מה איתי...??

Queen Of Rain

New member
מה איתי...??

גם אני רוצה שתעשו לי הכרות.... עד היום לא עשיתם...!! ואני אחת המעריצות הגדולות של משינה.. לא יפפהה... Q . O . R

שלום...

אני אסף מירושלים. בן 25. עם משינה מאז גבירותי ורבותי משינה. לא ממש זכור לי שהצגת את עצמך אז הנה לך הזדמנות.

Queen Of Rain

New member
נו טובב...:))

אם אתם מתעקשים..:)) אז קוראים לי נעמה / נועה כלומר יש לי 2 שמות והבחירה בשבילכם.. אני אשדודית בת 18 וחמשת הגדולים שלי הם....אוףףף..!! די קשה האמת.. נו טוףףף...!! אז ככה...לא בהכרח לפי סדר מסוים--> אנחנו שניים כולם אומרים לי תיזהר אל מקום אחר הכוכבים דולקים על אש קטנה אהובתי וגם וגם.... גברת שרה השכנה.. בגלל התמליל ... חמוד שכזה , הנה יום ראשון כבר עובר לו...מה עוד נשאר , שבוע טוףף שיהיה Q . O . R

Queen Of Rain

New member
אז מה רשמתי?..

אופס....דיי... אני תמיד מתבלבלת, לא מתאים לי... --> שתי סטירות לעצמה... Q . O . R

GiLaD15

New member
היי... ../images/Emo3.gif

אני גלעד, בן 15 מרמת השרון

Lenard

New member
פרטי...

אני רותם ´לנארד´. אני גר בפרוזדור ירושלים (קובץ יישובים שכאלה...) רק בן 16 אך ברקורד שלי רשומות 2 הופעות של משינה, אחת בערד 94´ "פחי שואו והמופע של שיא הרגש" ואחת בצמח ב95´ סיבסוב פרידה. אני עם משינה מגיל 0. 5 שירים.... הממ.... את באה לבקר, היא התווכחה איתו שעות, עתיד מתוק, הוא מאמין ו-על פני השטח. אני רק רוצה להדגיש שהשירים שבחרתי הם השירים שלאחרונה בא לי עליהם, אני לא מקפח אף שיר שלהם - כולם טובים.

Weird Eyal

New member
היי

אני אייל בן 22 מחיפה חולה על משינה מאז 96-97 לצערי לא הייתי בשום הופעה שלהם למרות שהיו לי כרטיסים למופע פרידה בירקון

../images/Emo15.gifהיי לכולם...../images/Emo98.gif

אני קרין בת 24 אוהבת מאוד את משינה מאז ולתמיד... : ) הייתי במופע הפרידה הראשון ( שהתפוצץ בערד ... ) והשני בפארק הירקון... שהם התפרקו הייתי בת 17 בערך ( כיתה יא" ) חמישה שירים אהובים... כבר הייתי פה פעם וכתבתי על זה ... אבל...
שלמונזה
בדרך אל הים
אהובתי
אנה ( הביצוע המרגש ביותר במופע הפרידה בפארק הירקון... )
נגעה בשמיים ביי...

../images/Emo15.gifאני מופתעת...../images/Emo98.gif

היו שלושה מופעי פרידה ?!?!?!? טוווווווב... אני הייתי בשני האחרונים שציינת... ומוקדש באהבה לכולכם ( במיוחד ל " שלמונזה " ... ) שורה משיר חורפי של משינה עם האייקון החדש... ה-
שוב התחיל לרדת...
גדולות כך זה נראה... מסע ארוך ואת צועדת... בדרך שאני טועה...
הסברים :
- גשם
- דמעות ביי...

סיבוב הפרידה

היכל התרבות תל אביב צמח קיסריה היכל התרבות תל אביב (הופעה שנוספה עקב דרישת הקהל). קיסריה (הופעה שנוספה עקב דרישת הקהל). ערד
פארק הירקון (נוספה לשם סיום עם טעם טוב עד כמה שאפשר, לאחר התיעצות עם המשפחות השכולות). סוף.

למעלה