מהר תפתחו ערוץ 11 כי... לא זה לא שלמה אבל יש את טל שגב. הוא מתארח שם בבטברנה
ש שייני New member 6/4/02 #1 מהר תפתחו ערוץ 11 כי... לא זה לא שלמה אבל יש את טל שגב. הוא מתארח שם בבטברנה
פ פראליה New member 6/4/02 #2 שיביאו פעם את שלמה לשם! שיעשה קצת שמח בטברנה חחח אני זוכר שפעם ליאור נרקיס היה בטברנה והוא שר את "היא לא יודעת מה עובר עלי"..חוצפן הילד..
שיביאו פעם את שלמה לשם! שיעשה קצת שמח בטברנה חחח אני זוכר שפעם ליאור נרקיס היה בטברנה והוא שר את "היא לא יודעת מה עובר עלי"..חוצפן הילד..
R R o M New member 6/4/02 #5 למען האמת... שלמה היה אמור להשתתף בטברנה, אבל לא יצא בסוף... אבל אני מאוד בעד רק בישראל!!!!!!!!!!! אולי נארגן עצומה?
למען האמת... שלמה היה אמור להשתתף בטברנה, אבל לא יצא בסוף... אבל אני מאוד בעד רק בישראל!!!!!!!!!!! אולי נארגן עצומה?
ש שייני New member 6/4/02 #6 צריך לארגן שתי עצומות!!! 1. לארגן לשלמה איזו פגישה עסיסית עם שמעון ולימור...!! 2. לגרום לרוני לספר .......!!!
צריך לארגן שתי עצומות!!! 1. לארגן לשלמה איזו פגישה עסיסית עם שמעון ולימור...!! 2. לגרום לרוני לספר .......!!!
פ פראליה New member 6/4/02 #7 מה שבסוף יקרה זה ש... מיקי גבע (כבוד השר!) יחקה גם אותו בכל מקרה בקשר לעצומה....אתה יכול לנסות
ש שייני New member 6/4/02 #8 חח... זה מצחיק כי..... איזה מצחיק..... כשהייתי בצוותא בינואר מיקי גבע בא להופעה!! אז הסיכויים שהוא ייחכה את שלמה לא כ"כ קלושים.......
חח... זה מצחיק כי..... איזה מצחיק..... כשהייתי בצוותא בינואר מיקי גבע בא להופעה!! אז הסיכויים שהוא ייחכה את שלמה לא כ"כ קלושים.......