מה אומר הסמל הזה?

Gamma Goblin

New member
קצת כבד אבל שיהיה

הסמל אום מייצג את כל האפשרי עולם החומר של מצב הערות מיוצג ע"י הקו המעוגל הגדול הנמוך משמאל. תודעת השינה העמוקה מיוצגת ע"י הקו המעוגל שמעליו, תודעת החלימה מיוצגת ע"י הקו האינסופי היוצא ממפגש של שני היצוגים הקודמים. הקו המעוגל והנקודה שמעליו מייצגים את המודעות המוחלטת ואינסוף. משמעות הופעתם יחד מודעות מוחלטת אפשרית רק במחשבת האינסוף בגדול, זה הצליל שנשמע בבריאה הראשונה ואיפשר את החיים בקטן, אתה יכול לתת מכה בגונג וזהו

ElectroAddict

New member
תודה...

לא ידעתי שזה כזה מסובך

B1TCH

New member
אני הבנתי...

שזה שזה כמו שאמרת, הצליל שנשמע בבריאה הראשונה ואיפשר את החיים בקטן. אבל חוץ מיזה כלום.

igor622

New member
שטויות כולכם טועים!!!

זה סמל של גואה! אני לא יודע אם מותר לי להגיד את זה פה אבל אני יסתכן זה סמל של סטלה פטריות קרטונים(lsd) והזיות! בקיצור זה סמל של סמים!!! ולא בריאות ונעלים!!!

חנניה331

New member
נכון זה גם סמל של גואה

ויש לזה עוד אמון פירושים בעכו קוראים לסמל הזה אום כולתום חחחחחחחחחח

HooK

New member
פילפילור ??

מה נהיה ? זה כולה האום... וזאת עוד איזו צ'אקרה לא זוכר איפה היא ממוקמת. בקיצור - קרעתם!

igor622

New member
זה באמת סמל של גואה!!!

זה סמל של גואה! אני לא יודע אם מותר לי להגיד את זה פה אבל אני יסתכן זה סמל של סטלה פטריות קרטונים(lsd) והזיות! בקיצור זה סמל של סמים!!! ולא בריאות ונעלים!!!

Mad Sorcerer

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

orberman

New member
נו כולם פה ידעו את זה כל הזמן אחי

פשוט הסתלטנו עלייך לא רצינו להגיד..

dmt4me

New member
אם כבר..אז זה נקרא אום או פרפל אום

על שם הקרטון הוותיק..:)

למעלה