מה אנחנו עושים כאן ?

יוסי26.5

New member
מה אנחנו עושים כאן ?

מה אנחנו עושים כאן? חשבתי שאולי נוכל לדבר ברמת תרבות ממוצעת ומעלה....אבל זה לא ממש קורה... למה??? כי אין לנו סבלנות האחד לשני ...!!!!

B.Shokor

New member
יוסי, עלה התקנון של הפורום, נקווה

עכשיו שהכל יסתדר יותר טוב ;)

קלייר

New member
שלום יוסי-הבעיה שכל אחדמנסה ללמד

הבעיה שכל אחד מנסה ללמד את השני,all מוריד אותי כיתה יעני אני תתרמה לעומתו,ועכשו גיליתי שחברו הטוב של קקטוס הוא אבו-דני נו עכשו מביןן

קלייר

New member
אני יגיד לך מה אני עשיתי/הייתי בפור

הייתי בפורם און ליין ,וראיתי איך קקטוס מנסה ללכך את שוקור כתבתי מיד מכתב להנהלת הפורומים,שישמע את דעתי על מה שקרה ולא חצי אמת

B.Shokor

New member
תודה קלייר יקרה :cool:

קלייר יקרה, עכשיו ראיתי את ההודעה של קקטוס (מרק), וראיתי גם את התגובה שלך, המון תודה לך אישה יקרה ;). לגבי הודעת מרק, אל תדאגי, הוא יקבל הודעה מתפוז: ``שוקר לא יכול למחוק הודעות בתפוז און-ליין, כי הוא מנוהל אך ורק ע``י הנהלת הפורומים``. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
אוהבת צדק אני-והכפשת אדם סתם

כי חברו הטוב חסום ,וראיתי את קקטוס משתולל בפורום און ליין לא יכולתי לשתוק, עכשו יודעים מהיכן הדג מסריח חחחחחחחח,נחש מי חברו הטוב אני מקוה שילמדו להתנהג כבוגרים,ולא יגררו אחר מסיתים

לבונה

New member
את כזו יפת נפש בכיינית

הלקקנות שלך מבריקה פה את הפורום

יוסי26.5

New member
את כזו יפת נפש בכיינית

גברת לבונה... יש לך ילדים???? איפה משרתים בדיוק??? למה את ככה יורדת על קלייר??? את מכירה אותה אישית??? מישהו מכיר אותך אישית כאן??? איפה נלחמת??? בשקם??? במשרדי השלישות?? מה את לוקחת לעצמך הזכות לאמר כאן דברים על אנשים???מי את??? אלוהים??? אשתו??? מי?????? מי לכל הרוחות נתן לך ולשכמותך לפתוח כזה פה כאן על אנשים שלא מסכימים עם דעותייך??? מי??????????????????? תנשמי עמוק ילדונת...כי הגיל שלי בכינוי שלי מאד מאד מטעה...

קלייר

New member
יוסי תודה-חבל אפילו להגיב/מחפשת

מחפשת לריב כדי שתהיה לה סיבה לרוץולהתלונן שמסכנה מחקו לה הודעה חחחחחח נתיחס לדברים חשובים יותר

יוסי26.5

New member
לבונה חמודונת

לבונה חמודונת... בתשובתך גילית את פרצופך....כלומר את מרוצה מאד כאשר את מצליחה להרגיז מישהו... חחחחחחחחחח.. אני לא רותח מאמוש... אני רגוע מאד... אני רק מנסה לאמר /להסביר שאין מקום לזרוק רפש בעיני אף אחד/אחת.... ואת יודעת מה...יחד עם כל מה שאמרת עד כה... את תרצי בשלום כמו כל אחד אחר.... המענין הוא שלא את ולא אחרים לא עניתם על שאלותי ... לכן אתם סתם מדברים למען להרגיז אחרים ללא מטרה ... כמו עדר טועה ביער ו/או בשדות... ואלה שדות שלנו... מה היה קורה אילו היו אלה שדות זרים?????

יוסי26.5

New member
אני אגיד לך מה אני עשיתי......

קלייר סליחה שאני אומר לך... אבל שום דבר לא יעזור אלא אם כן,כמה אנשים יהדקו את ברגי השכל שלהם... כתבתי כבר כמה פעמים בתגובות שלי...דיייייייייי אף אחד לא קורא אף אחד לא שומע אף אחד לא רואה... לכן אני בודד בודד בודד במערכה....

קלייר

New member
אתה לא בודד כאן/יש כמה שהברגים

שלהם רופפים,מה לעשות בכל כלל יש יוצא מהכלל,אני חושבת שיש להמשיך להגיד דיי

יוסי26.5

New member
די....

קלייר............ דייייייייייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!

יוסי26.5

New member
אל תצעק....:)

לא צעקתי.... למען האמת דיברתי בקול רם.... שכולם אבל שכולם ישמעו !!!! אבל תודה על ההערה.............

למעלה