מה אמרתן פתחתי היו כי אני לא בטוחה שאני אהיה על המחשב בבוקר.. אני אבחר מחר בערב תהנוו
ד דיימונדז בעצמות New member 6/9/06 #1 מה אמרתן../images/Emo35.gif פתחתי היו כי אני לא בטוחה שאני אהיה על המחשב בבוקר.. אני אבחר מחר בערב תהנוו
מה אמרתן../images/Emo35.gif פתחתי היו כי אני לא בטוחה שאני אהיה על המחשב בבוקר.. אני אבחר מחר בערב תהנוו
H hila halevi girl New member 6/9/06 #2 ../images/Emo60.gifניסיון הלוי:בואו נעשה פיס למען המעשר לימור,הילה וסיון:פיססס
ח חולה על הדיימונדז New member 6/9/06 #3 עונה../images/Emo3.gif עם שלם:יאיי נכון האצבע שילי הכי יפה?! סיון:נוו גמכן את והאצבע שלך את מסתירה אותי!! לימור:נוו תסתכלו למצלמה!! הלוי:צ'יזז! חח לא היה לי מה להגיד על הילהלוי!!
עונה../images/Emo3.gif עם שלם:יאיי נכון האצבע שילי הכי יפה?! סיון:נוו גמכן את והאצבע שלך את מסתירה אותי!! לימור:נוו תסתכלו למצלמה!! הלוי:צ'יזז! חח לא היה לי מה להגיד על הילהלוי!!
ד דיימונדז בעצמות New member 7/9/06 #4 והזוכה היאאאאאא סורי מעינע שלי, הפעם אלינור היא הזוכה תפתחי את השרשור מחר
H hila halevi girl New member 7/9/06 #5 ../images/Emo60.gif../images/Emo3.gif מזל טוב אלינור אל תשכחי לפתוח מחר