קלייר יקרה, עכשיו ראיתי את ההודעה של קקטוס (מרק), וראיתי גם את התגובה שלך, המון תודה לך אישה יקרה . לגבי הודעת מרק, אל תדאגי, הוא יקבל הודעה מתפוז: ``שוקר לא יכול למחוק הודעות בתפוז און-ליין, כי הוא מנוהל אך ורק ע``י הנהלת הפורומים``. שלך ב.שוקר מ.הפורום
כי חברו הטוב חסום ,וראיתי את קקטוס משתולל בפורום און ליין לא יכולתי לשתוק, עכשו יודעים מהיכן הדג מסריח חחחחחחחח,נחש מי חברו הטוב אני מקוה שילמדו להתנהג כבוגרים,ולא יגררו אחר מסיתים
גברת לבונה... יש לך ילדים???? איפה משרתים בדיוק??? למה את ככה יורדת על קלייר??? את מכירה אותה אישית??? מישהו מכיר אותך אישית כאן??? איפה נלחמת??? בשקם??? במשרדי השלישות?? מה את לוקחת לעצמך הזכות לאמר כאן דברים על אנשים???מי את??? אלוהים??? אשתו??? מי?????? מי לכל הרוחות נתן לך ולשכמותך לפתוח כזה פה כאן על אנשים שלא מסכימים עם דעותייך??? מי??????????????????? תנשמי עמוק ילדונת...כי הגיל שלי בכינוי שלי מאד מאד מטעה...
לבונה חמודונת... בתשובתך גילית את פרצופך....כלומר את מרוצה מאד כאשר את מצליחה להרגיז מישהו... חחחחחחחחחח.. אני לא רותח מאמוש... אני רגוע מאד... אני רק מנסה לאמר /להסביר שאין מקום לזרוק רפש בעיני אף אחד/אחת.... ואת יודעת מה...יחד עם כל מה שאמרת עד כה... את תרצי בשלום כמו כל אחד אחר.... המענין הוא שלא את ולא אחרים לא עניתם על שאלותי ... לכן אתם סתם מדברים למען להרגיז אחרים ללא מטרה ... כמו עדר טועה ביער ו/או בשדות... ואלה שדות שלנו... מה היה קורה אילו היו אלה שדות זרים?????
קלייר סליחה שאני אומר לך... אבל שום דבר לא יעזור אלא אם כן,כמה אנשים יהדקו את ברגי השכל שלהם... כתבתי כבר כמה פעמים בתגובות שלי...דיייייייייי אף אחד לא קורא אף אחד לא שומע אף אחד לא רואה... לכן אני בודד בודד בודד במערכה....