מהפכה!!!
מי איתי?

shvils

New member
מהפכה!!!../images/Emo152.gif מי איתי?

ligeiro נסע לגדנע זו ההזדמנות לחולל מהפכה ולהשטלת על הפורום
mayaaa4 ואני כבר הקמנו צבא לא קטן ממקלות ארטיק פטל ואנחנו יכולים בקלות לבנות מערכה מלחמתית כוללת באיזור הגלרייה והסקר.
עובדיה אנחנו צריכים אותך ואת השיער שלך כדי להדוף מתקפות מהצפון! אפשר לסמוך עלייך בנושא או שאתה צריך גיבוי? ילד דימיוני, אני יודע שעמוק בפנים אתה לא רק מנהל אתר מומינים אלה גם גאון קרימינלי שאין שני לו בצד הזה של קו המשווה. אנחנו יכולים להשתמש בכישוריך הבלתי נדלים למען הצלחת המהפכה. תצתרף אל מאבקנו הקדוש ואני אתן לך את... אמממ... אה... אוסטרליה!
(היא אומנם לא שלי כרגע אבל כשהיא תהיה שלי אני אתן לך אותה). מי מצתרף למהפכה הגדולה ביותר שראה העולם בשבועיים האחרונים?

shvils

New member
אין סמיילי עם מבט מספיק רע ונקמני..

... שיעביר את מה שעובר לי בראש כלפייך כרגע...

shvils

New member
אנחנו נכנסים למעגל...

אני מפסיק בזאת את מעגל השנאה הזה ולא מגיב...

../images/Emo6.gifשנאה..?

אני סתם צוחק.. אם זו הייתה שנאה..
(אני רק אביט על הפרצוף הזה ואשתוק) אם נעלבת אני מצטער.

shvils

New member
מה היא תעשה? אמממ...

1) היא תפסיק את הרעב בשוויץ 2) היא תשפר את מצב המדרגות בבניינים של ההומלסים 3) היא תעצור את מגפת העבעבועות השחורות (לדקה או שתיים...) 4) היא תוזיל את מחירי הנפט (נכון תמיד אתם מתעצבנים כשאתם נכנסים למכולת השכונתית ומבקשים 4 ליטר נפט ופתאום אתם מגלים שמחיר הנפט זינק בעוד 0.4%... לא עוד!!!) ועוד המון דברים אחרים שאין לי כוח להמציא... אממממ.... אמרתי "להמציא"?... אהה... התכוונתי לומר "למנות"!
כל מקרה זה הולך להיות הדבר הכי גדול שהיה בארץ מאז הנייר טואלט התלת שכבתי של חברת לילי

clean grunge

New member
|יבחוש|מצטער...

אני כרגע באמצע מתקפה מהדרום המערבי..ברגע שאני אסיים שם אני אתפנה אליך...

shvils

New member
שגיא, שגיא, שגיא... ../images/Emo110.gif

כל פעם שאני מכריז מהפיכה בפורום או איזו מלחמת חורמה קטנה על איזשהי קומונה לא פעילה אתה עסוק מידי... אני פשוט לא יכול לסמוך עלייך.

clean grunge

New member
|יבחוש|אתה רציני?!...

מלחמת העולם הרביעית מתקיימת בשדה הצפוני של השיער שלי ואני יעזוב באמצע?!..הכינים שלי עלולות להפסיד!!!...

shvils

New member
אני צריך להסביר לך הכל? ../images/Emo55.gif

כנס זריז למלונה של הכלבה שלך, תן לה שתי נשיקות באף ובדרך תקח תגבורת של קרציות ממנה. זה יתן לך מספיק מרחב תמרון וזמן בשביל לסייע במהפכה שלי!
למען בני גורן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clean grunge

New member
יבחוש|למען בני גורן?!...

המאד**ר פאק**ה יושב בכלא ומנגב עם החוברות שלו את ה***..אין תקווה בשבילו..אבל בשביל יואל גבע..האאמממ...

shvils

New member
בוא נמצא פשרה.

אני מאמין ששנינו נמצא את עמק השווה בזה שנעשה את זה למען דודו מפרפר נחמד... למען דודו זר (או שמאייתים את זה זאר?)!!!!!!!!!!!!!!!!! אם כבר אתה מזכיר את פרפר נחמד אז אני אשוויץ בעובדה שאני יכול לעשות את כל החברה משם בשפת סימנים (אוזה-ברווז בץ-צב שבי-חילזון נולה-אפרוח)

clean grunge

New member
|יבחוש|מהההה?!..את דודו?!...

אתה לא נורמאלי!!!.. אתה יודע שהשערות שלי קרובות משפחה רחוקות של השיערות שלו!!!..שלא נדבר על השפם.. בשופ פנים ואופן!!!...

Blue Pencil

New member
אני חושבת שמספיק לעשות לבן את המוות

בשביל מה צריך מהפכה?בשביל זה יש שיעורי הסטוריה.

למעלה