אני רק מקווה שאני לא אהרוג את כולם בהתקף שיגעון.. (אחר כך אני אתבע את החברה שמוציאה ספרי רומח הדרקון כי הם לא הלכו לפי הפאנפיק שלי והחיו שוב את כל הדמויות)
אתה ממש חייב להמשיך לכתוב! חסר לך לא להמשיך לכתוב! ממממממ.........: <מותחת את 34 הס"מ שלי כלפי מעלה> <מציינת שאני דרקון כחול לשעבר> <מתחילה לאיים:....> "אם לא תמשיך לכתוב.......אני........אני.......אני אנשוך לך ת'ברך! לא........רגע.....זה לא יצא טוב......חכה! מחדש..... אם לא תמשיך לכתוב אני....אממממ.......רגע.....אה כן.......נזכרתי! אם לא תמשיך לכתוב אני אגייס את כל הדרקונים הכחולים בסביבה (שזה כולל אותי ו.....ו....ו....ועוד הרבה שאני לא זוכרת עכשיו!) ואנחנו כו-לנו נתקוף אותך כי אנחנו נורא רעים ו.....אהממממ........רגע...... אה כן......עכשיו הצחוק המרושע: מוהאהאהאהא" <מתחילה להשתעל> <נחנקת> <נופלת> <מתגלגלת על האדמה ו.....> טוף........הבנת נכון? <מחייכת בתקווה? בבקשה בבקשה?> אוקיי...........עכשיו אני יכולה להתפגר בשקט...... <מתפגרת> לא! רגע! אממממ.........טוף לא חשוב.......<מתפגרת>..... אההההה.........לא! תבטיח שתמשיך לכתוב? בקשה אחרונה? הגיע הזמן..... אני רואה מלאכים קטנים......אוי....רגע.......אלו לא מלאכים! שיט.......אני הולכת לאביס! דאמיט! <צורחת לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דרמטי ומתה סופית> טוף.........אולי לא סופית...........עד הפעם הבאה