי שנחלצה לצידו היא דווקא צופית גרנט, גרושתו מהערוץ המתחרה שפרסמה סטורי לחיזוק אבי ילדיהwww.ice.co.il
זו לא היתה הסיבה שלה,, היא בפרוש ידעה הכל,,לא סתם התגרשו, ושוב תגידו לא הוכח,,בפורם מותר לחשוב ולהביע דיעותכול עוד אין הוכחות, הוא חף, ואין לה סיבה לא לתמוך בו.
אני לא יודע עד כמה אברם גרנט פגע בנשים.לומדים מצופית גרנט
בתשובתה על אברהם גרנט בעלה לשעבר
האם היא הגנה על אברהם??
האם היא הגנה על עצמה- כאשה ,
לא נוטרת לא נוקמת,,מסירה מעל עצמה כל רכילות??
צופית מגלה אצילות נפש.אני לא יודע עד כמה אברם גרנט פגע בנשים.
אבל כשהיה מדובר באסי עזר אז העניין נסלח מצד הקולגות ודי מהר הם ירדו מהעניין..
כי אסי עזר שווה לקשת הרבה כסף.
צופית היא אישה כלבבי, לתת גב לאבי ילדיה אפילו שהם לא נשואים יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.