מהר מהר, לפני שיגמר.

מהר מהר, לפני שיגמר.

היום יום הולדת לאחד הכותבים המוכשרים ביותר שאני מכירה, אחד האנשים הטובים ביותר שקיימים, ומעל הכל - חבר ממש ממש טוב. גרשנמאן א.ק.א גרש א.ק.א גרשנמאנצ'יס א.ק.א גרש'ובסקי ;) המניאק נמצא לו עכשיו אי שם ב-NYC עושה חיים, like he should! ובכל זאת, יום הולדת שמח בייבי :) מי כמוך יודע כמה אני חייבת לך על תקופות כאלו ואחרות וכמה אני אוהבת אותך ומעריכה כל דבר קטנטן
מצטערת על הנתק, נדסקס את זה החוצה כשתחזור לארצינו המטונפת והיקרה. מקווה שאתה נהנה כאילו אין מחר^&#$@!!@%^&*) מזל טוב דארלינג... מגיע לך את כל הטוב שיש.
תנו לו באיחוליישן.

KarenTheGoddess

New member
ואי, גרש..

אני מקווה שמישהו שלח לך קישור לשרשור הזה. שיהיה לך מזל טוב, אבל באמת! אני מקווה שכל ההסתכלות שלך וההבנה שלך יסתובבו, ושתהיה מאושר מעצמך. אתה אחד האנשים המוכשרים שיצא לי לקרוא, וגם אחד המתחשבים. אין כמוך. תודה על קורת הגג, התעוררות ב6 בבוקר וההמלצה לתפקיד ההוא. (אתה חייב לי חולצה כוסית P= ) רק אושר בריאות והשלמה עצמית. יומלדת שמח :)

TakTik

New member
האיש הצחוק והאגדה ../images/Emo65.gif

אם יש מישהו שמגיע לו מזל טוב זה רק אתה! בן אדם עם כל כך הרבה אהבה למוזיקה,לכתיבה ופשוט סתם אהבה. שריד נדיר מדור הנפילים
בן אדם שתמיד כיף לדבר איתו,הכי רציני והכי בצחוק,וזה תמיד כיף. באמת אוהב אותך...

kraz11

New member
מזל טוב אחי

מאחל לך רק דברים טובים והגשמה עצמית וכל זה... אה ושתתפוס איזה הופעה טובה בתפוח הגדול

TeeAnTee

New member
ביגידי ביגידי ביגידי

נדיר שיוצא לי לכתוב מזל טוב לאי אלו אנשים (בעצם זאת נראה לי הפעם הראשונה מזה שלוש שנים) בפורום אז ביגידי ביגידי ביגדי גרשנמנצ'יס, מנהל צוות הרחוב של צוות סל"ס, שיהיה לך במזל טוב ועד 123.5 שיהיה לך. |מזל"ט|

למעלה