מה אהבתם השנה???

ביג דיל

New member
לא רוצה לזרות מלח... ../images/Emo71.gif

אבל הצלחתי להצביע בערך 30 פעמים עבור השיר הדני. תעשו כמוני - שני שירים לפני הסוף תתחילו להצביע. גילינו שבישראל הקווים נפתחו 10 דקות לפני הזמן והצבענו. גם בזמן "הרישמי" של ההצבעה הצלחנו להצביע לא מעט פעמים. אולי זה פשוט מזל. בסופו של דבר, דנמרק קיבלה רק 7 נקודות מישראל (אם אני זוכר נכון). אני בטוח ששלוש מתוכן בזכותי

איליה.

New member
מצטער לאכזב אותך

אבל כל אחד יכול להצביע רק 3 פעמים והקווים נפתחים ברגע הנכון ולא לפני. אולי קיבלת את ההודעה "הצבעת בשביל דנמרק" לפני שנגמרו השירים, אבל זה עוד לא אומר שהקול שלך נחשב, כי הם מאפסים את המונה כשה-EBU אומר להם לאפס אותו - וזה ברגע שהמנחים אומרים "כרגע נפתחים הקווים". זה כתוב מפורשות בכללים של ה-EBU, ורשת הטלפונים בישראל לא נופלת משום רשת טלפונים באירופה באפשרויות שלה, לכן אין סיבה שישראל לא תמלא את הכללים.

EuroSims

New member
i wonder

אני בהחלט תוהה מה אנשים רואים בשיר של מלטה ובפבריזיו שאני דיי נוטה לכנותו ה -
בשל נטייתו להראות ככה.

איתמר2002

New member
אני הכי אהבתי...

כמובן את יוון יותר מכל השאר! אפילו חלמתי שלשום שהאירווזיון מתחיל והנה זה ביוון וANTIQUE על הבמה שרים את DIE FOR YOU כשיר המנצח משנה שעברה...הנחמה היחידה היא שישר אחרי אירווזיון 2001 הם הודיעו שהם בהחלט מתכוונים להופיע שוב באירווזיון! שירים טובים אחרים:דנמרק,שבדיה,נורבגיה,רוסיה,ספרד,קרואטיה צרפת וסלובניה.לא מעט...אבל אין בכלל מה להשוות לאירוויזיון 2000 שהיה הכי טוב אי פעם,מבחינת השירים(ולפי דעתי גם מכל שאר הבחינות).

יוון בהחלט יכולים להרגיש טעם רע...

הם יכלו לקחת את זה בגדול. הבעיה היתה שכאשר הסולנית התחילה לשיר יצא לה קול מוזר מהפה.. וזה דפק אותם בהרבה נקודות. חבל, כל כך כעסתי עליה, רציתי שיוון יזכו!

איליה.

New member
זה הקול היווני הטיפוסי...

ככה מקובל לשיר ביוונית, ראה ערך Elpida. זה אחד מהדברים שמייחדים את המוזיקה היוונית.

לא נכון בכלל

בגרסה המוקלטת הקול שלה היה סביר מאוד. בארוויזיון פשוט יצא לה קול נמוך מדי ומעוות, רחוק מאוד מהקול האמיתי שלה. אני לא מצליח להבין את ההקשר לאלפידה, שם יצא לה קול נפלא!

Yaniv-DC

New member
קטן קטן, אבל צודק!

ולכן הקשבתי ממש לפני דקות ספורות לגרסת האירוויזיון ולגרסא המוקלטת והאמת... זה ממש כמו ההבדל בין מיכל אמדורסקי חי
למוקלטת
. וב
... הודיעו הרגע שאכן אושר שיש אנתרקס גם בסילבר ספרינג (איפה שאני גר), וחוצמזה בעוד 3 מקומות חדשים...

הלו הלו, אני חש כאן בזילזול...

מה זה קטן? למה מה אתה? סבאלה
טוב נו, נפגש עוד 20 שנה
צוחק!

EuroSims

New member
2000 ? ../images/Emo122.gif

תשאל אותי, 2000 היה מחריד כל כך מחריד שאפילו מגעיל לדבר על זה במונחים של ארוויזיון.

Yaniv-DC

New member
אני די מסכים...

לא היה משהו בכלל... למעשה זה היה האירוויזיון הראשון שלא ניתקתי את הטלפון...

Yaniv-DC

New member
אני נורא מצטער על הטעות שלי...

בילבלתי בין אירוויזיון 2000 ו-2001. דווקא את 2000 אני זוכר כלא רע בכלל. האירוויזיון השנה היה זה שלא ניתקתי את הטלפון. ב-2000 המנחים אכן היו מעולים, ואם משווים אותם למנחים הישראלים, הם היו אפילו פאר היצירה. מה שכן היה ג-ר-ו-ע ב-2000 זה הסרטונים שבין השירים... "מנורה מדנמרק"??? "בית בשוודיה"??? "סופר מישראל"???????

איליה.

New member
כן, סופר מישראל זה היה מוזר

במיוחד שישראל הופיעה ראשונה ועדיין לא ידענו איך ייראו הסרטונים ומה הפואנטה. ופתאום הם כותבים: "עמוס עוז - סופר מישראל". כאלו, מה? למה זה קשור?

איליה.

New member
חשבתי שבהחלטה של הרגע האחרון

החליפו את פינג פונג בעמוס עוז. שיבצע מונולוג מאחד מספריו.

Yaniv-DC

New member
נכון!!!

18 איש אצל נעמי בבית (בדרך כלל יש יותר, אבל בירגיטה ומשפחתה היו בביקור מולדת בשוודיה), כולם תוהים מה זה לעזעזל? איך עמוס עוז הגיע לדנמרק? מה ספר שלו עושה שם בספרייה? וכשהגיעו למנורה... שם כבר התחלנו לזרוק בוטנים על הטלוויזיה...

למעלה