מהר MGM אנג'לינה ג'ולללללללייייייייייי קוראים לסרט: אוהבים ברובע ברונקס.. בחיים לא שמעתי עליו.
M Ma E New member 7/10/04 #1 מהר MGM../images/Emo70.gif אנג'לינה ג'ולללללללייייייייייי קוראים לסרט: אוהבים ברובע ברונקס.. בחיים לא שמעתי עליו.
מהר MGM../images/Emo70.gif אנג'לינה ג'ולללללללייייייייייי קוראים לסרט: אוהבים ברובע ברונקס.. בחיים לא שמעתי עליו.
M Ma E New member 7/10/04 #4 אני../images/Emo13.gif היא משחקת כאילו בהצגה את יוליה ומתאהבת ברומאו אבל המשפחות שלהם כאילו יריבים.. נו סיפור רומאו ויוליה כזה.. היא משחקת בת 16 והם התחתנווווו גאאאאאד דמט
אני../images/Emo13.gif היא משחקת כאילו בהצגה את יוליה ומתאהבת ברומאו אבל המשפחות שלהם כאילו יריבים.. נו סיפור רומאו ויוליה כזה.. היא משחקת בת 16 והם התחתנווווו גאאאאאד דמט
ס סוזן50020 New member 7/10/04 #8 כן אני זוכרת ת'סרט... היא מאד חמודה עם פוני בסרט הזה..היא נראתה מאד תמימה בסרט הזה..והכי הצחיק אותי בסרט זה סימבולים מיניים, ויש שם אימא מהסרט "החתונה היווניה שלי" אם אני לא טועה....
כן אני זוכרת ת'סרט... היא מאד חמודה עם פוני בסרט הזה..היא נראתה מאד תמימה בסרט הזה..והכי הצחיק אותי בסרט זה סימבולים מיניים, ויש שם אימא מהסרט "החתונה היווניה שלי" אם אני לא טועה....
¥ ¥EleVatioN¥ New member 7/10/04 #10 דווקא לא ממש..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif אהבתי את הפוני..
M Ma E New member 7/10/04 #9 1996 והיא בת 21 (אחרי חישוב קל) אממממממ היא נראת שם פחות מ21 ... אבל היא ממש חמודה שם חחחחחחחחחח עם מבטא חצי יווני חצי איטלקי משהו.. חחחחחחחחחח אבל היא חמודה סרט חמוד.. מצחיק
1996 והיא בת 21 (אחרי חישוב קל) אממממממ היא נראת שם פחות מ21 ... אבל היא ממש חמודה שם חחחחחחחחחח עם מבטא חצי יווני חצי איטלקי משהו.. חחחחחחחחחח אבל היא חמודה סרט חמוד.. מצחיק