מהפכת הרוק מתחילה!

Just Adi

New member
מהפכת הרוק מתחילה!

מהפכת הרוק מתחילה!!! 29.12.05 - חופש חנוכה יומולדת 3 לאמסטפ בג'ה - פן!!! "תחשבו לינקין פארק פוגשים את היהודים" [בועז ארד - ידיעות אחרונות] בהופעה יתארחו: - ברי סחרוף - מוקי - אפרת גוש - קוואמי - קאשי - סיקס - כלא 6 - אורן בלבוס - play 4 כלי מיתר בנוסף! די ג'יי מאש די ג'יי מאג' - סקרצ'יוריטי די ג'יי אלארם 102 fm מתחם דמו סקייט! עם רמפות! כרטיס עולה 50 שקלים בלבד! מכירות מוקדמות: אלי [עדי] 0506928015

FunkyMonk

New member
חוץ מברי סחרוף

אני לא רואה שום סיבה שבן אדם שקול יוציא על השטות הזו יותר משקל.

זה פורום של רוק מתקדם

מה שאומר שהשם לינקין הוא מחוץ לחוק או אם תירצי "לא בקו" לא ברמה לא מתאים ובעיקר לא שיך גועל נפש מזוקק!!! גם היהודים לא שיך כנ''ל מוקי וכל החארטות שמופיעים אצלך ברשימה למה לא נראה לי שאת אוהבת רוק מתקדם? או שאת יודעת מה זה אולי אפילו זאת אולי הפעם הראשונה שאת נתקלת במושג הזה מי יודע בכל מקרה שיהיה לך שבוע נעים

FunkyMonk

New member
אני לא ארחיב

רק אומר שהעובדה שאין בה שום חידוש, שום גיוון (באמא שלי, אני לא מצליח להבדיל בין השירים שלהם), מוסיקה רדודה, בלי משמעות (מילא הייתה להם משמעות, עוד היה אפשר לסבול את המוסיקה הגרועה, אבל אפילו זה אין), היא מה שעושה אותם להקה גרועה. שלא נדבר על זה שכל החסרונות האלו באים במסחור מטורף.

2LIRONOS7

New member
אולי די כבר לזיין את השכל?

גם אני לא כ"כ אוהב אותם אבל מספיק להתנהג בצורה כ"כ מתנשאת ומגעילה... בתור אחד שאוהב משמעות ומורכבות בשירים - לא כל שיר חייב להיות מורכב ובעל משמעות כדיי להחשב לטוב. לינקין פארק לא פונה לקהל יעד כמוך וזה בדיוק כל העניין. וכן, לינקין פארק זו מוזיקה.

amit7349369

New member
או כמו שאפריים קישון ז"ל כתב

"זאת המדינה היחידה שלאומן ראפ הכי בוטה קוראים מוקי!!!@$^%#$&^$%*

SHOOGIE

New member
../images/Emo35.gif

"מוקי - אפרת גוש - קוואמי - קאשי - סיקס - כלא 6 " איפה כאן הרוק בדיוק? חוץ מברי סחרוף כמובן, שכנראה חסר לו כסף אם עושה כזאת חלטורה.

amit7349369

New member
עם כל הכבוד ואין יותר מידי

היחידים שיגרמו לי להתאבד זה קינג קרימסון

FunkyMonk

New member
יש לאמר

היחיד שיגרום לי להתאבד הוא קינג קרימסון - שכן זה בגלל "רוברט פריפ ולהקה-שכל-אלבום-משתנה"

amit7349369

New member
אם התקבלה פה אי הבנה

אז אל תבינו לא נכון ,כתבתי את זה בצורה החיובית שיש להם מוזיקה מעולה ואובדנית

למעלה