S salo22 New member 2/3/13 #16 תודה רבה על ההשקעה !! זה סיגנון אוכל שלא עושה לי כל כך טוב, אבל הדיווח שלך נפלא
B bruno01 New member 2/3/13 #21 תודה רבה על מקבץ הדיווחים. נראה לי שהצלחתם לכסות מבחר מייצג מאוד ולא רע בכלל של האוכל הצ'כי הכבד והמנחם המקבץ יעלה לקישורי הפורום, תודה!
תודה רבה על מקבץ הדיווחים. נראה לי שהצלחתם לכסות מבחר מייצג מאוד ולא רע בכלל של האוכל הצ'כי הכבד והמנחם המקבץ יעלה לקישורי הפורום, תודה!
I inבאלי New member 2/3/13 #25 תודה - מעניין מאוד אני מתכננת גיחה לפראג ולפי מה שכתבת מקווה שגם מי שלא חובבת חזיר כמוני תמצא מה לאכול....
תודה - מעניין מאוד אני מתכננת גיחה לפראג ולפי מה שכתבת מקווה שגם מי שלא חובבת חזיר כמוני תמצא מה לאכול....
B bruno01 New member 2/3/13 #27 הרבה נתחים של צלי בקר ובשר ציד אני לא חושב שיש מה לדאוג, כי יש גם הרבה מנות מבושלות של בקר, וגם יצא לי לאכול שם בשר צבי פעמיים או שלוש. דווקא ברוב הנקניקיות והנקניקים אני מאמין שכן מערבבים חזיר, או לפחות שומן שלו, גם אם זה נראה בקר.
הרבה נתחים של צלי בקר ובשר ציד אני לא חושב שיש מה לדאוג, כי יש גם הרבה מנות מבושלות של בקר, וגם יצא לי לאכול שם בשר צבי פעמיים או שלוש. דווקא ברוב הנקניקיות והנקניקים אני מאמין שכן מערבבים חזיר, או לפחות שומן שלו, גם אם זה נראה בקר.