מה אומר הקלפ 6 חרבות?

בונדית

New member
6 חרבות - סיוע או שאתה מקבל או נותן

השטן שקרים, יצרים אפלים, ייעוץ שבא מנקודה לפגוע בך או להרע לך.

סתם מתוך סקרנות

איך מתקשרות 6 החרבות לסיוע? ועוד שאלה אם אפשר לגבי 5 מטבעות: עיינתי בפורום וראיתי שכנראה יש לו משמעות של משהו רע. רציתי לדעת גם את הפירוש של קלף זה אם אפשר ואיך המשמעות מתקשרת למה שרואים בקלף תודה מראש

קלף 6 חרבות..

קלף 6 חרבות - מדבר אכן על מתן סיוע לאחרים או שאת נותנת סיוע כמו שכתבה בונדית. ניתן לראות זאת בקלף - רואים אישה עם ילד ואדם שלישי שמעביר אותם מצד אחד שהוא רועש (המים) לצד רגוע יותר. ברקע רואים אי - כמו אי מבטחים שהאדם מעביר אותם לשם. בקידמת הסירה רואים 6 חרבות כמו חומת מגן. המסר של הקלף הוא ללמוד לקבל עזרה מאחרים. קלף 5 מטבעות -משמעות הקלף הוא מחסור בכל תחומי החיים. אך בעיקר בכל מה שקשור בעניניי כספים (מטבעות משמעותו - דברים ארציים וחומריים). ניתן לראות שני קבצנים הולכים. הם עוברים לצד כנסייה אך לא מבחינים בה. וגם אם יבחינו הם אינם יכולים להכנס כי אין דלת. מסר הקלף - עליך להתמקד במה שיש לך ולא במה שאין. מקווה שעזרתי - אני דיי מתחילה בכל מה שקשור בקלפים

6 חרבות

העתקת את תשובתי שנתנה בעבר בפורום. האדם משיט סירה על פני מים סוערים בצד אחד, לעבר מים שקטים בצד השני. הוא מסייע לבחורה עם הילד לצאת מהבעיות הרגשיות שלה לחוף מבטחים. (המים הסוערים בעיות רגשיות, מים שקטים שקט נפשי). הוא לובש חולצה כחולה המסמלת את מעשיו השיכליים. אוחז במוט סמל לרוחניות שלו (פסיכולוג, אומן, מיסטיקן אם תרצו). הבחורה מסתתרת, צבע כתום, מתביישת במה שקורה לה, קשור ליצרים ותשוקות שהיו לה בעבר. החרבות אינן מנקבות את הסירה פיתרון שיכלי לבעיה רגשית. נעליו האדומות מסמלות את רצונו לעזור ולסייע בצורה מעשית. הקלף מראה כי בבעיות רגשיות יש צורך בעזרה נפשית ע"י בעל מקצוע. לא מספיק שחברה תשמע את הבעיות, אלה יעוץ מקצועי ע"י אומן. הילד מסמל משהו נוסף. לפעמים מסמל בעיה עם ילד בבית. הלבוש הסגול של הילד, מגלה כי הוא ילד מיוחד, לכל המשמעויות.

המשך 6 חרבות.

במשפחה - הרבה בעיות רגשיות, העלבות מכל דבר, תחושה שתמיד מישהו אשם, רגישות יתר לדברים, טיפול במישהו במשפחה שיש לו בעיה. צורך בעזרה מקצועית או רוחנית. בקריירה - תחושה שמנסים לפגוע בך, רגישות יתר, צורך בעזרה. חוסר אמון, ברומנטיקה - פגיעה רגשית, חוסר אמון, החבר תמיד אשם, צער רב, צריכה לקבל פרוזק. (סתם אולי
) חשיבה - רגשית בכיינית, מחשבות שליליות רגשיות, מחשבות משתלטות קשה לשלוט בהן. הרגשה - דיכדוך עד לדיכאון, חוסר שלווה, דמעות ללא סיבה. עשיה - חוסר עשיה, חולשה כללית, אין חשק לעשות דבר. כתשובה כן/לא - לא שלילי.

