מהצד של החייל ;)

מהצד של החייל ;)

תחילה אציג את עצמי. אז שלום! אני דוד, בן 18 מירושלים. משרת כחייל קרבי בחטיבת כפיר גיוס אוג` 07. אומנם אני משרת רק חודש ו3 שבועות אבל בכל זאת אקח לעצמי את הזכות לספר לכם כמה סודות. תראו, מאז חודשיים לפני שהתגייסתי ראיתי את הפורום הזה ומשום מה הרגשתי מין תחושה מאוד חיובית לגבי העניין. זה ממש מדליק שהפורום הזה הוקם ולפי ראות עיני הוא שווה זהב. אז קודם כל-ח``ח ענקי לכולכן! ועכשיו לעיקר: לאלו מכן שאוכלות סרטים יומם וליל, אני מסוגל להבין אתכן. חברה שלי מספרת לי כמה קשה לה בלעדי וזה קורע לי ת`לב. היא מספרת לי איך שהיא דואגת וזה מעציב אותי. חברים שלי מספרים לי על השיחות שלהם עם בנות זוגם וזה לא קל ולא במעט. כשאנחנו סוגרים שבתות ולא יוצאים זה קשה לנו וגם לכן. אבל (!!) חשוב שתמיד תמיד תזכרו שאנחנו מתגעגעים ואוהבים הכי הכי שבעולם! אנחנו מעריכים את העובדה שאתן חובקות אותנו בזמנים הקשים ושאתן חזקות גם בשבילנו. אנחנו גאים בכן. בשביל אזרחים זה עולם שונה. זה לא נראה אותו דבר. בשבילנו זה הכל פקודות וביצועים. הזמן זוחל ורץ ביחד ולא משאיר לנו זמן לחשוב בכלל, בזמן שאתן מסוגלות לחשוב עלינו במשך ימים שלמים ורק לשקוע במחשבות מעציבות כאלו ואחרים. אקח לעצמי את הזכות לומר לכן, חברות יקרות של חיילים-תודה! מכל הלב :). [וכמובן לחברתי האהובה-את גדולה מהחיים! רק לקום ליידך בגיל 80!!! חח]. בנות, תהיו חזקות! דוד. (ושאר החיילים בארץ)

אתה כל כך מקסים

להתחשב בעובדה שחשב שלי סוגר את החג וזה קשה לי בטירוף גרמת לי להתעודד ולהסתכל על הדברים באור שונה אתה מקסים=]

אתה ממש ממי!

כול מילה שאמרת נכונה.. אתה ממש מקסים.. וכיף לחברה שלך שיש לה אותך!!! שיהיה לך בהצלחה... אתה כזה צעיר.. האקס שלי בתאריך גיוס שלך, השתחרר...

frolic

New member
קודם כל..

תודה :) יפה ששמת לב שגם לחברה שלך קשה ואתה לא היחידי ש"סובל" מהמערכת.. כיף לחברה שלך שיש לה אותך :) אתה הבן של חבר שלי, גם לו קוראים דוד והוא התגייס באוג' 06 :)

שמשון

ואכן-צעיר. מודה ב``אשמה``. ואף על פי כן, כל אחד שמתגייס כיום ליחידות חי``ר צריך לקבל מינימום מסוים של הערכה גם אם הוא יום וחצי בצבא, זו דעתי בלבד. בדוגרי מספר המתגייסים לקרבי רק יורד וזה עדיין במגמת ירידה. נראה לי שאחוז הלוחמים בגיוס האחרון ירד ל4 וחצי לעומת ה5 שהיו לפני. לאן הגענו?!

lia2sh

New member
וואי מקסים מצידך שאתה ממש מסוגל לראות את

זה מהכיוון שלנו... לא הרבה מסוגלים... יש אפילו כאלה שרוצים רק את הצד שלהם... בגלל זה כדאי שתגיד לחברה שלך ממני - היא הרוויחה ובגדול!

אתה מתוק.

נחמד לשמוע לפעמים את הצד השני.. ואני בטוחה שגם לכם לא קל. זה קשה לכל צד מבחינה שונה.. בהצלחה לך ולחברה שלך!

תודה לכולכן!

סתם כדי שתדעו דווקא חברה שלי שלדעתכן זכתה-לדעתי קצת הפסידה. היה יכול להיות לה חייל קצת פחות בעייתי מבחינת קשיים כאלה ואחרים שקשורים לצבא ובעיקר-יציאות! עד שהיא רואה אותי... מסכנה שלי. גם ראש השנה וגם יום כיפור אני סוגר עכשיו וסתם ככה הפעם היחידה שראיתי חמשו``ש ולא רק שו``ש היה אחרי טקס ההשבעה (שהסתיימה באיזה 22:30). נחכה עד שהפז``מ שלי יזכה בכלל לדפוק ואולי אז היציאות והתנאים ישתפרו וחברה שלי תוכל קצת להנות ממני... חג שמח שיהיה!!

היציאות ישתפרו..

אל תדאג בחורי הצעיר, ככול שתקבל קצת יותר פז"מ בצבא, אולי היציאות שלך ישתנו.. ואני גאה בך, ורבים כמוני יעידו, שאתה עושה תפקיד שהרבה מנסים רק להשתמט ממני.. ונכון שהיציאות לא משהו, והחברה מתבאסת ואתה מתבאס עוד יותר כי גם היא מבואסת והרי אין לך מה לעשות.. אבל אין מה לעשות.. זאת הדרך שבחרת, ותמשיך לדבוק בה.. שיהיה לך בהצלחה בהמשך.. ושנה טובה!!!

Clueless Maiden

New member
אני חושבת

שאתה טועה. חברה שלך ממש לא הפסידה. באמת שאתה מתוק. אני מסכימה שזה קשה, ממש קשה אפילו, אבל זה מוסיף משהו לקשר. המרחק, הגעגועים, זה עושה את הכל עמוק יותר.

איזה חמוד אתה..

צעיר חח הייתי אמורה להיות בהשבעה שלכם... ואממ אל תדאג היציאות שלכם עוד יסתדרו... בטוח תצאו לסוכות.. ואני מכירה אחד מגדוד שלך..
חח

תודה רבה=]

האמת? כיף ךשמוע... אבל חבר שלי אומר את זה כל פעם שהוא מתקשר... ואני יודעת שגם לו קשה אבל זה תמיד נראה כאילו לי קשה יותר וזה גם לא פייר כי באשמתו אנחנו לא מדברים ולמה הוא קרבי? למה הוא לא ג'ובניק וזהו.. =[ יהיה טוב באיזה חי"ר אתה?

למעלה