מה אם פישי הגדול?!

Stinkin Fish

New member
מה אם פישי הגדול?!

אני יודע שפישי צריך להוציא בקרוב מאד את הדיסק שלו, אבל בחישגוזים, הוא אמר שהוא גנז את הדיסק שלו, אז מה הבעיה שלו?! חבר שלי פגש אותו בהופעה של חולצי החלל ב"רידינג" ופישי אמר שהדיסק שלו ייצא בסביבות סוכות - שיחליט כבר!!! עוד משהו - מישהו יודע אם פישי יחניס את השירים הישנים שלו כמו סמל מיני, איך יכולת ללכת, סנדי שנדי ועוד.. שכמו שאני יודע לא היה לא דיסק, אז מישהו יודע אם זה בדיסק, או שיצא לו כבר דיסק?

EmGee

New member
אבל לא שאלו את דעתך

ובקשר לשאלה - גם אני שמעתי שהדיסק נגנז אבל אם בכל זאת הוא יצא אני לא רואה כל סיבה הגיונית שיהיו בו שירים מהדיסק הקודם שלו

multi

New member
לדעתך הוא הומו? ותשובה לשואל

חרא של זמר לדעתך זה בסדר, אבל מה הקשר הומו חוץ מזה לפי מה שהבנתי האלבום לא נגנז ואני בספק אם השירים הישנים שלו יכללו באלבום החדש חוץ מזה אני לא יודע, אבל אני בטוח שקרח יוסיף עוד מידע אם זה לא חסוי בינתיים

2PAC4EVER

New member
הדיסק נגנז כי הוא היה בביף

עם ג´אבקה ובסוף זה הסתדר אז זה כן יצא... והוא לא הומו , עמד לו בולבול כל ההופעה בחישגוזים, אמממ...אז אולי כן...אני לא יודע מי עמד שם מקדימה

ק ר ח

New member
אתה אידיוט

ולא בגלל שרב הפורום חושב ככה,אלא כי אני חושב ככה... אני מצפה לתגובה ממך כרגיל(אני רוצה להיות כמו כולם)... פישי לא הומו,לפישי לא היה שום ביף שניצל טבעול עם ג´אבקה,השירים הישנים לא יכללו באלבום החדש כי מן הסתם זה אלבום חדש, ופישי אף פעם לא "גנז" את האלבום,הוא חשב על זה אבל אז הוא הבין שזה שטות לגנוז אלבום כזה טוב... דעתי האישית-לגנוז את האלבום הזה זה לעשות אוול(או עוול,אופס,פעם ראשונה)למוסיקה בישראל

2PAC4EVER

New member
תקשר אליי כשתפסיק לחיות בסרטים

שפישי מוכר יותר מ120 דיסקים שפישי אומן אהוב, שפישי הוא אומן בכלל, יהיה צחוקים בלבלות יהיה כיף
עד הפעם הבאה .... סאב הסתפרת, כן כי אני מתאמן לא סתם יושב עם שוקי זיקרי על פן

ק ר ח

New member
עובדות

פישי מכר יותר ממאה עשרים דיסקים פישי אמן אהוב(לפחות עליי ועוד עשר שאני מכיר,באמת) פישי הוא אמן בכלל....בדוק.סמוך עליי ואני חוזר בי..אני לא חושב שאתה אידיוט...אבל עדיין רבים מן הפורום כן...

or001

New member
אני מסכים איתך ו..........

"סאב הסתפרת, כן כי אני מתאמן לא סתם יושב עם שוקי זיקרי על פן" ענק!!!!!!!!!

Stinkin Fish

New member
למה אתה חושב שהוא הומו?!

יש לו כ"כ הרבה שירים על איך הוא מזיין כל בחורה בעולם כמה הוא רוצה לזיין כל בחורה בעולם... זה הופך אותו להומו?!

or001

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gifהאווו../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

DJ JuVi

New member
לא יודע מה הקשר לקרח אבל התשובות פה

פישי לא גנז את הדיסק. הוא מעולם גם לא התכוון. לפני החישגוזים הוא אמר שהדיסק ייצא אחרי החגים...בחישגוזים זה היה סתם כדי "לבאס"....רק חבל שזה...לא. כל השירים הישנים שצויינו בהודעה יצאו בעבר על דיסקים של פישי.

Stinkin Fish

New member
תודה סוף כל סוף...

תודה שהסכמתם לענות לי מתי למה איך וכמה יצא הדיסק, אחרי ויכוחים רבים אם הוא הומו או , סטרייט או לא, זמר טוב או לא... דברים שבכלל לא שאלתי, אז פעם הבאה, אם מישהו שואל משהו, תענו אם אתם יודעים, אבל אם לא - אל תזבלו את השכל עם שטויות, טוב?!

DJ$upreme

New member
השירים שציינת נמצאים לדעתי על הסנדק

ולגבי "המבוקש ביותר", יש דיבורים על זה שהוא יצא כבר הרבה הרבה זמן, אבל לי לא ברור איפה בדיוק, כיוון שמה שהיה פעם "ג´פקה סאונד" ו"סופר באס הפקות" כבר איננו ופישי וג´פקה לא עובדים יותר ביחד. מכיוון שלג´פקה היו זכויות על ההקלטות, יש כאן תסבוכת לא פשוטה. לפי מה שהצלחתי להבין מפישי בהופעה הגדולה שלו בדינמו, הוא עובד עכשיו עם "UNITY" סאונד, כלומר בלי ג´פקה, ונראה לי שהוא עשוי להקליט את האלבום מחדש, בדאב פלייטס.

למעלה