מה אחים שלי הכל טוב? מה נשמע? מה קורה? מה המצב? איך העניינים? איך המרגש? .
D Drorrrrrr New member 7/8/04 #1 מה אחים שלי הכל טוב? מה נשמע? מה קורה? מה המצב? איך העניינים? איך המרגש? .
T TCgirl New member 7/8/04 #3 בלע... יצא לא מובן ../images/Emo19.gif בסוגריים זה אמור לצאת: אל תענה "כלום"!
T TCgirl New member 10/8/04 #13 עכשיו כבר לא ../images/Emo19.gif הגורם של ה"חרא" כבר לא גורם לי להרגיש ככה... ועד עכשיו לא ראיתי את הצבע החדש.... לא התקרבתי למחשב יומיים אה! ועכשיו המצב מצויין
עכשיו כבר לא ../images/Emo19.gif הגורם של ה"חרא" כבר לא גורם לי להרגיש ככה... ועד עכשיו לא ראיתי את הצבע החדש.... לא התקרבתי למחשב יומיים אה! ועכשיו המצב מצויין
ר רייל New member 9/8/04 #6 אין כמו ישראל. אבל גם אין כמו אנגליה וצרפת. אבל אפשר לוותר בדרך על הולנד ובלגיה. חזרתי הביתה!
C crazy4tc New member 9/8/04 #7 ../images/Emo24.gif ברוכה השבה../images/Emo70.gif איך היה??? ספרי חוויות
• •LaDy BuG• New member 9/8/04 #8 אוראלייייי!!!!!!!1111 ../images/Emo25.gif פתאום אני קולטת, את כאן!!!!!!!1111 התגעגעתי, נו. יא זונה, תתחברי.
אוראלייייי!!!!!!!1111 ../images/Emo25.gif פתאום אני קולטת, את כאן!!!!!!!1111 התגעגעתי, נו. יא זונה, תתחברי.
ר רייל New member 9/8/04 #12 הוי. לאה. ../images/Emo24.gif היה מצויין. פשוט מצויין. הכרתי אנשים מדהימים, ראיתי מקומות מדהימים, קניתי דברים מדהימים, ונרדפתי על ידי ליצן צרפתי אכזרי. המפ, כן.
הוי. לאה. ../images/Emo24.gif היה מצויין. פשוט מצויין. הכרתי אנשים מדהימים, ראיתי מקומות מדהימים, קניתי דברים מדהימים, ונרדפתי על ידי ליצן צרפתי אכזרי. המפ, כן.
L lollapalooza New member 12/8/04 #15 אחים שלך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יש לך אחים שאני לא מכירה אללי