מהר מדי

גלית00

New member
מהר מדי

אתמול שברנו שיא-חבר שלי גמר תוך 5 שניות נראה לי... אני מבינה שהוא בצבא, ולא רואה אותי מלא זמן...וגם בפעם האחרונה שהתראנו הייתי במחזור אז...אבל הוא קיבל את שלו עם עבודת ידיים.. בכל מקרה ראיתי שזה הולך לבוא ממש מהר אז אמרתי לו לעצור, והוא עצר וכזה אמר "אני לא יכול אני לא יכול.." וקצת זז כזה ופתאום אני מרגישה את נוזליו נשפכים בתוכי... שנינו ממש ממש צחקנו, זה היה לא ייאמן. זה היה או לצחוק או לבכות. למה הוא גומר כ"כ מהר?? הרבה מהפעמים האחרונות שאני זוכרת היו לא יותר מדקה, 2 דקות. מה עושים?

orange love

New member
אחרי שהוא גומר מהר תני לו לנוח

ואז אחרי חצי שעה נגיד תגרי אותו שוב ותזרמו שוב לסקס. הפעם הוא לא יגמור מהר כל כך ואת תהני מסקס טוב. חוץ מזה כשהוא חוזר מהצבא בטח אתם מבלים את כל הלילה ביחד, אז תמיד אפשר לעשות הפסקה ולחזור לעשות סקס ושוב הפסקה ושוב סקס. עד שהוא פשוט לא יהיה מסוגל יותר. איך אומרים? תסחטי אותו!

VeryBigFoot

New member
אחחחח הימים של הצבא..

מסכן... אבל תרביצו כמה מספרים רצוף, אפילו בלי לצאת ישר להמשיך. זה מקציף את הזרע שכבר בפנים כמו גוגל מוגל
.

גלית00

New member
הרעש של הזרע

באמת מצחיק..וקצת מגעיל אפילו :) אוי, הרטיבות שאח"כ בפנים...איככסס...:) אין הוא לא יכול לקצוף, הוא צריך מנוחה. מה לעשות שאני כזאת טובה סתם ;)

גלית00

New member
אופס מה כתבתי

הוא לא יכול לקצוף-הכוונה הוא לא יכול רצוף!!

VeryBigFoot

New member
אני הבנתי נכון את הלקצוף

זה משורש להקציף את "הלבן של הביצה" עד שנהיה גוגל מוגל

גלית00

New member
אני הבנתי את זה...

פשוט אני כתבתי בהודעה שלי בסוף "הוא לא יכול לקצוף" ורציתי לומר "הוא לא יכול רצוף"

למעלה