מהרהרת בקול רם....

קרן ט

New member
מהרהרת בקול רם....

עידן בן 7 ו3 חודשים התחיל כיתה א' השנה.... בהצלחה גדולה (טפו טפו טפו) ידענו שבתחום הלימודי הוא יצטיין כי הוא קורא וכותב מגיל צעיר וגם חשבון הוא מאוד אוהב- עידן אוהב ללמוד ועושה את זה בכייף גדול ובכוחות עצמו. אבל מה שהפתיעה אותנו זה ההצלחה מבחינה חברתית- פתאום כל יום יש טלפון מחבר או חברה.... אתמול היה כאן ילד ל-3 שעות והיום הוא הלך לחוג ומשם האמא של אחת הבנות לקחה אותו אליהם....וכך זה כמעט כל יום.... אז מה השתנה משנה שעברה? למה בשנה שעברה הייתי יושבת שעות עם דף הקשר (של הגן המשלב) ועוברת ילד ילד? זה לא שעידן כל כך השתנה, נכון הוא התבגר אבל לא עד כדי כך... מה שאני חושבת זה שיש הבדל גדול מהגן לבית הספר- יש פחות זמן חצר והכל מאוד מובנה ולכן פתאום הוא מצטיין. בבית הספר ההצלחה הלימודית מאוד חשובה אז כשילדים רואים ילד שמצליח בלימודים הם מחפשים את חברתו. לעידן יש קשיים- הוא מתקשה לנהל שיחה עם עוד ילד והיום שמעתי אותו אומר לאחת הבנות מהכיתה- "זה דני הוא חברי הטוב מגן סיגל" ילדים לא מדברים ככה אז יש לו קטעים כאלו.... אנחנו עובדים על זה עד כמה שניתן כמו שאמרו לנו בפגישה בבית הספר- הוא למד לעשות את ההפרדה מה נהוג ומקובל (בבית הספר עם חברים) ובבית או בחדר טיפולים הוא משחרר...ובגלל זה יש לפעמים התפרצויות של כעס או בכי- הוא שומר המון בבטן.... הוא מאוד משתדל לאסוף את עצמו. יצא מבולבל נורא, לא זוכרת מה רציתי בכלל- מקשקשת כרגיל.... אוהבת קרן

גאמי

New member
קרן, באמת קטעים איתך../images/Emo6.gif

קראתי גם קראתי. מדהים, אפשר לאחד את ההודעה שלך עם שלי גם לגבי הגן, גם לגבי בית הספר זה כל כך דומה הדברים האלה שהוא מבצע באופן כל כך מכני-טכני ישתנו גם הם מן הסתם אני רואה איך אופי הדיבור של רון השתנה, הוא הפך כזה, איך לומר "COOL" מלא בחידושי לשון וכל מיני סלנגים כאלה שקטעים לשמוע אותם. עדיין השפה גבוהה מאוד ומעט ואופן הדיבור טכני ואיטי אך אין למה לומר, מתים עליו והכי חשוב מקבלים אותו כפי שהוא. חכי חכי קרן הוא רק התחיל, זה ילך וישתפר. מקווה שלא אואשם באידיאליזציה של הדברים, אולי אני לוקה בה, אבל בינתיים זה עובד אצלנו לא רע בכלל.

יוווווווו קרן פעמיים כי טוב

שתי הודעות משמחות ומעודדות, כיף לקרוא. שמחה בשבילכם, ואני יודעת שעידן נמצא עם סייעת רק חלק מהזמן, אז ממש כל הכבוד על ההצלחה החברתית.

n o g a h

New member
איזה יופי../images/Emo140.gif

משמח מאוד לקרוא על ההצלחה של עידן בבית הספר, גם מבחינה לימודית וגם חברתית. פעמים רבות המובנות של המסגרת באמת עוזרת, אך ללא ספק גם לעידן יש בכך חלק נכבד
, כל הכבוד על היכולות שלו, שימשיך להצליח בכל התחומים

rutimay

New member
וואלה יופי, פעמיים פרגון ביום אחד!

לא נראה לך קצת כבד על פולניות הפורום? בז'ז'ינה וברונקה נכנסות לכוננות ספיגה.
כמו שכתבתי לגלית, פוסטים מסוג זה מעודדים מאוד ומחממים את הלב. אני ממש שמחה בשבילכם על ההתקדמות של עידן (לא טעיתי, נכון? לכי תזכרי את השמות של כל הילדים, זה כמו הילדים של הבני דודים, מי מצליח לזכור מי זה מי?....) ומאחלת לכם עוד המון המון המון צעדים כאלה בכיוון הרצוי. כל פוסט כזה הוא עוד נקודת זכות לפורום שלנו ועוד נקודת אור להורים החדשים. כן ירבו!

למעלה