מה, איפה ה
?

מה, איפה ה../images/Emo32.gif?

תקשיבו חברלך, הייתי בהקדמה לקורס משצ"ים, דברים כאלה נדירים אין יותר.. 3 ימים של כיף טהור.. אז אני בכלל אנטוש לשלוש שבועות של קורס מלא ( כאילו נהיה בבית אבל קצת P: ) אז איך החיים שלכם?

../images/Emo41.gifלכל מי שעושה היום בגרות בלשון

שתהיה לנו בגרות מעלפת ומרגשת. 3 שעות של לשון, הנה אני באה.

xFade

New member
../images/Emo79.gif אבל הבגרות היא מחר ../images/Emo2.gif

xFade

New member
../images/Emo79.gifאה,לשון ב' מחר ../images/Emo192.gif

למה זה בשני ימים שונים!

xFade

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo69.gif

בהצלחה אהובה וכל מי שניגש
מחר תורי,מ2 וחצי בצהריים עד 6 בערב

תודה.♥

שיהיה לך בהצלחה! (; ממחר חופש עד המתכונת בהיסטוריה בשישי, מעלף. :)

Guid

New member
לא היית רוצה לחזור לבית הספר?

צודקת, בגרויות זה לא הכי כיף, אבל מה זה לעומת מה שקורה אחר כך? אני מתגעגע, לא יודע מה איתך...

תאמת../images/Emo35.gif תן לי את השירות הצבאי שלי.....

בכיף אשמח להישאר שם עד אינסוף עם כל החרא שהיה לי מסביב עדיין התקופה שאחזור אליה בן רגע.

מ י ל ר

New member
אני לא מקנא

בבית הספר הילדים היו משפילים אותי, מכים ויורקים עלי. הם הפסיקו לאחר שהייתי המשרת שלהם, מכין להם את השיעורים, סוחב להם התיק ומביא להם את דמיי הכיס והאוכל שלי. אה אופס, התבלבלתי עם סרט רגיל אמריקאי :0

Hawkgirl

New member
אוי ווי..

ועוד על בגרות בלשון O: זה אולי המקצוע שהייתי הכי גרועה בו. בחיים לא הבנתי ת'הגיון של השפה העברית, חוקים כל כך מטופשים ><" ההורים שלי עוד שלמו לי על שיעורים פרטיים אחרי שנכשלתי במבחן. לא עזרו לי בגרוש, במבחן שאחרי זה קיבלת ציון אפילו נמוך יותר ^_^" אני ממש לא מתגעגעת לבית ספר X: היה כיף עם החברים, אבל אני לא צריכה את בית ספר בשביל להיפגש עם החברים... O:

Guid

New member
בהצלחה לכולם!

גם למי שניגש היום, וגם למי שייגש מחר!

Hawkgirl

New member
../images/Emo32.gifקטעי שירה שלי~

אני די זונחת את מייפל לאחרונה... אז מצאתי לי שוב זמן להקליט שירים מאנימות אחרי שהם תורגמו על-ידי ואדם נוסף ביוטוב P: מה דעתכם? http://www.youtube.com/watch?v=jX0kqXhYd7I הסיום ה-12 של נארוטו שיפודן http://www.youtube.com/watch?v=pkk0Mdcuo9I הפתיח השישי של אינויאשה D: אני ממש אוהבת ת'שירים האלו ♥

למעלה