מה אווסט עושה?

healthy2

New member
מה אווסט עושה?

שלום

התקנתי לאחרונה אווסט 2013 חינמי.
השפעתו על פעילות המחשב משמעותית לרעה.
יתכן ויש פעילויות שהייתי מבטלת אילו הייתי יודעת מה הוא מעולל בכל רגע.

שאלתי: האם ניתן לקבל מעין report בו הוא מתעד את מה שהוא בודק בכל רגע ורגע?
ראיתיי שניתן לקבל דוח שכזה עבור סריקת וירוסים אך לא עבורק הפעילות השוטפת.

תודה רבה מרא.

טל

Piav

New member
בטח שאפשר

בהנחה שמדובר בגרסה העברית: בלשונית אבטחה בחרי בתקציר, ולאחר מכן בסטטיסטיקה. כעת יופיע לפניך גרף עם תנודות פעילות של כל מנגנון ומנגנון ע"פ דרישה. תוכלי לבחור את מחזור זמן המדידה ואת המנגנון הספציפי (למשל, "מגן קובץ המערכת", "מגן דואר" וכו').

Avast משתמשת בטכנולוגיות ענניות וככזאת, נוטה לצרוך פחות משאבים ככל שהיכרותה עם מערכת היעד גדלה.

healthy2

New member
תודה

יש לי את הגרסה האנגלית.

ראיתי את הסטטיסטיקה ואת האפשרות לראות את "הדוח המלא של 30 הימים האחרונים".

אך, אפשרות זאת לא מציינת את האתרים הספציפים ( או קבצים ספציפים וכו) שהתוכנה סרקה ובדקה.

האם אפשרות שכזאת קיימת בגרסה החינמית של אווסט?

תודה מראש

טל

healthy2

New member
תודה, אבל....

יש לי את הגרסה האנגלית.

ראיתי את הסטטיסטיקה ואת האפשרות לראות את "הדוח המלא של 30 הימים האחרונים".

אך, אפשרות זאת לא מציינת את האתרים הספציפים ( או קבצים ספציפים וכו) שהתוכנה סרקה ובדקה.

האם אפשרות שכזאת קיימת בגרסה החינמית של אווסט?

תודה מראש

טל

Piav

New member
אני לא מכיר רזולוציה שכזו

אני לא חושב שניתן לרדת לרמת הקבצים. מה שכן, ניתן להגדיר לAvast לסרוק קובץ רק בעת פתיחתו (למעשה ההגנה לא תפגע ולא תוכלי להריץ קוד זדוני, אולם תוכלי להעתיקו ממקום למקום). קחי בחשבון ששינויים כאלה יצריכו כניסה למצב "מומחה" בתוכנה.

Piav

New member
ממשחק עם התוכנה מצאתי שזה אפשרי

בגרסה האחרונה, בלשונית אבטחה, תחת "מצב נוכחי" (current status) ניתן לראות איזה קובץ נסרק כעת ע"י "מגן קובץ המערכת" (file system shield) ע"י ריחוף עם הסמן מעל הריבוע המתאים. שימי לב שהממשק מאפשר לך לדעת בדיוק איזה מנגנון פועל ע"י הבהוב הנורה בצידו השמאלי העליון של כל ריבוע.

(תמונה)

למעלה