מה אומרים החלומות?

מה אומרים החלומות?

בדרך כלל אני ישנה כל-כך חזק ואין סיכוי שאזכור מה חלמתי, אבל היום, בנימנומי הבוקר, הצלחתי "לתפוס" את החלום "על חם". בחלום, ראיתי אותו, את הילד שלי, והוא היה כל-כך מוחשי ואמיתי. ראיתי אותו בועט לי בבטן מבפנים. הסתכלתי על הבטן וראיתי אותה זזה, צחקתי איך רואים איפה הרגליים בועטות ואיפה הידיים דוחפות והיכן מונח הראש. ואז, הצלחתי להסתכל מבפנים ולספור יחד איתו את עשר אצבעות הרגליים, ואת עשר אצבעות הידיים, וליטפתי לו את הראש ולחשתי לו, אתה כל-כך קטן, עוד לא הגיע זמנך לצאת, חכה עוד מעט. ואני זוכרת שחלפה במוחי המחשבה, איך אצליח לטפל בו, כשהוא זערורי כל-כך. ואז התעוררתי והנחתי ידיים על הבטן, והיא ריקה, כל-כך ריקה. ואולי זה הילד שלי שמשדר לי שהוא עומד לבחור בי. אולי. הלוואי. מרב

עידית ד

New member
אוייייי מרבונת יקרה

זה מזכיר לי פרק בסדרה "דרמה וגרג" היא גם חלמה על תינוק מדהים וזה הביא אותה להחלטה שהיא רוצה תינוק, היא הרגישה שהתינוק פשוט יושב שם ומחכה לה שתבוא ותקח אותו.... בסוף אמא שלה נכנסה להריון. אני לא חושבת שהתינוק הזה הוא של אמא שלך, התינוק שלך ומחכה שתקחי אותו. ש מ ע ת????!!!! שלך שלך שלך שלך שלך יאללה לכי לקחת אותו בינתיים קחי חיבוק ממני עידית

אושרתת

New member
מרבי ../images/Emo140.gif אין לי מושג מה אומרים

החלומות,, אולי משקפים את מחשבות היום יום? מה שבטוח זה חלום נפלא,,,ואני בטוחה שכמוך וכמוני הרבה מהבנות פה חולמות חלומות כאלו,, אולי זאת הכנה לקראת,,,? א-מ-ן מאחלת לך מכל ה-

אולה *

New member
הוא כבר בחר בך! ../images/Emo24.gif

אין לי שום ספק בכך. הוא רק מחכה לרגע נכון להגיד לך את זה. והרגע המאושר יגיע - בבטא חיובית. ואני אחכה יחד איתך ליום הזה.
אולה.

אהובה ויפה שלי

החלום יתגשם. הנשמות התועות שמחפשות אותנו יגיעו. הילדים שיבחרו בכם יהיו בני מזל. יהיו להם את התלתלים היפים והרכים שלך ואת האור שבעיני שניכם. יהיה בהם את שילוב הרוך והחמלה שבשניכם. הילד שלך יגיע אהובתי, הוא שולח לך מסרים שהוא מתכונן. עוד קצת הוא יהיה מוכן ויינטע בבטנך ובלבך הרחב. גאה שאת חברה שלי, כי אין כמוך זוהרה

ריגשת אותי עד דמעות....

אני לא כל כך יודעת לפרש חלומות, לעיתים אני מאמינה שחולמים אז זה מה שאנחנו רוצות/חושבות/מאמינות שיקרה לנו ולא מציאות לשמה ולעיתים יש אמונות טפלות שאומרות שמה שחולמים קורה בדיוק להיפך. אני מאמינה באמונה מלאה שאת חלמת את מה שאת הכי רוצה שיקרה לך. ואני גם מאמינה שזה יקרה (אני חלמתי איך אני יפיל את התאומים שהייתי בהריון וכך היה
) אני אומנם לא נביאה וגם לא מתיימרת להיות, אבל אני מאמינה שיום יבוא והתינוק הזה או תינוק אחר יהיו איתך ובתוך הבטן שלך. הלוואי שזה יקרה במהרה. סאני.

רומי^^

New member
סאני - גנבת לי את המילים....

מרבי - איך אומר השיר: "כל שנבקש לו יהי" מאחלת לך לקבל את תינוקך הנפלא בקרוב. ממש בקרוב. ריגשת אותי עד מאוד. קבלי חיבוק. רומי

עמית@

New member
מה אומרות עינייך- עינייך- ../images/Emo79.gif

מרב מה זה אומר?? זה אומר שאת כל כך רוצה- שזה ממלא אותך בכל מחוזות הערות ופולש גם למקומות שאין לך עליהם שליטה. וזה עובר לשינה- ואת חולמת- ומקווה וזה לא עוזב אותך. אני כל כך מקווה שבקרוב יהיה זה ההריון שלא יתן לך מנוח. ביום ובלילה. עמית

ינסון

New member
האמא נבחרה

עכשיו רק נותר לחכות לבואו של ההריון... מרב, אני מקווה שהחלום הזה הוא יותר מאינטואציה נשית/אימהית... ושהוא אכן ההקדמה להריון הממש ובא...