וואו זה כל כך מרתק

תודה לכם על התשובות. אני מגלה שיש כאן עולם רוחני שלם ואין לי ספק שדרך המסרים האלו אפשר להפיק המון. יש לי חשק ללמוד עוד על הטארות האם אתם מכירים ספרים טובים לזה? ואם אפשר להציק בעוד שאלה: האם 6 חרבות שמופיע בהקשר של פריון זה אומר שיש לפנות לעזרה מקצועית כדי להצליח? האם המסר של הקלף הוא שעם עזרה מתאימה כן יצליחו הדברים? תודה רבה לכולם

מה זה כוכב שיננג ../images/Emo140.gif

בעקרון כן. אך אני לא רואה בעיה בפריון בקלף זה, אלא בעיה נפשית רגשית. יכול להיות שבגלל בעיות רגשיות ויש כאלה, אין פריון. באהבה לך מיקי

../images/Emo51.gif

לשאלתך על shining star זה כוכב זוהר ובחרתי את השם משום שכשהייתי ילדה סבתא שלי נפטרה ואבא שלי אז אמר לי שהיא מלאך בשמיים ושהיא תמיד תשמור עלי. אני תמיד דמיינתי שהיא אחד מהכוכבים שם למעלה. אז היום אני עוברת תקופה קצת קשה וחשבתי שזה היה מאד נחמד אם באמת היה שם איזה כוכב בשבילי שמאיר בשבילי ושומר עלי. או יותר משאלה שיאיר בשבילי הכוכב: היום אני גם יודעת שיש קלף כוכב שפירושו הגשמת משאלות אז אני אני מקווה להגיע לכוכב
אז המון תודה על התשובות זה עשה לי הרבה חשק ללמוד על הטארות יותר.

מעניין מאוד, כוכב, מה שכתבת על

סבתא שלך. גם אני מקדישה את קלף הכוכב לסבתא שלי, שנפטרה לפני 11 שנה. אני אמנם כבר לא הייתי ילדה בכלל, אבל הייתי מאוד קשורה אליה, ואני יודעת שהיא עוקבת אחרי כל השנים מאז לכתה, ושומרת עלי כמיטב יכולתה (אם אני לא מפריעה לה). החלטתי בימים האחרונים לשנות את קלף הכוכב, ולשלב בו את פניה הממשיים, כדי לקשר אותו חזק יותר אליה. האות של הקלף היא 'פ', שהיא האות בו נפתח שמה.

נשמע מדהים

איך זה יצא מתאים עם האות פ. אני בטוחה שזה יעזור לך להתחבר אליה ושזה יתן עוד כוח לקלף.

בקלפים שלי הקשר לאותיות אחר מהריידר

כאשר הארקנה מתחילה בקוסם (ולא בשוטה), הנושא את האות 'א', וככה הכל "זז" אות אחת קודם, ולכן הכוכב מקבל את האות פ. תודה על הפירגון. אגב, בגלריה שלי בראש הפורום יש את קלף הירח שמוקדש לסבא שלי, שמאוד אהב את הקלף המסויים הזה, וגם היה מיסטיקן נסתר (בדור שלו זה לא היה מקובל בקיבוצים), והוא נושא את האות 'צ', כאשר שמו של סבא היה צבי. מה את אומרת? יש לי תקשור ישיר עם שני המלאכים השומרים שלי דרך הקלפים. מדליק, לא?

צר לי מאוד על הטעות במילה.../images/Emo163.gif

התכוונתי שאני העתקתי את תשובתי הזאת מהפורום שלנו. ממשהו שכתבתי בעבר. לא התכוונתי שמישהו אחר העתיק. זאת למרות שאני רואה בכך חומר לימודי ומתיר בזאת לכולם, להעתיק לצלם ולשמור ולהשתמש בכל החומרים שאני כותב. שום דבר אינו שלי, והזכויות הם של הכלל. אני רק מזכיר את שאתן יודעות. סליחה מראש אם פגעתי במישהי. באהבה רבה לכולם. מיקי

למעלה