מה אם...

מה אם...

לדמויות רומח הדרקון היו כוחות? עקב כל הסרטים בזמן האחרון (אקסמן, ספייידרמן, דרדוויל, ההאלק...) גם לגיבורי הרומח מגיעים כוחות מגניבים שבעזרתם הם יוכלו ללוחם למען הצדק בטאקיזיס ומשרתיה. תקראו ותגיבו, אבל אל תקטלו למרות שזה יצא קצת צולע. יש קטעים טובים יותר ויש קטעים טובים פחות.

Queen of Spells

New member
חחחח.....L../images/Emo6.gifL....

כל הכבוד על ההשקעה!!!

RaistGirl

New member
שולת!!!|ברית||הפרוייקט המאאאאגניב|

פאפנפיק שולתתתתתת!!1 תמשיך כך.

Moondust

New member
אהבתי! ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אבל זה לא כל כך ברור הקטע שהם מתקנים את הקריין. בהתחלה לא הבנתי למה הם צורחים שמות. תעשה את זה בצבע או בגופן אחר. אה - וטאקיזיס לא שחורה. יש לה ראש שחור, ראש כחול, ראש אדום, ראש ירוק וראש לבן. בעצם, יש לה את כל הצבעים ושום צבע.

Uzumaki Naruto

New member
חחח נחמד אבל...

אתה רומז שכוחותיו של רייסטלין לא מספיקים??????? :) רעיון גדול

wisp

New member
ד"א...אולי מישהו מהוותיקים זוכר..

היה פה פעם מישהו שכל כמה זמן הוציא פרק של 2-4 עמ', הסיפור היה על החבורה...(ורייסטלין היה כמו שהוא בקיץ)..מישהו זוכר?

nedisrael

New member
כי אני עצלן.. ../images/Emo13.gif

בלי קשר, פתחתי יריעה גדולה מדי. כתבתי 10 פרקים והסיפור אפילו לא באמצע.. נארה לי שזה היה קצת יומרני מצידי...

wisp

New member
למה?

כשכל פרק מס' מצומצם של עמודים יכול לצאת לך בסופו של דבר ספר עם 100 פרקים או יותר אפילו....חוץ מזה זה היה נחמד....יש לך כוונות להמשך? -וכעת, רגע ידע- בספר עיני הדרקון יש 260 וכמה עמ' אשר מכילים 142 פרקים

wisp

New member
אם כל הסופרים בעולם

היו מסתכלים על זה ככה אז לא היינו פה עכשיו...אולי תפקידי בעולם הוא לגרום לך להמשיך לכתוב כדיי שיום יבוא, יום יבוא ואתה, כן, אתה...תכתוב משהו שישפיע על חייהם של כל היצורים הנושמים בעלי הרצון בגלקסיה הזאת (אלה שיודעים לקרוא), אם זה נכון....אז תפקידי בוצע... אני מחכה שתוציא פרק בקרוב...^_^

Dark14Lunatik

New member
../images/Emo45.gif

יום יבוא ויצא לאור ספר שכולם יאהבו, יותר משר הטבעות, יותר מהארי פוטר, יותר מרומח הדרקון, ויותר מכל ספר אחר, ובעמוד הראשון יהיה רשום: "את הספר הזה אני מקדיש לטל מאזור השרון אשר תמך בי ובזכותו ספר זה קיים"

למעלה