מה אומר לכם רבותי

היינו שמחים

אני לפחות,שבמקום לכתוב משפטים עלומים תקדם אג'נדה מסודרת.

אשמח לדעת במה אתה יכול להחכים אותי במשהו שהוא יותר מזריקת משפט פה משפט שם.

לילה מצוין.

עכשיו זה לא חוכמה לקדם אג'נדה מסודרת

אני לאחר מעשה. אני את התאונה כבר עשיתי. יותר חכם, לדעתי, זה להשאיר את החישובים לכם, הרוכבים הנוחכיים, כל אחד והחישוב שלו.
שלא תבואו לאחר מעשה ותגידו לא ידענו לא שמענו.

Dresdner

New member
מצד שני

לא מזמן היה אצלי סוכן ביטוח בבית והוא הציא לי מרכולתו, כל ביטוח היה נשמע יותר הגיוני מהשני ודבריו היו דברי חוכמה, בסופו של דבר הוא שלף את מחשבו והתחיל לחשב פתאום מה שהיה נראה חכם והגיוני לפני שנייה היה נראה קצת מטורף עם דרישה לתשלום חודשי של 400 יורו לחודש! רק לביטוחים שלא קשורים לרכוש.

מוסר ההשכל מזה הוא שאי אפשר לבטח עצמנו לדעת כל ביטוח בפני עצמו הוא הגיוני אבל בסופו של יום צריך גם לדעת לקחת סיכון מחושב.

אני לא זוכר כלום מהתאונה אבל

אומר לך מה שאמרו לי :
רכב שהגיע מכביש המשתלב לכביש שבו רכבתי התעלם משלט האט ותן זכות קדימה ופשוט בעט אותי. נקרע חוט השידרה בחוליות T3 - T4 (פגיעה גבוהה) + פגיעת ראש (למרות הקסדה). אובדן הכרה ל 6 שבועות.
אשמח לענות לכל שאלה. נא להרגיש חופשי.

Dresdner

New member
למיגון יש גבולות

בדרך כלל שמדובר בפגיעה בעצם אחר המיגון לא ממש יעיל, בתאונות קלות יותר כמו החלקה על הכביש (היי סייד, לו סייד) זה יכול לעזור ולמנוע רגליים ידיים שבורות או פגיעת ראש.
שאני רוכב על האוטובאן בגרמניה אני לא משלה את עצמי לרגע רכיבה שם זה כמו לרכב ערום, רכב שמתנגש בך ב200 קמ"ש עובר במאות אחוזים את יכולת הספיגה של המיגון

אפשר לשאול עם איזו קסדה רכבת

וממה נגרמה פגיעת הראש? האם מפגיעת הרכב, או שמה מפגיעה באספלט או במשהו אחר?

SHOEI

ממה זה נגרם ? לך תדע ...
ראו פגיעה ... מי יודע אם זה היה מהרכב או מהכביש.
ממה שאני חשתי ... בפרוש הייתה פגיעה. אשמח להסביר את זה אבל זה ארוך מידי לכתיבה. יותר לשיחה.

אנימור

New member
לא מדויק...

המכונית פנתה שמאלה לדרך עפר שהובילה לחניון פיקניק, מבלי לתת לך (שרכבת ישר בנתיב ממול) זכות קדימה. כתוצאה מכך התנגשת בצד ימין של המכונית.

טוב שיש מי שיספר

לא הבנתי אם אני לא רכבתי בסדר או שהייתי אדיוט ויכולתי להתחמק מהפגיעה ...
ספר לכולם ... בלי חשבון.

מה זאת אומרת "לחשוב אחרת"?

מישהו אמר שלא צריך את הביטוח הזה?
או שאתה מתכוון שמתחילים לחשוב אחרת על כל הענין של רכיבה על דו"ג?

למעלה