נראה שקרן בתוך תוכה קלטה שזו הדרך היחידה להתקרב לאיתן. לא יודעת מה אני יותר- מרחמת על קרן שהבינה שזו הדרך היחידה, או מרחמת על איתן שזו הדרך היחידה להגיע אליו
כי זו לא באמת הדרך להגיע לאיתן. עובדה שהוא אוהב את דניאל ולא את קרן. יש בינו ובין דניאל כימיה, אין מה לעשות, הם משדרים על אותו גל, יש להם אותו חוש הומור... דניאל רחוקה מלהיות הפייבוריטית שלי במשחק, אבל אי אפשר להגיד שקרן "התקרבה" לאיתן באמת. תבחני את ההתנהגות שלו אחרי הסוויטה...
ההתנהגות אחרי "הדייט החלומי" קצת קשה לשיפוט מאחר והוא ידע שדניאל היתה בהיסטריה, נפצעה, ובעיקר שעליו לפצות אותה על 24 שעות עם בחורה אחרת. אפשר שגם געגוע. מנגד, ההתנהגות שלו עם קרן היום, עוד בזמן הדייט, הייתה כ"כ חברית שלרגע היה נדמה לי שספק אם הם התחבקו.. במובן הזה זה לא שולל את העובדה שזו אכן הדרך היחידה להתקרב לאיתן, אך זה קרה באיחור שמתברר כמשמעותי מבחינת קרן. מרגע לרגע הוא מדהים אותי יותר. נראה יותר כעונש מאשר כפרס
אני שאלתי רק מה ההבדל בין זה ובין הלוטו/טוטו וסירבת לענות... אלה אכן תקיפות אישיות ("יצור שצריך טיפול עמוק"), ואני מציע לך, בפעם השלישית, להמנע מתקיפות אישיות