מה אם היה

The Walrus

New member
אוקיי...

איך לעזאזל הגעת ממקונגל ל'שובבה אבל שווה'?? היא לא שובבה ובטח שלא שווה. כנ"ל לגבי גברת וויזלי.

mjlk

New member
אה-הא!@!!../images/Emo118.gif

רולינג לא מספרת לנו הכל!! מואהאהאהאה

The Walrus

New member
יש לי כמה

מקגונגל - חתולה פראית סיריוס - הכוסון שמעבר לוילון לוקהארט - חתן פרס החיוך המקסים בשבועון 'המכשפה' חמש פעמים ברציפות אברופת' - העז שהעז הרמיוני - הרמיוני – לומדת בלי חשבון ועוד רעיון - הודעות אוואי. הרמיוני - אני עושה סיכום מרתק על השתלטות הגובלינים על מכתש גודריק בשנת 1736 לא להפריע אין לי עוד רעיונות לאוואי...

Pr0NgS

New member
חחחחחחחח גדול ../images/Emo6.gif

יש לי: הכינוי של פאדג' זה אימת הגובלינים. הארי - הילד שנשאר במשחק...

black robe

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

"העז שהעז" ו"הכוסון שמעבר לוילון" פשוט הרגו אותי

כרמל 1

New member
וכמובן ארבעת המוסקטרים

פיטר - זנב-תולע לופין - ירחוני ג'יימס - קרניים סיריוס - רך כף סנייפ - שמנוני זה בריא ברטי קראוץ' - וות'רבי, תביא קצת תה.. וות'רבי - עזוב אותי, באמאש'ך פרסי - המלך פוץ ניק - מישהו יודע איפה מחליפים ראשים? מירטל - מייללת מספר ~!1!~

mjlk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"עזוב אותי באמאש'ך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mjlk

New member
עוד קצת../images/Emo118.gif

פירנזה - המאדים זורח חזק הלילה אמברידג' - בני כלאיים מזוהמים! קווירל - אי-אין לי-י כ-כ-כינו-י מודי - פרנואיד אש, מגיל שישים ושש פחחח
איזה עלוב

black robe

New member
../images/Emo47.gifהמייסדים../images/Emo47.gif../images/Emo63.gif

גודריק גריפינדור- ואז בא גודריק והרג את כולם. סלאזאר סלית'רין- לחשנן מקצוען. הלגה הפלפאף- הג*ר*ת הש!22ה. רווינה רייבנקלו- ^^&^חכNה Wולטת^^&^ (פעם ראשונה שאני כותבת בצורה כזאת, אז אנא, אל תתייחסו אם יש טעויות
)

למעלה