חלומות לא אומרים, הם מתגשמים

זה טיבם של חלומות להתגשם זה מין חוזה צד אחד אומר מה הוא רוצה והשני אומר איך זה יקרה אז שיתגשמו החלומות במהירות ובמלואם חיבוק ונשיקת חלומות נעימים ליאור

מרב.

New member
מרבי

קראתי ודמעתי, והרגשתי איתך את הרגשת הריקנות הזו. אני לא יודעת אם החלום הזה הוא נבואי או פשוט משקף משאלת לב עמוקה, שמחלחלת לכל נים ועצב ווריד ותא מוח ועצב חישה שקיימים בגופינו, אבל אני מכירה את תחושת המלאות החלומית (תרתי משמע) הזו, והיקיצה ממנה למציאות אחרת, כואבת וריקה, מכאיבה עד זוב דם בלב. במידה מסוימת אני מעדיפה לא לזכור את החלומות הללו בבוקר. אין לי ספק שהם נחלמים, אבל כדי לא לחוות את הרִיק- אני מעדיפה לא לזכור. התמונה כ"כ אמיתית ומציאותית, כאילו עשית אולטאסאונד אקטיבי לעובר שלך, וזה נוגע בנימי הלב הדקים, ומרעיד אותם מאוד. אוי מרבי, אנחה כבדה נמלטת מגרוני, הלוואי שבקרוב. הרבה אהבה, מרב

רומי 007

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo143.gif../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo142.gif

מרבי החלום שלך בעיני מבטא לא רק את משאלת הלב הכמוסה שלך (שזה ברור כשמש) אלא גם את הידיעה שלך שאת צריכה להתאזר בסבלנות כדי להגיע לזה ושזה סיפור שלוקח לו זמן להבשיל. אני חושבת שהחלום שלך מבטא גם את הכמיהה, גם את החשש גם את התובנה שזה לוקח זמן וגם את הבטחון שזה יקרה. בינתיים, פרחים ומתנות רצ"ב. רומי 007.

הרמוניה

New member
חלומות ומשאלות.....

החלום והמשאלה שלך כל כך ברורים שהזעקה ממש נוקבת את הלב
מקווה שזה האיתות של הגוף שאומר שהוא יודע והתינוק בדרך.... עוד טיפה הוא יגדל ויגיע אליך
הרמוניה

נועם@בת

New member
זה אומר שיש לך בטחון ../images/Emo45.gif

כולנו פה רוצות ילד, כמה מאיתנו "מעזות" לחלום על ילד. לפעמים אנחנו לא מעזות לעמוד מול המראה, להבליט את הבטן ולהחליק עליה, כמו נשים בהריון. אנחנו עוברות לצד השני של החדר, כשאשה בהריון פוסעת מולנו, ומשפילות מבט כשעגלת תינוק חולפת על פנינו ברחוב. אבל את העזת. את הסתכלת לתינוק שלך ישר לתוך העיניים. את נגעת בו מתוך הרחם שלך. את שכחת לנעול מחשבות ללילה אחד, כי הרגשת חזקה ובטוחה יותר שהתינוק הזה באמת בדרך אליך. זה לא רק התשוקה לילד, זה גם האמונה והאומץ לקוות. יום אחד, אחרי סקירת האיברים שתעשי לו, אני אצעק לך בקול אמרתי לך ואעשה לינק להודעה הזאת
נועם

נוג

New member
מרב ../images/Emo23.gif חלומות כאלו שיתגשמו מהר

הי, הגוף, הלב, הראש מחשבות תקוות חלומות וגם אנחנו בפורום כבר מצפים להודעה המשמחת. המשאלה כל כך גדולה שהיא מותנת ביטוי כמוחשי. אז גם לו (לזאטוט) כנראה כבר נגמרה הסבלנות והוא רוצה להיות בזרועותיך. מקווה שהמשאלה והחלום יתגשמו במהרה. שולחת מטר של
להגשמת משאלות וחלומות.
נוג

טלי2

New member
איזה יופי של חלום../images/Emo29.gif

מזל שזכרת את החלום הזה, וכנראה שלא סתם זכרת, כי כנראה שהוא בא לתת לך משהו
, אולי את תחושת המלאות, אולי את ההרגשה שהנה הילד הזה כבר בועט בתוכך, ואולי את ההבנה שגם עכשיו כשכאילו את ריקה, משהו מתמלא בתוכך ומתכונן להריון. אמנם נהוג לאמר שהריון בחלום, הוא לאו דווקא הריון במובן המקובל של ילד, אלא יכול להיות הריון של רעיון, הולדה של חלק חדש של עצמך וכו´, אבל הפעם אני מקווה שהחלום הזה הוא מאותם החלומות שמתממשים.

..נעמה

New member
מרבו שלי ../images/Emo23.gif

חלום מקסים שמבטא בצורה הכי אמיתית את התשוקה הזאת שבאה מבפנים. החלום יתגשם גם יתגשם וכנראה הוא ממש מחכה לכם בסיבוב. דרך אגב, את החלום לגביך כבר חלמתי... זוכרת? אוהבת נעמה

למעלה