בעיניי אחלה אלבום. מסכים עם הגדרה של אלבום חביב. כמובן שיש אלבומים אחרים שלה יותר אהובים עלייאלבום חביב שלה אוהב אותו?
בעיניי אחלה אלבום. מסכים עם הגדרה של אלבום חביב. כמובן שיש אלבומים אחרים שלה יותר אהובים עלייאלבום חביב שלה אוהב אותו?
כשל מאד, אחד האלבומים שלה שלא הצליחו. אמנם ברדיו השמיעו קצת את השירים שיצאו לרדיו בזמנו אבל במכירות שלו הוא לא זכה למכירות כלל.כמה הוא הצליח?
לעומת אחרים
את ההפקה עשה המפיק המעולה והמעט אנדריייטד עדי רנרט. עבודה טובהכשל מאד, אחד האלבומים שלה שלא הצליחו. אמנם ברדיו השמיעו קצת את השירים שיצאו לרדיו בזמנו אבל במכירות שלו הוא לא זכה למכירות כלל.
אהוב מאודמבול- רונה קינן
דוגמא קלאסית לשיר שלא הצליח לצעוד בשום מצעד והנה הוא גדל עם השנים והפך לנכס צאן ברזל
היית נותנת לו את שיר השנה בשנת תשס"ד 2004? או שאני לגמרי מגזים?אהוב מאוד
אני כנראה שכן. אולי אני בהזגמה.היית נותנת לו את שיר השנה בשנת תשס"ד 2004? או שאני לגמרי מגזים?
אני גגם אוהב ממש את מבול. זמרת נהדרתאני כנראה שכן. אולי אני בהזגמה.
מה השיר המנצח שלך של גברת רונה שלי כנראה זהאני גגם אוהב ממש את מבול. זמרת נהדרת
מבול או עיניים זרות. ואני אוהב ממש את הכל אז זה לא פשוט לבחורמה השיר המנצח שלך של גברת רונה שלי כנראה זה
טובה ומרשימה. בעיני מרעננת ממש .מבול או עיניים זרות. ואני אוהב ממש את הכל אז זה לא פשוט לבחור
אין ספק בכך, יוצרת וזמרת זמרת איכותית ומעניינת כן מרנינה ום מסקרנת תמיד. אני תמיד אומר שהזמרות שעוברות תהליכים ומשתנות לאורך הזמן הן אלה שנשארות הכי מעניינות.טובה ומרשימה. בעיני מרעננת ממש .
מה זה אומר לא הושמע?אהוב מאוד
לא הצליח במצעדים בכלל כשיצא באותה התקופה. רק אחרי כמה זמן התחילו להשמיע והוא נהפך למוכר. אני לא מצאתי אותו לא בגלי צהל גלגלצ ולא ברשת ג' והוא בוודאות סינגל.מה זה אומר לא הושמע?
ואז הצליח לא הבנתי ממש אם בסדר להסביר
לצערי כך היה, לא נראה לי שהוא הצליח במיידית. לקח לו זמן לגדול ועם הזמן הוא היה לשיר חזק בפליילייסטים של גלגלצ.לא הצליח במצעדים בכלל כשיצא באותה התקופה. רק אחרי כמה זמן התחילו להשמיע והוא נהפך למוכר. אני לא מצאתי אותו לא בגלי צהל גלגלצ ולא ברשת ג' והוא בוודאות סינגל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.