מה אם? (
4 בחלק השני)

מה אם? (../images/Emo58.gif4 בחלק השני)

זה עלה לי בראש לפני כמה ימים (למען האמת מאז הפרק בחברים, אני מתחיל לקשר את העניין הזה לכל נושא בחיים שלי)- "מה היה קורה אם...?" נראה לי שאתם מבינים מה המטרה של הטופיק אבל אם לא: תבחרו סיטואציה שהייתה/לא הייתה במכושפות ותרשמו איפה היינו נמצאים *היום אם היא הייתה/לא הייתה. (*היום= סוף העונה השלישית/סוף העונה הרביעית). אז בגלל שאני פתחתי את הטופיק אני אתן לעצמי את הכבוד להתחיל, מהעניין הפשוט ביותר, והצפוי ביותר כמובן:
4 בקטע הבא
מותה של פרו. טוב דבר ראשון, אם פרו לא הייתה מתה- פייפר לא הייתה מטילה את הכישוף למציאת אחות אבודה, אז לפני הכל- לא היינו זוכים לראות את פייג´. דבר שני, אם האחיות היו מנסות להרוג את המקור, סביר להניח שהן היו מצליחות בקלות יתר (הכח של פרו > הכח של פייג´). פייפר וליאו היו מתקדמים קצת יותר מהר עם החיים שלהם, ואפילו נכנסים להריון במשך העונה [כי אחרי הכל אחד הגורמים העיקריים ש"עיקבו" אותם (אני יודע ש"עיקבו" זאת מילה די אנוכית בהקשר למישהו מת, אבל זה הבסט איי קולד פיינד), היה המוות של פרו). פיבי וקול אני עדיין מתחבט בעצמי בכל העניין של קול=מקור, פיבי=מלכת רשע והכל: אני מנסה לחשוב איך המוות של פרו השפיע על זה, אבל המוח שלי נמצא משום מה במחסום... אולי זה לא השפיע בכלל... אני עדיין צריך לחשוב על כל הקטע הזה... אה וכמובן- מה היה עם קורה פרו- אני לא חושב שאם היא הייתה חיה היה קורה סביבה משהו מעניין... אני חושב שהיא הייתה נשארת כמו בכל העונות הקודמות... אז איפה נהיה היום? (סוף 4x22) פייפר וליאו - נשואים באושר, אפילו עם ילד/ה. פרו - רווקה זקנה וממורמרת. פיבי וקול - עדיין צריך לחשוב... (אה ולפני כמעט כל משפט בהודעה הזאת תוסיפו "לפי דעתי"...
)

Tai Lyn

New member
אממ ../images/Emo58.gif

בקשר לקול כמקור הוא לא היה הופך למקור כי אז אולי המקור לא היה משחרר את ההולו, אם הבנות היו באות עליו בסניק אטק אז כנראה שאולי הן היו מנצחות ואולי לא אז בקשר לקול המקור אי אפשר לדעת כי אנחנו לא יודעים מה היה קורה עם המקור. מה שאנחנו יודעים זה שפיבי הייתה משתמשת בשיקוי להסרת כוחות מקול ואז הם היו מתחתנים אפילי אבר אפטר וזהו! ואז כנראה שהסדרה הייתה נגמרת אבל לא חשוב!

buffgirl

New member
מה עם אנדי לא היה מת?

לדעתי הוא ופרו היו מוצאים איזו דרך להיות ביחד אבל בסופו של דבר הם היו נפרדים, בסביבות העונה השלישית.

p3

New member
מה אם... ../images/Emo19.gif

החתונה הראשונה (3X02) של פייפר וליאו לא הייתה מופסקת באמצע? פייפר הייתה עוזרת לאחיותיה ולא הייתה בשביתה
הן היו מצליחות להרוג את הטרולים, להציל את ת´יזל ולהפוך לבוגרות יותר מהר
כשהן היו רואות את בלת´אזור בעליית הגג הן היו משמידות אותו! :) כמובן שכל זה לא היה קורא, אבל מותר לי לפנטז....

למעלה