מהפכת Windows XP

antidot

New member
מהפכת Windows XP

היום לתדהמתי הרבה גיליתי ששינוי WINS בהגדרות TCP/IP לא דורש RESET. דווקא עכשיו ? דווקא כאשר שרתי הWINS הולכים להכחד כתוצאה מDDNS ? כמה שנים חיכינו לזה רבותיי ? (והמבין יבין) Antid0t

antidot

New member
הםםם...

זה מה שקורה כשרגילים לתחנות 2000 בDHCP. צודק... טראומת הNT שלי רודפת אותי... האינטרפייס אחרי כל הביטולים עדיין ילדותי ונוצץ להפליא. מה שכן: יש כמה WALLPAPERS חדשים נחמדים (אך מאוד לא שימושיים למי שעובד הרבה על המחשב) Antid0t (שהולך שוב לטפל בתחנת NT)

kitt

New member
ממה שראיתי בXP לפני שקרס לי המחשב

(מבעיית חומרת אוהבי לינוקס שכמותכם
) הוא שהיא מצועצעת מדי למשתמש המקצועי, אבל סופר נוחה למשתמש הלא מבין כלום

orendror

New member
הם טובים בזה

ב W2K גם אם תשנה את ה IP של המחשב לכתובת אחרת לא תידרש לבצע ריסטרט. אממה ? אם כתובת ה IP החדשה היא כתובת שנמצאת באותה רשת כמו הכתובת המקורית אז שיחקת אותה ביל באמת אין צורך לרסטרט את המערכת. אבל אם תשנה את ה IP לכתובת של רשת שונה או תשנה את הסבנט, אמנם לא תיתבקש לבצע ריסטרט אך הפרוטוקול לא יעבוד כמו שצריך עד הריסט הבא. ובאופן כללי במוצרי מיקרוסופט, שינויי קונפיגורציה לפעמים דורשים מהמערכת ריסט למרות שביל לא מבקש.
אורן

antidot

New member
הםםם...

בדיוק היום הייתי צריך לעבור SUBNET בגלל שהסתבר ששכחתי איזה מחשב ש SUBNET שהודח מהשימוש. למרבה הפלא XP הסתדר עם זה לא רע, למרות שהיו לא בעיות רציניות בכל מה שקשור לDNS. ב2000 לא ניסיתי. Antid0t (שחיפש חצי יום את הCD-TOWER שנשכח בSUBNET אחר..)

orendror

New member
למרות שלא ירדתי לסוף דעתך

למה שאתה מכנה SUBNET העיקר שמצאת את ה CD-TOWER

antidot

New member
נו באמת ?

SUBNET - בתרגום מילולי: "תת רשת". אם כתובת IP שלך למשל: 192.168.0.1 והMASK הוא 255.555.255.0 אז כל המחשבים שיש להם שלושת מספרים ראשונים דומים נמצאים באותו SUBNET. מה הכוונה שלך אם כך ל"רשת אחרת" ??? Antid0t

orendror

New member
בוא ננסה שוב

פעם אחרונה
למה אתה הולך רחוק כשכאן קרוב כל כך טוב אחי, העיקר שמצאת את ה DC TOWER

למעלה