מה אמרתי לכם??

../images/Emo6.gif:-קרן הפליצה בארוחת הערב עם איתן והכינה כך

את התחת שלה להמראה

Lichy7

New member
מעציב משהו

נראה שקרן בתוך תוכה קלטה שזו הדרך היחידה להתקרב לאיתן. לא יודעת מה אני יותר- מרחמת על קרן שהבינה שזו הדרך היחידה, או מרחמת על איתן שזו הדרך היחידה להגיע אליו

Klayhamn

New member
תרחמי על קרן

כי זו לא באמת הדרך להגיע לאיתן. עובדה שהוא אוהב את דניאל ולא את קרן. יש בינו ובין דניאל כימיה, אין מה לעשות, הם משדרים על אותו גל, יש להם אותו חוש הומור... דניאל רחוקה מלהיות הפייבוריטית שלי במשחק, אבל אי אפשר להגיד שקרן "התקרבה" לאיתן באמת. תבחני את ההתנהגות שלו אחרי הסוויטה...

Lichy7

New member
שנייה, צריכה לעכל

ההתנהגות אחרי "הדייט החלומי" קצת קשה לשיפוט מאחר והוא ידע שדניאל היתה בהיסטריה, נפצעה, ובעיקר שעליו לפצות אותה על 24 שעות עם בחורה אחרת. אפשר שגם געגוע. מנגד, ההתנהגות שלו עם קרן היום, עוד בזמן הדייט, הייתה כ"כ חברית שלרגע היה נדמה לי שספק אם הם התחבקו.. במובן הזה זה לא שולל את העובדה שזו אכן הדרך היחידה להתקרב לאיתן, אך זה קרה באיחור שמתברר כמשמעותי מבחינת קרן. מרגע לרגע הוא מדהים אותי יותר. נראה יותר כעונש מאשר כפרס

דידי 9

New member
תרחם על דניאל שלך.קרן ניצלה כי הוא

מעדיף את דניאל. חחח קרן תבין בדיעבד שהיא ניצלה מהיבש הבוגדני והחלאתי הזה

Klayhamn

New member
דניאל לא "שלי"

אף אחת שם לא "שלי" אני רק מגיב על מה שאני רואה

דידי 9

New member
אתה מגן על מישהי שעושה מעשים לא חוקיים.אתה

מגעיל אותי יותר ממה שהיא. אתה לא חושב על הילדים, הנערים בצ'אטים שהיא מעודדת אותם להמר., רק כדי להזדהות עם אנשים בפורום. אתה יצור שצריך טיפול עמוק K

Klayhamn

New member
הצעתי לך לא להגרר לתקיפות אישיות,

אני מציע לך את זה בפעם השניה

דידי 9

New member
אלו לא תקיפות אישיות.זו דיעה, בעקבות דעתך על

מעשים נוראיים שהיא עושה ואתה מצדד בהם. מבחינתי זו בושה ואתה דוחה אותי! מה לעשות?

Klayhamn

New member
אני לא מצדד בשום דבר

אני שאלתי רק מה ההבדל בין זה ובין הלוטו/טוטו וסירבת לענות... אלה אכן תקיפות אישיות ("יצור שצריך טיפול עמוק"), ואני מציע לך, בפעם השלישית, להמנע מתקיפות אישיות

למעלה