מה אורך חיי דלק 10%???

פיקאצו

New member
מה אורך חיי דלק 10%???

הוא נראה טוב ומריח אופייני, כמה זמן סביר? נשמר בתנאי חושך וקרירות. תודה ר´

noam weissman

New member
אורך חיים של דלק.

אם הדלק לא נפתח אף פעם והוא בבקבוק איכותי הדלק יכול לעמוד מספר שנים. אם הדלק לא בבקבוק איכותי בדרך כלל ת. הארץ, (מה לעשות שהבקבוק מייקר) אורך החיים שלו לא ברור. מתנול הוא חומר היגרוסקופי (סופח לחות), אם הוא חשוף לאויר או שהוא בבקבוק לא איכותי (הפלסטיק נושם) במשך הזמן כמות המיים בדלק תגדל. מיים באחוזים ניכרים יכולים לגרום נזק לפלג בזמן עבודה, ביצועי מנוע נמוכים, חוסר יציבות ואולי אפילו בעיות כיוון. ריח ומראה מטעים גם לחיוב וגם לשלילה. דלק שיש בו שמן קיק נוטה להצהיב במשך הזמן. השמן ככול שהוא מתחמצן מעבד מתכונותיו. אני תמיד מכין כמות דלק המספיקה ליום ההטסה ובמידה ונשאר קצת דלק לא נורא. עם הקצת הזה נשאר בבקבוק מספר חודשים אני סביר למדי אתפטר ממנו. לצערי אין תשובה חד משמעית. נועם.

hifly

New member
חיי דלק או חיי כלב:)

דלק שנישמר בעריזתו המקורית"מפלסטיק" וסגור הרמטי,בתנאים שאתה מדבר עליהם יכול כמה שנים טובות. אם הדלק היה כבר בשימוש ואז אוכסן יכול להיות שהוא הספיק לספוח מים,ויעילותו או איכותו קטנה. הבדיקה הטובה נסה אותו ותיראה.מכסימום הכי גרוע זרוק לפח וקנה חדש. בקשר למנוע תקוע. תלוי כמה תקוע,יכול להיות שאם תכניס מעט שמם עדין או אפילו שמן WD40 הוא ישתחרר די מהר.אם הוא לא החליד.זה תלוי בתנאי האכסנה שלו. במיקרה גרוע יותר פרק אותו ותשרה בנפט ל24 שעות ואז תראה מה המצב. בסוף לא תהיה לו ברירה והוא ישתחרר,רק לא לעשות דברים בכוח,הכל עם רגש כדי שלו תיסרוט את פנים הצילנדר או תעקם טלטל וכו. אמיר

אצלי זה החזיק שנתיים אבל זה תלוי...

בתחילת דרכי קניתי דלק תוצרת חוץ מדקלו והשתמשתי רק בחצי מיכל ושכחתי מקיומו. אחרי שנתיים בדיוק גיליתי אותו במחסן והשתמשתי איתו והוא היה כמו חדש. לעומת זאת דלק שערבבתי לבד מחומרים שקניתי בחנות טיסנים בראשון ובמיכל דלק שהוא סיפק לא החזיק יותר מחודש, המנוע רתח כמו כבשן. כנראה שזה בגלל שהפקק לא אוטם מספיק או שהמיכל עשוי מחומר לא טוב אני יכול לומר לך מנסיון שלא מספיק שהדלק יהיה איכותי, צריך גם שהבקבוק שמאכסן אותו יהיה איכותי. ולראייה, בשנה האחרונה טיסן חיפה החליף את הבקבוקים הוא ממלא בהם דלק לפחות שלוש פעמים ועוד היד נטוייה. בברכה אבי ורטהיימר

leef

New member
אורך חיי הדלק החדש

5 שנים מיום הערבוב באריזה המסופקת עימו החישוב בוצע כך שגם אם המיכל נפתח 100 פעם ונסגר באיחסון טוב יותר סגור הדלק שומר על יציבותו גם יותר מ 5 שנים הדלק בעל 5 % ניטרו והספקו כאילו היה 10 % ניטרו בברכה תחביב צפוני

למעלה